Snelle en juiste levering

Gewoon goed

Super !

Bestellen om 15u en dag erna om 12u geleverd ! Wat een service

Goede ervaringen

Inmiddels heb ik bij deze website driemaal wat besteld. Elke keer was er sprake van een adequate en snelle bezorging. Kwalitatief goede artikelen. Ik heb eenmaal sportschoenen geretourneerd omdat de maat niet goed was. Dat retourproces en terugbetaling verliep eveneens vlot en goed.

Retour slechts deels vergoed door andermans gebruiksporen

Ik heb de schoenen in huis uitgeprobeerd en daarbij de standaard zooltjes vervangen door mijn eigen orthopedische zooltjes. Het viel me wel op dat er wat haren op de standaard zooltjes zaten, maar daar heb ik me verder niet druk om gemaakt. De schoenen bleken te klein en heb ik retour gestuurd. Vervolgens kreeg ik een mail met allemaal foto's in bijlage van gebruikssporen en de mededeling dat ik slechts de helft van het aankoopbedrag terug zou krijgen of de schoenen kon laten terugsturen. Ik heb gemaild met de uitleg dat ik de schoenen alleen in huis en met mijn eigen zooltjes heb uitgeprobeerd. Maar dat veranderde niets aan de situatie. Ik heb inderdaad niet aan de retour voorwaarden voldaan, maar erg jammer dat ik nu voor andermans gebruikssporen moet opdraaien.

Ruime keuze, snelle levering.

Als je weet welke maat en model hardloopschoen je zoekt is het makkelijk online te bestellen.

Een warm bad

Aanmerkelijk beter dan de winkel!

Vakkundige informatie zodat je een goede keuze kunt maken.

Snel en goede service en communicatie

De communicatie is goed en snel. En de schoenen werden ook snel geleverd. En zien super mooi uit en lopen als toffels

Ze doen wat ze beloven

Snelle levering en volgens belofte!

Uitstekende kwaliteit en goede prijs!!

Mooie aanbieding

Super blij!

Mijn bestelling is dezelfde dag nog verzonden! Gezien mijn winter hardloopbroek niet meer voldeed aan mijn lichaamsvorm, was ik erg blij met de nieuwe broek! Deze zit als gegoten en zeker wel heerlijk warm, zonder dat het té warm wordt tijdens het lopen. Ook mijn winter shirt, die had een maatje kleiner gekund, maar desalniettemin zit deze ook prima!

Goed en snel

Helemaal goed

Snel en netjes bezorgd, met mooie prijzen

Zo kan je nog iets leuks kopen voor goede prijzen

Volgende dag Hyrox Carbon ontvangen met gratis Puma 21L rugzak

Super snelle levering, alles prima!

Goede service en snelle levering

Topservice voor een goede prijs.

Ik koop al jaren dezelfde schoenen, dus dat is makkelijk. Ze hebben ze ook altijd in mijn maat in voorraad. Eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis. Makkelijker kan het niet. Volgend jaar weer ☺️

Helemaal Top

Goede service in winkels, snelle en correcte levering via internet. Ga zo door.

gewoon zoals het hoort, en betrouwbaar !

wat er staat gewoon nakomen !

Mooie schoenen, maar de service wat minder.

De schoenen zijn prima, eerst een maat te klein gekocht en geretourneerd. Daar moest ik wel achteraan zitten, de terugbetaling verliep niet soepel. Uiteindelijk wel gelukt!

Snelle levering, mooie prijs

Goed aanbod, mooie prijs, snelle levering en adequate informatie over aflevering.

Snelle levering, fantastische schoenen.

Duidelijke website. Levering snel en op de afgesproken tijd

Geweldig advies

Na een hielspoor blessure is dit een geweldige aankoop.

Makkelijk en goed

Zoeken en bestellen ging makkelijk en snel. De prijs en de kwaliteit is prima. De bezorging is snel en goed.

Vlotte en nette afhandeling

Helaas pasten de schoenen niet goed, gelijk teruggestuurd. Binnen 2 werkdagen geld keurig teruggestort

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht