Pluspunten
wel heel veel verpakking voor dit product!
Beste Michel, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We proberen verpakkingen altijd zo compact mogelijk te houden, maar soms kan het voorkomen dat ze aan de grote kant zijn. Dit ligt soms aan de fabrikant, maar ook willen we sommige producten graag extra goed beschermen tijdens het transport. We wensen u een fijne dag en veel plezier met uw aankoop! Hartelijke groet, Team Benel.
Pluspunten
Meedenkend!! Super
Pluspunten
Nog nooit problemen gehad met bestellingen ...
VerbeterpuntenGeen
De levertijd was een dag langer dan verwacht.
Geachte klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn blij dat u over het algemeen ons uitstekende cijfers geeft. De snelheid/levertijd zou ik u graag toelichten. Benel is op werkdagen van 08.00 tot 16.30 geopend. Bestellingen die voor 15.00 besteld en betaald zijn worden normaliter dezelfde dag nog bij ons verstuurd. Uw bestelling kwam bij ons binnen om 16.25. Daardoor is deze bij ons de volgende dag pas verzonden. In ons systeem zie ik dat deze de dag erna bij u is afgeleverd. Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben dan horen wij die natuurlijk graag. Een fijne dag gewenst, Team Benel
Pluspunten
betrouwbaar, correct
Positive
Good price of the item
SuggestionsEccessive freight charges
Dear Mr. Paolo, Thank you for your feedback. We do understand that you believe the shipping costs are high. We are always looking for the cheapest and most reliable shipping company to ship our products with. At the moment we unfortunately can’t lower the shipping costs. If we may find a better option we will not hesitate to contact you. If you may have any more questions, please feel free to ask! We wish you a great weekend. Team Benel.
Pluspunten
Vakkennis
Pluspunten
zeer correct personeel. Juiste informatie verstrekking over artikel. Snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam