Net de Schuiltent AQUILA MARK II, BUTEO PHOTO GEAR toegestuurd gekregen. Een snelle en duidelijke service. Wat de tent betreft, TOP materiaal!!!

Score: 10

Thanks, I am very satisfied.

Score: 10

Very easy deployment, a little hard to put it back to the bag. I would prefer more pockets inside, one is not enough.

Score: 7

Redelijk

Lagen aan koop

as in the description a very great hide. Simply fantastic for pictures on the floor. highly recommended!

Score: 9

I purchased a pop-up hide which came very quickly and was of high quality.

Excellent!

Zeer tevreden maar te weinig stock richtkijkers

Zeer tevreden maar te weinig stock richtkijkers

It was great! Fast delivery and good help when i had a question.

Score: 10

goede ervaring maar toch een opmerking. De kijkopeningen links en rechts aan de voorkant mogen iets groter zijn. als ik op mijn stoeltje zit kan ik er niet dooreen kijken. als deze iets langwerpig naar beneden kunnen dan is dat voor kleine mensen zoals ik ook goed te doen. verder goede kleuren ben er wel blij mee.

Score: 8

Fine!

Score: 8

Zeer duidelijke communicatie, vlotte levering en degelijk materiaal.

Erg goede service!

Onze producten worden binnen een paar dagen afgeleverd. Gemakkelijk telefonisch bestellen.

Great service.

Excellent

Good, very good.

Uitstekend!

Vlekkeloos bestellen, leveren, installeren en goede support!

groot assortiment, maar webshop kan beter.

Benel heeft leuke spullen voor een goede prijs, alleen is het niet altijd duidelijk te zien. en als je een vraag hebt wordt je niet terug gemaild. end e foto's moeten echt op een hogere resolutie

Bestelling weer perfect afgehandeld.

Zoals altijd netjes verzorgd. Producten goed verpakt en snel in huis.

Prima, no nonsense bedrijf

Ruim assortiment met goede prijsstelling. Lekker nuchter bedrijf zoals we gewend zijn in het noorden van Nederland.

Sehr schneller Versand

top

service

Snel en efficient reageren

Super goed en vriendelijk.

fantastisch advies

Ik kom altijd om in de mogelijkheden en de keuzes. Eén telefoontje en ik krijg precies dat wat ik nodig heb. Ze zijn er reuze vriendelijk en hulpvaardig!

Keurig op tijd geleverd

Duidelijke website, op tijd geleverd

Kiyoh Bewertungen