Uitstekend.

Snelle levering.

Goed en voordelig

Nu paar keer besteld. Prima ervaring. Snel in huis

Snelle afwikkeling van bestelling/verzending

Altijd snelle afwikkeling van bestelling en verzending. Ook het omruilen van per ongeluk een verkeerde bestelling is geen probleem en wordt in het volste vertrouwen afgewikkeld. Bestelling wordt zorgvuldig verpakt. Vriendelijke benadering van klantenservice.

Het is altijd goed

Eerst bestelde ik alleen supplementen maar ze hebben zoveel meer zoals glutenvrije en biologische producten. Echt heel fijn!

Prima service!!!

Had gezichtscrème besteld, kreeg een klein potje extra, zonder dat het vermeld stond!!! Hartelijk dank!!!

Deze verkoper is voor mij de beste!

Ik bestel niet de eerste keer bij deze winkel en ik was altijd snel en netjes behandeld. Bedankt voor alle medewerkers!

Snel en goedkoop

Scherpe prijs en snel in huis.

Prima bedrijf

Snelle service en altijd laag geprijsd.

Correct

Correct en snel geleverd.

razend snel

Snel geleverd tegen een nette prijs

Altijd snel en prima

Bestel al jaren naar volle tevredenheid

Goede keuze snelle service

Alle producten die je nodig hebt

Heel fijn deze webshop. Snelle levering en alles aanwezig wat je nodig hebt!

perfecte behandeling

bestelling snel vriendelijk en correct geleverd

goede gezondheid

De omschrijving van de producten is echt helemaal goed en waarschuwt ook voor eventuele bijverschijnselen. De levering is altijd naar wens dus we worden steeds gezonder.

Betrouwbaar en betaalbaar

Ik heb nu een paar keer iets besteld bij de Online Drogist en beide ervaringen zijn prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. De producten die ik heb besteld waren, in vergelijking met andere webshops, goedkoop en werden snel verzonden (en bezorgd). Ik ben er blij mee!

Snelle service goede prijs

Snelle service goede prijs

Mijn bestelling was de andere dag al op het ophaalpunt . Perfect ! En goedkoop ook nog !

ok

Shampoo die ik bestelde kwam prima aan, maar er zat een gebruiksaanwijzing bij niet van de shampoo, maar van een bepaald soort nylon handschoenen. Nogal slordig!

Snelle levering en goede producten

Goeie toelie

Verekkes goe!

Betrouwbaar en snel

Alles leverbaar en goede website

Goede prijzen, snelle en betrouwbare service

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam