Makkelijk en goed

Zoeken en bestellen ging makkelijk en snel. De prijs en de kwaliteit is prima. De bezorging is snel en goed.

Vlotte en nette afhandeling

Helaas pasten de schoenen niet goed, gelijk teruggestuurd. Binnen 2 werkdagen geld keurig teruggestort

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

altijd op tijd ontvangen en ook goede ervaring als iets retour moet

goede ervaring

Snel bezorgd, fijne kleding

Lange tight voor zowel mij als echtgenoot besteld. Binnen 48 h bezorgd Prima kleding. De broek van Fusion is heel fijn

Alles prima gegaan. Van bestelling tot levering.

Het product voldeed aan de gestelde verwachtingen.

Werkt helemaal top!

Duidelijke website en snelle levering

Snelle levering top

Mijn verwachting is voldaan super

Gewoon perfect!

Alles smooth verlopen, echte aanrader!

Snelle levering en retour

Fijne website, 2 dezelfde schoenen besteld omdat ik twijfelde over de maat. Kwam snel binnen en goed verpakt. Retour was makkelijk en kreeg je ook binnen een week reactie van. Geld nog niet ontvangen maar dat zal ook binnen paar dagen zijn

Zeer ongeinteresseerde verkoper

Kwam niet achter de toonbank vandaan, echt totaal ongeinteresseerd. Zelfs een tasje om de schoenendoos in te doen koste zichtbaar moeite. Jammer.

Alles verloopt vlot

Vriendelijk, kundig en snel

Online schoenen gekocht bij de Hardloopwinkel. Het advies op de site hoe je je schoenmaat moet bepalen, werkt echt. De schoenen zaten precies goed. Bovendien hebben ze deskundig personeel. De medewerker gaf per mail een duidelijk antwoord op mijn vragen over anti-pronatie bij schoenen.

Fijne ervaring

Ik ben uitstekend geholpen en geadviseerd door Jesper

Altijd goed

Ruime keuze, goede beschrijving van artikelen. Leuke aanbiedingen en snelle verzending.

Snelle en keurige levering.

Al jaren draag ik dezelfde schoen. Het is gemakkelijk en eenvoudig te bestellen bij de Hardloopwinkel en als je nog vragen hebt wordt je netjes telefonisch geholpen. Top!

Snelle bezorging en product zoals omschreven

Een led hardloopvest besteld om in de avond goed gezien te worden bij het hardlopen. Snel bezorgd en werkt prima. Dus: een aanrader!

Gewoon goed

Gewoon goed met hardloopzaken.

Maattabel klopte in mijn geval goed!

De levering was snel en de maattabel bleek gelukkig te kloppen, zodat ik ze niet retour hoefde te sturen. De maar van deze schoenen valt heel klein, normaal heb ik maat 38 en nu maat 40 besteld, nadat ik had gemeten. Ik had verwacht dat ze te groot zouden zijn, maar niet dus!

Snelle bezorging en goede communicatie hieromtrent

Op woensdag hardloopjack besteld, donderdagavond kon ik het al dragen bij mijn training( in de regen)! Blij met de vlotte afhandeling van mijn bestelling

Snelle levering en retour.

Fijne betrouwbare webshop. alleen jammer dat retourneren 3,95 kost.

Vlotte service

Vlotte service

Geweldig, bestelling juist en optijd!!!!

Brooks adrenaline gts 23 heren model van vorig jaar besteld, deze wilde ik graag nog maals hebben op dat deze perfect waren, en betaald worden nog de zelfde dag verzonden. Aan het eind van dit jaar koop ik het model 24 hoop dat deze ook zo goed zijn als model 23.

Noordbaan 802

2841 MG Moordrecht

Over De Hardloopwinkel Webshop

Wie zijn wij? Wat een goeie vraag! Waarom beginnen we niet gewoon met een voorstelronde. DeHardloopwinkel.nl is een enthousiaste groep mensen die echt passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Natuurlijk zijn wij dé on- en offline hardloopspecialist met de beste aanbiedingen (al sinds 1992) en geven wij deskundig advies. Bij elkaar hebben wij meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopbranche met 5 fysieke winkels! Maar wij zijn ook hardlopers en een hechte groep collega's. En juist door onze persoonlijke benadering proberen wij ons te onderscheiden! Echte mensen met een oprechte interesse in alles wat met hardlopen en het runnen van een hardloopimperium;) te maken heeft.