Alles volgende dag geleverd.

Groot assortiment

Bestellen verloopt altijd soepel en inderdaad de andere dag in huis. Kwaliteit-prijs verhouding is goed.

Een reden dat ik er weer zou bestellen. ik ben tevreden!

Uitgebreide website, snelle service

Ik shop hier al jaren naar tevredenheid!

Prima drogisterij!

Bestel hier geregeld. Uitgebreid assortiment, aantrekkelijke kortingen en snelle verzending.

Super snelle levering

Snelle levering, lage prijs en uitstekende service

Altijd snel de producten in huis. Lage prijzen. De laatste keer kwam ik erachter, meteen na het plaatsen en betalen van mijn bestelling, dat ik een fout had gemaakt. Meteen een mail gestuurd en vrijwel direct antwoord van de klantenservice dat ze zouden proberen de bestelling aan te passen. Dat is gelukt en ik hoefde zelfs het verschil in prijs niet bij te betalen. Topservice dus!

Snelle bezorging

Goede bezorging netjes geleverd

Hopeloos

Dit is geen service, 12 minuten moeten wachten aan de telefoon op een medewerkster die alleen maar hooghartig doet. Een bestelling die na 8 dagen nog steeds niet onvangen is, en het ook niet duidelijk is waar deze uithangt of wanneer uiteindelijk bezorg gaat worden vind ik zeer verontrustend voor een organisatie die voorheen goed werk leverde. Gelukkig zijn er ook anderen.

Fantastisch!

Goede, vriendelijke en snelle service. Telefonisch contact: je staat er niet in de wacht, geen domme robot aan de lijn, maar een normaal mens. Producten worden goed verpakt en snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Fijne website. Makkelijk het product te vinden en te bestellen. Volgende dag bezorgd.

Prima ervaring iedere keer als ik bij de online drogist bestel

Zeer snel geleverd en nergens goedkoper !

Zeer snel geleverd en nergens goedkoper !

Prima service!

Uitgebreid assortiment! Goede service!

snelle service

snelle service

Altijd alles perfect geleverd

Alles altijd heel snel geleverd.

Snelle levering van het juiste produkt

Goede kwaliteit.

Ruim assortiment aan producten en scherpe prijzen.

pakket in goede staat en snel ontvangen

zeer tevreden

Heel betrouwbare Drogist! Altijd alles op tijd en netjes bezorgd. Veel goede producten en regelmatig kortingen.

Ben heel erg tevreden over de grote keuze, de kwaliteit, de prijs en de snelle levering, dus: SUPER1

Snelle levering net geleverd geeen commentaar

Snel en netjes geleverd

Besteld en de volgende dag al in huis! Snel en netjes allemaal.

Correct en snel

Snelle en correct levering