Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare online drogist!

Ik bestel al jaren bij Online Drogist en ben iedere keer weer tevreden! Ze hebben een enorm assortiment, waardoor ik altijd vind wat ik nodig heb. Regelmatig zijn er leuke kortingen, wat het extra aantrekkelijk maakt om hier te shoppen. Daarnaast is de levering supersnel en komt mijn bestelling altijd netjes verpakt aan. Mocht er een keer iets zijn, dan staat de klantenservice direct klaar met een vriendelijke en snelle oplossing. Echt een topservice!

Prima verzorgd , prima prijs , prima levering

Zeer positief

Goede bedrijf en snelle levering service

Besteld en na een dag in huis

Prima snelle levering

Geweldige winkel

Gewoon alle afspraken nakomen. En alles in huis hebben

Goede service en producten

Snelle en correcte levering!

Ontving bestelling snel en werd hierover goed geinformeerd!

Na bestellen zeer snel verzonden en keurig verpakt

Altijd goed en snel in huis

Van begin tot einde, zelfs de datum van aflevering, helemaal top.

Vanaf de vindbaarheid van de artikelen tot en met de datum van aflevering is alles geheel volgens afspraak. Kan niet beter.

Supersnelle, nette levering

Zelfs al ik zondag bestel, is het maandag in huis.

Super snel geleverd

Mij bestelling was supersnel geleverd, en de prijs was de goedkoopste van alle sites. Hartelijk bedankt hiervoor.

Weer 100% tevreden.

Makkelijk en snel bestelproces, bestelling is goed te volgen via Track&Trace. Het enige minpunt was deze keer dat de bezorger bij de buren ruim 30 huizen verderop bezorgde (ruim 5 minuten gezocht), wat bij de bezorgservice ligt en niet bij de Online Drogist zelf.

Beste prijs + voorjaarskorting!, op tijd geleverd! Top!,

Beste prijs + extra voorjaarskorting!, op tijd geleverd!, Top!

Heel tevreden

Al lang op zoek naar dit produkt, dus heel blij met dutimon poeder wat keurig en heel snel geleverd is.

Zeer tevreden over de online drogist

Elke keer weer, goede ervaring. Lage prijzen, goede producten. En snelle levering.

Gewoon goed

Altijd op tijd en correct

Doet zoals beloofd.

Snelle levering. Top!

Mooie prijzen en snel geleverd

Niet duur en snelle levering.

Altijd de producten die ik nodig heb gemakkelijk te vinden en snel besteld en ontvangen

Ik ben zeer tevreden met de online drogist, ook zojuist zelfs een product dat niet op voorraad is, op aanvraag snel aangevuld werd.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering van de aangeboden producten . Ook nog leuke kortingen .

Snel en netjes geleverd

Vlug en netjes verpakt

Al enkele keren goede ervaring

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam