Pluspunten
Service
Pluspunten
Snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar. Proactief.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
degelijk bedrijf waar ik graag af en toe wat aanschaf. No nonsense, goede klantbehandeling
Verbeterpuntenik ben natuurlijk geen grootverbruiker, maar zeer tevreden, door de jaren heen, vroeger ooit nog ontwikkelmachine gekocht.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en correct geholpen.
Pluspunten
Goede ervaringen
Verbeterpuntende tracking van de transporteur was niet up to date, maar das nu niet echt een probleem
Pluspunten
Goede samenwerking.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle service en voor ons mooi dichtbij. Producten uurtje na telefoontje al opgehaald
Pluspunten
Verbeterpuntenin de algemene voorwaarden staat dat er 10 euro in rekening gebracht wordt bij een retournering, ik vraag me af of dit wettelijk mag, ik heb er in ieder geval nog nooit van gehoord.
Geachte meneer Meekels, Bedankt voor uw review en toelichting! Wij zijn zeer blij als onze klanten hun mening toelichten. Wat betreft uw verbeterpunt, dit geldt voor B2B, hierbij is geen wettelijke verplichting tot retour, echter indien wij dit uit coulance naar onze klanten wel doen, rekenen wij €10,- voor de werkzaamheden. Mochten er verder nog onduidelijkheden zijn of vragen kunt u ons natuurlijk altijd een mail sturen op [email protected] of bellen naar 0528-234828. Alvast een fijn weekend toegewenst namens het hele team!
Pluspunten
Steeds correct informatie, prijzen en levering