Snelle verzending en goede prijs!

Prima aanbiedingen, snelle levering.

Product verstuurd zonder doos

Helaas werd het product zonder doos verstuurd. Hierdoor waren alle gegevens eraf waar het product naartoe moest. Met veel gedoe is het product gevonden. Helaas al beschadigd.

Snel verzonden en enorm assortiment

Ik bestel hier regelmatig omdat ze een enorm assortiment hebben, hier kan ik dus alles in 1 bestelling bestellen ipv bij meerdere webshops. Tevens altijd snel verzonden.

Goed geregeld

Snel en goed geregeld

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, wat wil een mens meer

Content

Altijd de dag erna in huis, nie te duur... Gewoon fijne site

altijd TOP!

Super goede klantendienst, Goede producten en snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis in België.

Goede producten

Snel en betrouwbaar

De service is snel en betrouwbaar. Grote assortiment!

snel en conform

Snel en conform

Geweldige service

Snel , netjes en betrouwbaar!

Helemaal goed

Goede prijs,snel geleverd

Snel besteld

De benodigde artikelen had ik snel besteld en betaald waardoor de levering door Postnl pakketservice de volgende middag al plaatsvond. Om een woord supers.

Altijd sneel service.

Zeer goede kwaliteit producten en altijd op tijd geleverd. Klasse.

Altijd snel en correct. Op de online drogist kan je vertrouwen !

Bovengemiddeld

Pakket goed verzorgd. Evt. aanvullend met lijstje pleisters om de inhoud van de doos te controleren. Zijn idd 3 verpakkingen, maar dat weet de ontvanger niet . Medicatieoverzicht voor een leek moeilijk te begrijpen. Misschien beter aangeven ( kleurtje) wat is pakket geleverd wordt en andere kleur hetgeen zelf meegebracht moet worden. Volgen van pakket veel en veel te omslachtig. Zeer lange codes met grote kans op vergissing. Moet veel eenvoudiger kunnen en betere meldingen van transporteur en niet 2 minuten voor bezorging op bijna laatste toegezegde tijd, de verwachtte aanlevertijd tijd doorgeven. c.c opmerkingen naar cortoclinics.

Mijn bestelling vlot bezorgd, duidelijke updates via email.

Het is gewoon perfect

Snel bezorgd en via de website kan je alles makklijke vinden. Bovendien is de quality van de spullen is perfect.

Uitstekende drogist! Bieden ook goede service De volgende dag bezorgd Heel groot assortiment Gaan met de tijd mee, daarom ook veel natuurlijke producten Ik koop al jaren bij deze drogist

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

groot assortiment en goede prijs

ik ben fan van de online drogist omdat ze artikelen verkopen die in de winkel niet te krijgen zijn en voor een betere prijs. Verder is de service prima

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Vriendelijke mensen en super klantenservice

Wat je bestelt, is lekker snel in huis en nogmaals , erg vriendelijk .

Snelle en correcte levering Goede prijzen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam