Ik koop online vitamine capsules, bevalt me goed, laatst was ik ze vergeten te bestellen en kreeg ik korting van 10% bij de volgende bestelling. Dus gelijk gedaan.

Heel vlotte levering Prijs kwaliteit, ideaal

Snelle bezorging en ruim binnen het aangekondigde tijdvak.

Klantenservice deed zijn werk super goed.

Ik had probleem met levering van pakketje dus klantenservice gebelt en aardige mevrouw hebt nog en keer dit pakket naar mij opgestuurd omdat post nl stuurde dit retour vanwege verkeerde adres, probleem opgelost en ik ben blij met ontvangen artikelen.

Niet zoveel effect als de vorige

Ik heb dit gebruik, maar ben aangekomen met liefst 10 kg. Ondanks zoveel bewegingen. Met de vorige verpakking deed ik niets, geen bewegingen niet letten op mijn voeding en verloor 7 kg in 3 maanden tijd. Maar heb hem wel om de ene maand gebruikt . Dus 1 maand wel de andere maand niet en dat 3 maanden lang. Nu heb ik deze verpakking de kilo's en grote buik niet te zien. Ondanks dieeten letten op alles wat ik naar binnen mep. Ben nu een dikkerd. Ik weet niet waar aan het ligt ik heb het opgegeven. Jammer een miskoop deze.

Bestellingen snel geleverd helemaal top

Bestellingen worden snel verwerkt snelle bezorging prima producten

beste service

Enorme keuze,vlotte afhandeling en snelle levering.

Prettig

Ik vind site overzichtelijk. De prijzen zijn goed .En de verzending is goed geregeld.

Twinkling stars.

Hoeveel sterren ik de Online Drogist zou willen geven?????? Heel simpele vraag. De Bijbel zegt dat er MILJARDEN maal MILJARDEN sterren zijn in het universum. Nu dan, ik zou de Online Drogist ál deze sterren dolgraag willen geven. Jullie hebben dat stellig verdiend. YEAH.

Snel

Goede aanbiedingen en snelle levering

Ik heb een aantal producten gekocht die aanzienlijk duurder zijn in andere winkels. De bezorging was ook ergsnel en zonder problemen. Top.

Correct en snel.

Makkelijke website, overzichtelijk. Snelle levering!

Binnen 24 uur geleverd. In goede verpakking.

Gewoon een hele goeie webshop

Prima ervaringen met deze webshop -- leveren snel en voor goede prijzen. Aangeraden !

Prima service!

Altijd op tijd en geen problemen bij het omruilen van verkeerd bestelde pillen.

Prima online winkel

Snelle levering en niet te duur

Goedkoop en snel in huis

Leuke overzichtelijke site met mooie aanbiedingen. De bezorging is snel.

Prima, zoals altijd

Prima. Zoals altijd overigens. Snel bezorgd. Prima prijzen.

Dik tevreden

Ik ben dik tevreden over snelheid en verzorging van het pakket.

Klantvriendelijk, snel en duidelijk

Informatief diudelijk, klantvriendelijk en altijd een goed advies of oplossing. Goede Klantenservice

Top service en aanbod

Al voor de tweede keer besteld. Zeer tevreden over het aanbod en de service. Bedankt

Correct en op tijd!

Hetgeen je bestelt wordt op tijd geleverd.

snel

super goed

Vlug ,goedkoop

Volgende dag in huis ,geen verzendkosten en makkelijk te bestellen.

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam