Score: 7
Score: 10
Je fias une demande pour deux équipements. Valeur d'achat total supérieure à 4000€. On me demande un paiement d'avance qu'on réalise. Une choix le virement reçu la marchandises n'est pas disponible suite à une erreur informatique du fabricant !!! Ce n'est pas sérieux dans le monde professionnel ! Depuis le 25/01/23 on attend !!
Nous vous remercions pour votre commentaire sur votre commande. Nous sommes très ennuyés que vous ayez attendu si longtemps les produits. Comme indiqué, 1 des 2 produits est maintenant en stock. Nous attendons le deuxième produit dès que possible. En consultation, vous avez choisi de vous faire livrer les deux produits en 1x. Nous vous remercions de votre patience. Chaleureuses salutations, L'équipe Benel
Score: 9
Goede uitleg en begeleiding van begin tot einde door Adam Bazuin.
Het personeel van Benel heeft mij ontzorgd en zo goed mogelijk geholpen om aan een fotorol te komen die in meerdere landen ingezet zou worden. Van verzending tot leveranciersinformatie hebben ze mij het gehele traject geholpen. Super klantvriendelijk!
Beste Benel, Ik vind dat de keuze zeer uitgebreid is. Achteraf betalen zou ik prettiger vinden, ivm afhankelijkheid van betalingen vanuit mijn school. Zo krijg je je pakket sneller. mvg M Jentjens Dominicus College.
Bedankt voor je feedback over het betalen. En veel plezier met het achtergrondpapier! Hartelijke groet, Team Benel.
Ursprüngliche Bewertung
Beste Benel, Ik kan nog geen ervaringen noteren. Het enige is dat ik dit review verzoek krijg, plus de factuur, terwijl ik het pakket nog niet heb ontvangen. Het aanbod op de site is wel heel ruim. mvg M Jentjens Dominicus College.
Dag Mirjam, Je hebt helemaal gelijk. De achtergrondrol die je besteld hebt, is nog niet verzonden. Dat komt omdat de factuur nog open staat. We verzenden jouw bestelling supersnel nadat de betaling bij ons binnen is. Hartelijke groet, Team Benel.
Score: 8
Meerdere producten besteld en altijd vlot ontvangen. Nadat een product een defect bleek te hebben is dit netjes opgelost,