Veel voorraad en snelle levering
Staan me altijd keurig te woord en hebben verstand van zaken, zelfs op detailniveau. Fijn om zaken mee te doen
Zie boven.
Score: 10
Laten niets van zich horen na betaling.
Geachte meneer Geeraerts, Onze excuus voor het ongemak. Helaas is het zo dat betalingen die vanuit België naar Nederland gaan langer de tijd nemen. Daar zat dan ook nog Hemelvaart tussen, waardoor de verzending langer duurt dan u normaal van ons gewend bent. Na telefonisch contact hebben wij samen besloten het totaal bedrag aan u terug te storten. Wij hopen dat dit voor u een goede oplossing is geweest. Mocht u naar aanleiding van deze reactie toch nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Alvast een fijn weekend gewenst, Team Benel
Score: 10
snelle levering, goede ondersteuning. vaak alles Franco.
Altijd goed en vriendelijk geholpen door Nico
je wordt altijd goed geïnformeerd of geholpen !
Score: 7
Score: 9
Score: 8
Score: 9
Had voor ruim duizend euro aan spullen besteld. 2 Dezelfde lampen (400 euro samen) gingen vlak na elkaar kapot. Teruggestuurd, kreeg ik ze (zonder bericht) simpelweg “gerepareerd” teruggestuurd. In contact proberen te komen om geld terug te krijgen maar bedrijf doet niet aan geld teruggeven, aldus de directeur in een raar, slecht geschreven mailtje. Voelt allemaal niet zuiver!
Beste Matthijs, Bedankt voor de beoordeling. Wij hebben telefonisch contact gehad en zijn samen tot een oplossing gekomen. Mochten er naar aanleiding van deze reactie nog vragen zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U mag ons bellen op 0528-234828 of een mail sturen aan [email protected] Met hartelijke groet, Team Benel.
Score: 10
Ik had een standaard en toebehoren voor een zwart wit scherm besteld bij Benel. De standaard en toebehoren werden vlot geleverd. Het zwart-wit scherm liet langer op zich wachten. Vervolgens gebeld met Benel en ze hebben het in no-time opgelost. Goede service !
Geachte meneer Elzakkers, Bedankt voor uw beoordeling, wij kijken altijd naar mogelijkheden om onze klantenservice te verbeteren. Ik snap dat het vervelend is wanneer uw order niet compleet geleverd word. Zou u contact met ons op kunnen nemen? Dan gaan wij kijken of wij het probleem kunnen verhelpen. Bedankt voor de moeite. Alvast een fijn weekend gewenst, Team Benel
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb standaard en toebehoren voor een zwart wit scherm besteld bij Benel. De standaard en toebehoren werden vlot geleverd. Wat betreft het zwart-wit scherm, die order staat nog steeds open (hoop ik) maar daar hoor ik niets van. We zijn nu ruim een maand verder en ik heb nog steeds niets gehoord. Het zou chique zijn als dat wordt opgelost, over die non-communicatie ben ik dis niet tevreden, teleurgesteld zelfs.
Score: 8
Alles wat de fotograaf wil is er te vinden en wordt spoedig geleverd.