TOP

Helemaal TOP, vragen duidelijk beantwoord door de klantenservice (telefonisch). En levering zoals omschreven

Snelle levering, goed verpakt.

perfect geleverd en snel

2 bag hides besteld. en met 2 dagen in huis. gewoon goed.

Exelent!

Everithing good!

Uitstekend!

Zowel bedrijfsmatige diensten als kleine prive bestellingen. Goede diensten en producten, aanrader!

Dealer Benel Hoogeveen: heel attent en prettig mee te werken

Het team van Benel Hoogeveen is ontzettend klantvriendelijk en meedenkend. Komen hun afspraken na en reageren snel op vragen. heel fijn!

Het was op de site duidelijk omschreven en de levering was vlot.

Hans is een topper!

Ik ben bij Benel gekomen om mijn printer en flitsers na te laten kijken en eventueel te laten repareren. Hans gaf aan dat ik wel kon langskomen, heeft een heleboel kleine dingen gelijk op kunnen lossen en voor een ontzettend schappelijke prijs is mijn flitser ook gerepareerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat Hans een topper is!

Schneller Versand und freundlicher Kontakt

Ein bestellter Artikel war nicht lieferbar, es wurde mir sofort eine Alternative angeboten. Nach einiger Wartezeit habe ich mich dann doch für einen anderen Artikel entschieden. Auch hier erfolgte die Lieferung prompt und die Umbestellung war völlig problemlos und sehr netter Kontakt. Hoffentlich wird das Angebot ausgeweitet, damit ich noch öfter bestellen kann...

Quality product and quick delivery

Saw youtube video and it was highly recommended by professional photographer.

Snelle levering, prima product

Prima advies over hoe en wat welke fotoprinter te kiezen

Super produit

Tente affut de qualité, impec pour les photos animalières.

Bonne communication et livraison selon accord

Un produit manquait, le shop a communiqué avec moi par une proposition de remplacement. Les conditions d'envoi, le dédouanement, tout est clair.

Good product

Pleased with the quality of the photo hide. Ordering was straight forward and shipping was quick. Just be aware if ordering from UK there is import duty and tax, around £60 for me.

Alles top.

Versand war zügig. Gut verpackt. Das Tarnzelt macht einen soliden Eindruck. Ob es dem Regen standhält, wird der erste Regen zeigen. Aber bis jetzt alles top.

Molto soddisfatto

Tempi di consegna rispettati, merce ok, molto soddisfatto dell'acquisto

• Ci consiglieresti? No

Mijn vragen werden per omgaande beantwoord. Supersnelle verzending,. Ik ben dik tevreden.

Snelle levering 1 dag

Tevreden over het product

Give me a chance!!!!

All sellers want an honest and genuine review, how can you review an item when you have only had it TWO DAYS before the 'please review' emails arrive. The one star is not about the item, it's about the company pushing for feedback. GIVE PEOPLE SOME TIME TO USE YOUR GEAR, then you will get an honest review. THANK YOU!!!

• Would you recommend us? No

Prima ervaring

Goede verrekijker voor de prijs. Tevreden klant

Lieferung war nicht vollständig

Die Sendung kam leider unvollständig an, der Objektivwärmer hat gefehlt.

goede service

heel goed contact en een hele goede service. ze denken heel erg mee met de klant.

Van begin bestelling tot aan levering goede ervaring

Prima service.

Ik was op zoek naar een nieuwe richtkijker en die vond ik bij Benel voor een nette prijs. Opsturen ben ik niet zo’n fan van omdat er dan misschien door de bezorgdienst met het pakketje wordt gegooid dus wilde ik hem ophalen als ik in de buurt was. Dit was geen enkel probleem.

Alles uitstekend

Geen enkel probleem met deze bestelling

Over Benel

Benel is jouw Europese groothandel voor foto, video, outdoor en optiek. Met 45+ merken, 5.000+ producten. MERKEN van Benel: FOTO & VIDEO: Aparo • Clayre & Eef • Deltec • DNP • Explorer Cases • Falcon Eyes • Foto360XL • Frameo • Ilford • Kenro • Linkstar • Marumi • Matin • Miops • Nest • Nielsen • Orangemonkie • Photorobot • Pixel • Pixel-Tech • Rolux • Sevenoak • Sirui • StudioKing • Superior • Tronix • Zep OUTDOOR, JACHT & AIRSOFT: AGM • Braun • Buteo Photo Gear • Byomic • Carson • Flir • Konus • Kowa • Luna Optics • Noblex • Outdoor Club • Sionyx • Stealth Gear • Vortex Optics