De douchedeur werd afgeleverd zonder aan te bellen en tegen een garagedeur gezet die naar buiten opent. Deze deur werd inderdaad geopend waardoor de doos met cabine omviel en een smak maakte tegen een aanhanger. Gelukkig was de cabine goed verpakt en is er niets gebroken. Kleine moeite van de bezorger om even aan te bellen en voor ontvangst te laten tekenen.
Beste Wil, Bedankt voor uw review en uw feedback over de bezorging. We vinden het vervelend om te horen dat de douchedeur op deze manier is afgeleverd. Van onze transporteurs wordt verwacht dat zij zorgvuldig met de leveringen omgaan en altijd aanbellen. Mocht u deze niet correcte levering van 27 november, ten tijde van levering, meteen hebben gemeld, dan konden wij dat terugkoppelen aan de desbetreffende chauffeur. Helaas is dat nu niet meer mogelijk omdat het te lang geleden is. Gelukkig is de douchedeur onbeschadigd gebleven, maar we begrijpen dat dit geen ideale situatie was. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Douchecabine.nl
Onlangs heb ik een Sanitair module gekocht, de plaatsing ging vrij makkelijk, mooi design,dus zéér tevreden
Wat bezorgproblemen gehad, maar, hierover heb ik ook bij jullie gereclameerd/aangegeven dmv een telefoongesprek met jullie. Namelijk het gewoon plaatsen van de pakketten in de toegangsruimte bij mij in het appartementencomplex , zonder mij hierover te informeren. Maar, qua werking van de door mij gekochte duche cabine, 100% goed en 100% tevreden.
Gewoon top service
Prima kwaliteit voor de prijs. Tevens duidelijke communicatie betreffende de levering.
tevreden
Ondanks een feestdag geleverd binnen de werkweek.
Hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs. Goede communicatie en hulpvaardig toen de levering vertraging opliep Perfect verpakt, makkelijk te installeren.
Het ging maar om een paar kleine schroef afdekkapjes, maar de service was perfect en snel.
Na tel contact en duidelijke verdere informatie info gelijk bestelling gedaan !
Ik ben super tevreden. Een goeie en duidelijke site. Na bestelling snelle levering. Het product was erg zorgvuldig en stevig verpakt en de bezorger was volgens afspraak op tijd! De douchedeur is bovendien een kwalitatief goed en mooi product. Kortom, zeer tevreden, een dikke 10!
Perfect verpakt en geleverd. Goed bereikbaar voor vragen. De thermostaatkraan was kapot, na overleg heel snel een nieuwe ontvangen. In 1 woord geweldig bedrijf.
Zelfs na jaren van de aankoop van mijn douchecabine kan ik nog terecht voor vragen en onderdelen
Het bespaard een hoop ruimte in de douche, makkelijk als je maar beperkte ruimte hebt. Ben er super blij mee.
Meerdere mooie keuzes van een douchewand, na bestelling snel geleverd en zeer netjes binnengebracht door een jonge man. Zou hier zeker weer bestellen
Snelle levering en zeer attent personeel. Men informeerde voor verzending of het artikel wel geschikt was voor mijn douchebak.
Snelle levering en kwalitatief goed product
Besteld door de speciale maat: 85 douchedeur tegen een zeer gunstige prijs. Product heel degelijk verpakt in karton en houten omkisting. Bezorgd met eigen bezorg service, zeer vriendelijke chauffeur. Kwaliteit van de deur is erg goed voor de prijs. Helaas is het bijgeleverde boortje van dermate zachte kwaliteit dat een gat boren niet mogelijk was, en het boortje snel afbrak met een flinke beschadiging als eindresultaat... Eigen boortje ging er als een malle doorheen zonder enig probleem. Dus door het slechte boortje 1,5 ster aftrek. Beter geen boortje er bij, dan is klant zelf verantwoordelijk. Al met al zeer tevreden over de deur!
Direct geholpen en snel geleverd
Snelle afhandeling van bestelling en behulpzaam met PostNL probleem. Kwaliteit van verticale douchebak sifon is ook prima. Thx
De aflevering van de douche cabine is uitstekend verlopen. Het heeft even geduurd voordat het geplaatst kon worden. Ben er zeer tevreden over. Zeer goede kwaliteit en goede beschrijving om te plaatsen. Plaatsen ging erg gemakkelijk.
Je krijgt update over waar de chauffeur is, En de vriendelijke jongeman zette het zware pakket netjes in de gang waar ik het wilde hebben. Deden alle bezorgservices het maar zoals deze.
Ik heb een aantal websites bezocht om een douchebak en schuifdeuren te kiezen. Deze site vond ik de beste: duidelijk, de filters werken prima, voordelige prijzen, meteen zichtbaar na hoeveel tijd er geleverd kan worden, ... Ook nadat ik de bestelling geplaatst had, verliep alles zoals het zou moeten. Correct en vlot geleverd, ik had ook eens gebeld voor extra info en werd vriendelijk en accuraat te woord gestaan. Samengevat: alles prima in orde en volgens afspraak!!
Goede en snelle service. Douchecabine medewerkers denken met de klant mee.
De klantenservice is goed bereikbaar en is zeer kundig. Al onze vragen werden keurig beantwoord en er werd aanvullende informatie gegeven zodat we uiteindelijk bij een geschikte douchecabine uitkwamen.