Levering niet volledig
Dag Els, De rail die je besteld hebt, is 3 meter lang. Daarom kunnen we 'm niet als normaal pakket versturen. DGO bezorgt deze lengte-producten met een vrachtwagen. Ik verwacht dat je deze morgen ontvangt. Hartelijke groet, Team Benel.
Correcte afhandeling en verzending
Na een paar testweken van onze nieuwe Photo Carousel uiteindelijk tot een super resultaat gekomen. Korte lijnen en goed advies.
De papieren rollen waren snel geleverd. Ik bestelde echter ook nog vervangstukken voor mijn ophangsysteem. Hier ging iets mis met de koeriersdienst wat snel en correct rechtgezet werd door Benel. Tot de volgende!
Hi Inge, Bedankt voor je feedback. Je pakketbezorger is 2x onderweg geweest om het pakket bij je af te leveren. Helaas is dat niet gelukt. Ik neem even persoonlijk contact met je op om de nieuwe bezorging af te stemmen. Hartelijke groet, Team Benel.
Ursprüngliche Bewertung
De papieren rollen waren snel geleverd. Ik vertelde echter ook nog vervangstukken voor mijn ophangsysteem. Deze zijn nog altijd niet geleverd
Score: 8
Score: 7
Score: 9
goede service en zijn klantvriendelijk
goede service, prima bedrijf.
Super snel geleverd
Score: 8
Uitermate tevreden
Gisteren gebeld over een probleem met het opstarten van het pasfotosysteem. na door jullie veel gezocht te hebben helaas niet kunnen oplossen. was toch erg blij met de tijd die de monteur er voor nam om het te proberen op te lossen