Geweldig.

Heb gebeld en goed advies gekregen. Levering was op tijd. Onbeschadigd product. De maten kloppen en het is een sieraad in mijn badkamer. Het was nog mooier dan ik dacht. Ben er erg blij mee.

• Snelheid / levertijd

Product is goed en juist beschreven

Douchedeur klopte goed met de foto en de beschrijving, E-mail opmaak en informatie over levertijd zouden duidelijker mogen zijn. Voor de rest tevreden over de communicatie.

Top produkten

Zeer snelle levering. Betaalbare prijzen en top produkten

• Communicatie N.v.t.

Good service

Very good service fast delivery !!!

• Snelheid / levertijd

De chauffeur Michael de Haas heeft de cabine netjes naar 7e etage gebracht.Zonder dat wij hier om vroegen.

Komt afspraken na.

Goed en snel geleverd. Prima

uitstekende service en voorlichting, scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten

uitstekende service en voorlichting, scherpe prijzen voor kwaliteitsproducten

• Snelheid / levertijd

zeer tevreden over product, service en klantcontact!

erg tevreden!

Goed product

Goed product . En goed te verwerken.

• Snelheid / levertijd

Zeer goede service & advies ontvangen!

Bij het aankopen van mijn composiet douchebak heb ik zeer goed advies gekregen van uiterst vriendelijke man over de mogelijkheden van plaatsing. Hetgeen geresulteerd heeft in een perfecte douchecabine. Erg blij mee!

Ik ben zeer tevreden

Goed telefonisch advies

• Snelheid / levertijd

De douchedeur die jullie geleverd hebben is prachtig,heel mooi afgewerkt, geen kitranden. De levering was fantasties

Snelle levering prima kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit

zeer persoonlijke service

Na lang zoeken vond ik hier een douche die qua afmetingen voldeed aan de beschikbare ruimte. Telefonisch en via e-mail makkelijk bereikbaar. Vriendelijke service en snelle GRATIS levering. Toen bleek dat de douchebak stuk was gegaan door het transport... opnieuw perfect geholpen en binnen de 3 dagen een nieuwe bak ontvangen. Een dergelijke nazorg is absoluut een meerwaarde!

• Snelheid / levertijd

Goede douchebak, na goed advies.

Op zoek naar een zwarte douchebak terecht gekomen bij douchecabine.nl . Goed advies en meedenken over de aansluiting. prima op de hoogte gehouden van de levering.

• Snelheid / levertijd

verlate levering, maar oorzaak is duidelijk, verder prima.

Douche deur met zij glaswand, maten waren prima en paste ook goed. Montage was ook niet moeilijk en ging prima. Eerste leverdatum werd niet gehaald, is niet doorgegeven en we gingen dan ook zelf bellen. Nieuwe datum gekregen, ook die werd later, maar op het moment dat er geleverd ging worden, werden we behoorlijk op de hoogte gehouden. via mail.

• Snelheid / levertijd

Snelle levering,goed advies,perfekte afterservice.

Betere douche gekregen voor 20% van de prijs !!!!

Prima geregeld

Op tijd geleverd en prima kwaliteit. Ik miste alleen de handleiding maar zonder is het ook gelukt. Ook gebeld over maatvoering en prima meegedacht

Goed tevreden

Alles netjes en volgens afspraak en op tijd geregeld

• Snelheid / levertijd

Goed contact en heldere uitleg

Er wordt goed meegedacht om een oplossing te vinden voor ons probleem. We hadden een lage douche cabine nodig onder een schuin dak en met de stabilisatiestang die er bij zit zou het toch te hoog zijn. Ze kwamen met een alternatief zodat de cabine toch geplaatst kan worden.

Zeer goede communicatie

Ik had een vraag over mijn product en werd direct terug gemaild met een goed antwoord. Ook de levering was erg snel en correct.

Ongelofelijk goed.

Het eerste wat opviel een mens en geen computer aan de telefoon te krijgen. De persoon aan de telefoon was zeer vriendelijke, stelde mij vragen en gaf mij zeer goede uitleg.. Het is een lange tijd geleden dat ik zoiets ben tegen gekomen. Perfect..

Prima service en kwaliteit

Prettige communicatie en informatie

snel en vlot geleverd.

Na enkele dagen geleverd tussen de aan gegeven tijds schema. douche deur mooi en goed afgewerkt. Duidelijke handleiding. Klein min punt scharnieren met fijn regeling zou interessant zijn geweest?

• Snelheid / levertijd

Reageren snel, dik tevreden.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België