Ik heb 5 jaar geleden een Trento basic douchecabine aangeschaft. Bij de installatie bleken er strips te missen, die waren door de fabrikant niet meegeleverd. Deze strips werden door douchecabine direct kostenloos nageleverd. Daarna heb ik tijdens de installtie een glazen wand laten vallen; ook deze kon worden nageleverd (uiteraard niet kostenloos ;-). Tot slot is kort geleden, na vijf jaar gebruik, de douchekop kapot gegaan. Geen probleem voor douchecabine, deze kon voor een coulanceprijs ook worden geleverd en wel binnen 1 dag. Top service! Dank!

Zeer klantvriendelijk

Na het sneuvelen van een deur tijdens de montage (door goedwillende buurman) zijn wij heel goed en snel geholpen. Inmiddels veel plezier van de douchecabine.

Top.

Goed advies,en fijn te woord gestaan.Nog dingen uitgelegd en extra gebeld. Toppie.

Top Service Goede verpakking

• Snelheid / levertijd

Duidelijk website en na bestellen zeer snelle levering

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid / levertijd

Fijn ding, eenvoudig te plaatsen

Prima, snelle levering en voldoende geheel aan beschrijving. Goeie werkbeschrijving helpt bij eenvoudig montage.

• Snelheid / levertijd

Telefonisch goed te woord gestaan en snel geleverd.

• Snelheid / levertijd

Duidelijke website snelle bezorging super mooie douchecabine we zijn er heel blij mee

• Snelheid / levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

Douchecabine voldoet aan de omschrijving handleiding goed te volgen ben zeer tevreden

• Snelheid / levertijd

Mooie douchecabine en perfect geholpen

Duidelijke website en tel. goed bereikbaar ik had nog een paar montage vragen de man aan de telefoon heeft verstand van zaken en heeft mij perfect geholpen

Slechte informatie en oplossingen

Douchecabie aangeschaf met de geleverde informatie. Paste voor geen meter en krijg als reactie dat dit allemaal standaard is en dat je dit als consument zou moeten weten. Naar mijn weten is dit bedrijf niet alleen gericht op de professionals maar ook voor de gewone consument die zelf een douchecabine zou willen bestellen en plaatsen. Contact over gehad en daarin was niets mogelijk want ik had dit moeten weten. Uiteindelijk duren cabine maar op markplaats gezet en een andere cabine bij een andere site besteld die wel duidelijke inbouwmaten vermeld.

uitstekend

Prima verlopen

• Snelheid / levertijd

Prima geadviseerd en blij met onze douche deur

We hebben in onze gasten douche een niet alledaagse situatie. Douchecabine.nl heeft prima met ons meegedacht (via het heen en weer sturen van foto’s en uitgebreide telefoontjes) en super geadviseerd. Blij met het eindresultaat.

uitstekend

mijn ervaring is zeer positief over deze bedrijf. binnen een paar uur had ik een douchecabine thuis staan. kwaliteit is goed van het materiaal.

• Snelheid / levertijd

Snelle levering woensdag besteld/vrijdags geleverd

Wij zijn heel tevreden,hebben goed advies gekregen bij de telefonische bestelling

• Snelheid / levertijd

Goede service, snelle levering en mooie douchecabine

Op de website staat bij de douchecabine eenvoudige montage, maar dit komt niet overeen met de werkelijkheid. Erg bewerkelijk en niet geschikt voor niet ervaren klussers. Verder wel erg snelle levering, waar veel andere bedrijven niet snel kunnen leveren. En goede telefonische uitleg.

First class service

On the phone I received very good advice and help. Completely satisfied

Goeie prijs en geleverd op afgesproken datum

Alles is goed verlopen

• Snelheid / levertijd

Prima snel besteld en snel geleverd

Goede service prijs/kwaliteit voldoede

Douchehoek nodig van 80X90. Bijna niet te vinden, wel bij hun. Goede levering volgens afspraak. Kwaliteit en afwerling is minder. Slechte installatiehandleiding.

• Snelheid / levertijd

Eerst telefonisch contact. Heel goed advies en behulpzaam geholpen door t bestel proces. Mooie producten ook. Al veel complimenten gehad erover.

Goed product

Goed product alleen de beschrijving is niet zo goed uitgelegd

• Snelheid / levertijd

goede kwaliteit en prima service!

Eerst gebeld voor extra informatie. Gelijk geholpen en alle antwoorden gekregen. Binnen 3 dagen was de douchedeur er en het is precies wat ik wil. Super!

• Snelheid / levertijd

Uitstekende website, vriendelijke telefonische ondersteuning en zeer goede service.

Beschadigde levering. Onderdeeltjes werden direct opgestuurd. Top service.

Geweldig mooie cabine

Er is precies geleverd, wat we hadden verwacht : een kwalitatief hoog waardige cabine ! Vooraf keurig afgesproken wanneer te leveren. Ook dikke pluim hoe het is verpakt : een ongeduldige chauffeur van een koeriersdienst is in z'n eentje met het 73 kg wegende pakket over straat gaan zeulen, slepen en stuiteren. Desondanks alles in perfecte staat ontvangen.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België