Snelle en goede bezorging.

Bevestiging mail was wel in de spam gekomen. Ik belde en werd vriendelijk geholpen!

Alles in orde, vlotte levering

Heel tevreden over het gekochte artikel

Goede prijzen, snelle verzending

Er zijn wel altijd prijsjes te vingen, en de verzending is echt wel snel, vandaag voor 21u30 bestellen en morgen geleverd!

Snelle en goede service

Sn lle levering

Groot assortiment

Zeer tevreden.

Prima.

Vlotte, goed verpakte levering!

Ik ben volledig tevreden.

Goede prijs, snelle levering Prima!

Ik bestel regelmatig bij de online Drogist en ben zeer tevreden over alle aspecten. Goede producten, snelle levering en goede prijzen. Regelmatig ook mooie acties met mooie aanbiedingen.

Snel geleverd goede service en top product

Groot assortiment, billijke prijzen en snel geleverd

Goede website, overzichtelijk. Veilig betalen. Snelle service. Artikelen goed verpakt en snel geleverd.

Gemakkelijk en ruim keus

Tijdig bericht ontvangen over dat de zending verlaat is. Na 5dagen nog steeds geen track & trace ontvangen. Na contact te hebben genomen met klantenservice de zending als nog verstuurd. Mijn order hebben ze over het ‘hoofd’ gezien.

Snel, bijna altijd de producten die ik nodig heb. Goede prijs en service

Werkt perfect, makkelijk te bestellen. Snelle levering. 100% Tevreden

Bestellen

Goede verwerking van mijn bestelling op tijd ontvangen

Prima zoals altijd

Dit is de 4e of 5e keer dat ik bestel en elke keer is het de volgende dag in huis.

Was goed

Was goed

Goede ervaring , na bestelling de volgende dag al geleverd en netjes thuisbezorgd.

Kom zeker weer terug

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.. En de bestelling netjes op tijd. Super!

Zeer tevreden met product en De Online Drogist

Ik koop hier regelmatig hetzelfde product en daar ben ik zeer tevreden over. Ik bestel voor 21:00 uur en de volgende dag worden de aangekochte producten geleverd. Altijd goed verpakt. Prijs kwaliteit prima. Zal hier mijn producten blijven kopen.

Prima site, en snel geleverd.

Klant vriendelijke site en vlug bezorgd.

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden over de status van de bezorging.

Helemaal perfecte bestelling en levering

Volhouden

Snel en niet duur.

Besteld en de volgende dag geleverd. Perfect

Radarweg 503

1043NZ Amsterdam