Prettig

Prettig groot assortiment en snelle levering, altijd handig

Superstore!

De sevice is geweldig. Goede opgezette oneline winkel. Ruime keuze en ik sta verbaast over het assortiment...super...!

Ongelooflijk goed!

De medewerkster besteedde echt heel veel tijd om mij een passend advies te geven. Superbedankt daarvoor.

Altijd een snelle levering

Snelle levering. Goede prijzen.

Heel snel je vitamine in huis

Heel snel met bezorgen

Uitstekend vandaag besteld morgen in huis, je word netjes op de hoogte gesteld wanneer jou bestelling word bezorgd

ALLES IN ORDER

Perfecte levering, ondanks de naar mijn mening vertraging door overwerk tijdens de eindejaarsvakantie. Bedankt en fijne feestdagen gewenst. Michel Randazzo

Eerste keer, smaakt naar meer !

Geweldige service. Terug de goeie ouwe service. Vraag, onmiddellijk juiste richtlijnen. En meer van dat.

Altijd prima!!!!

Makkelijke site,snel geleverd. Nog nooit een probleem gehad. Ga zo door a.u.b.

Snelle levertijd

Ik ben zeer tevreden over de snelle levertijd van bestelde artikelen. Ook ben ik zeer tevreden over de lage prijzen en uitgebreide sortering.

Voor de tweede keer, alweer perfect!!

Eenvoudig, snel, correct, geleverde producten top kwaliteit!!

Uitstekend!

Gemakkelijk bestellen, goedkoper(incl.verz.kosten)dan de plaatselijke drogist en snel geleverd.

Prettige online Drogist

Ruim assortiment aan basis-thuis-medicatie en verzorging. ( en ook de iets minder basis maar toch fijn om in huis te hebben) Snelle levering, duidelijke informatie over levering en over producten.

goede keus suplementen, snelle levering

pretig werkende website, Prima webshop!

Altijd voortreffelijk.

Alles altijd naar wens.

uitmuntend

Duidelijke webshop, bij correcte snelle reactie en service.

Doen wat ze beloven.

Groot sortiment en ze doen wat ze beloven qua aflevering enz.

heel goed

Een bestelling online plaatsen is zeer gemakkelijk, de betaling, ook website is zeer duidelijk met goede omschrijvingen. Tevens worden de artikelen heel goed en zorgvuldig verpakt. Complimenten.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijne leverancier vlotte levering en service

Fijne leverancier

Zeee goed en snel

Prima in orde niks mis mee .

Heel snel en goed

Aanrader

Bestelling is correct en snel geleverd .

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ