Pluspunten
goede service, goede ervaringen met DNP en pasfotosysteem
Verbeterpuntenop factuur leveren
Pluspunten
Snelle leveringen, altijd voldoende voorraad.
Pluspunten
Betaalbaar en snelle levering.
VerbeterpuntenKwaliteit Chinese producten laat wel vaak wat te wensen over. Vaak snel stuk, of minder degelijk.
Pluspunten
Heel Vriendelijk en Heel Stipt.
Pluspunten
Pluspunten
snel. accuraat en professioneel
Verbeterpuntenbetere instructies voor upgrade download
Goedemiddag meneer Gaasbeek, Bedankt voor uw review en feedback! Vervelend om te horen dat de instructies niet helemaal duidelijk waren, ik kan u wel mededelen dat wij dit intern gaan oppakken en hiervoor een alternatief gaan bieden. Indien u nog de update nog niet heeft uitgevoerd of andere vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen per mail op [email protected] of via telefoon op 0528-234828. Fijne dag gewenst, team Benel
Pluspunten
Mooi aanbod!
VerbeterpuntenDirecte betaling met bankcontact niet mogelijk, daarom gekozen voor overschrijving... en daardoor latere levering.
Pluspunten
Klantvriendelijk en deskundig
VerbeterpuntenGen
Pluspunten
De vertegenwoordiger Nico Boersma, zeer positief! Hij heeft het probleem opgelost.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen, afspraak was dat een bestelling dezelfde dag verstuurd zou worden, na telefonisch overleg. Was niet geregeld! Dit was niet de eerste keer... helaas. Jammer want dit bedrijf heeft prima producten.
Goedemorgen meneer Kuipers, Wij vinden het vervelend dat uw bestelling zo is gelopen. Het berust hier intern op een miscommunicatie. Wij zullen dit dan ook bespreekbaar maken om in de toekomst te voorkomen. We zijn dan ook erg blij dat de telescoop desondanks toch op tijd is geleverd en de jarige deze nog op tijd is huis had. Mochten er naar aanleiding van deze reactie nog vragen zijn dan horen wij die natuurlijk graag. Fijne dag gewenst, team Benel.
1 van mijn strips zat vol met schimmel, gelukkig was dit er makkelijk af the wrijven met een natte doek en de andere strip was duidelijk geen nieuwe maar al geopend en een bij elkaar geraapt product van gebruikte voorwerpen. En de kleppenset met kleurfilters was flimsy/goedkoop (zeker geen €33 waard) heb mezelf open gehaald aan de scherpe randjes die eraan zitten en 1 schroefje paste niet eens op het dopje dat erbij zit. Al met al: geen goede ervaring helaas.
Goedemorgen mevrouw, Bedankt voor uw review en toelichting! Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Allereerst wil ik u vragen of u hierover reeds contact met ons heeft gehad? Wij kunnen u verzekeren dat het om een nieuw product gaat dat u heeft ontvangen, wel kan het zijn dat deze als steekproef open is gehaald. Indien u nog geen contact met ons heeft opgenomen willen wij u vragen dit alsnog te doen om tot een oplossing te komen. Dit kan per mail op [email protected] of telefonisch via 0528-234828. Nog een fijne dag gewenst, team Benel
Pluspunten
Correct afhandeling, vriendelijk en zeer goede productkennis en advies
Pluspunten
Pluspunten
Supersnelle levering, de ene dag besteld de andere dag in huis. Super!
VerbeterpuntenZo doorgaan.
Positive
Freundlicher Kontakt, hilfsbereit Gutes Sortiment Schneller Versand
VerbesserungspunkteTeilweise wünsche ich mir genauere Beschreibungen und mehr Produktfotos
Pluspunten
perfecte sevice
Pluspunten
Goede service, duidelijke communicatie mbt je bestelling en een eventuele back-order. Veelzijdig aanbod
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling en levering van de bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Komen afspraken na, klachgerichtheid uitstekend, goed advies en prima prijs / kwaliteitsverhouding
Pluspunten
snelle levering!! vriendelijke telefoniste die je naar de gewenste personen doorverbind.!!
Verbeterpuntengeen ,alles 100%
Pluspunten
Net bedrijf met duidelijke afspraken goede website ook voor dropship leveringen bij onze client
VerbeterpuntenEen vertegenwoordiger blijft een belanrijke medewerker Zelfs al zou hij maar 4x per jaar langskomen
Goedemiddag, Bedankt voor de review! We zijn zeer blij met de 8 en uw pluspunten. Na contact met de vertegenwoordiger zijn wij blij om te horen dat jullie over hem zeer te spreken zijn en het ook erg op prijs stellen dat deze met de nodige regelmaat langs gaat om al het moois uit het Benel assortiment te laten zien! Mochten er aan de hand van deze reactie nog vragen zijn dan horen wij die graag. Benel wenst jullie een fijne dag!
Pluspunten
Snelle levering. Goede voorraad