Razend snelle levering!

Goede betrouwbare verkoper. Fijn gesprek gehad en alles razendsnel geleverd zoals beloofd. Binnen 1 dag na bestelling aan de andere kant van Nederland. Gewoon goed!

Goede en snelle levering

Product zoals omschrijven en snelle levering

• Snelheid / levertijd

Zeer snelle bezorging van mooie douchecabine

Mooi product (douchecabine), snel (in overleg) bezorgd en fijne klantenservice die mijn technische vraag snel en goed kon beantwoorden.

• Snelheid / levertijd

prima prijs kwaliteit verhouding en goede snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de douchekabine die ik heb besteld. snelle levering en prima kwaliteit.

• Snelheid / levertijd

Wat een verademing tussen alle online sanitairaanbieders. Mooie spullen, goed advies en alles geleverd volgens afspraak.

• Snelheid / levertijd

Goede prijs kwaliteit, goede levering

Hallo, Ik ben voorzien van kundig advies via de telefoon en e-mail. Vervolgens heb ik een glazen douchewand besteld die aan de verwachtingen voldeed en ook professioneel werd afgeleverd. Al met al zeer tevreden. Groet Jim

• Snelheid / levertijd

Top.... en zeer snel in huis

Snel in huis en goed verpakt.

• Snelheid / levertijd

Snelle levering en goede service

Had nog wat vragen over de afstelling en kreeg een professioneel en helder geformuleerd advies

• Snelheid / levertijd

Rotding om in elkaar te zetten

Aantal schroefjes misten. Je moet nog gaatjes boren, in plastic stukjes nota bene. Waarom waren die niet al geboord? De kleine hoek stukjes waren rotstukjes om vast te zetten. En de instructies zijn minimaal. Even een pijltje erbij om extra aandacht te richten op dat er verschillende wieltjes zijn had gedoe gescheeld.

• Communicatie N.v.t.

uitstekend

Goede product/prijsverhouding. Uitstekende verpakking. Snelle levering

snel en goed

vandaag besteld morgen in huis

mooie en strak

goede beschrijving mooie product goed geleverd

Snel en goed geleverd.

Netjes verpakt en goed afgeleverd. Beschrijving klopt.

Uitstekende persoonlijke service

Telefonisch contact gehad waarbij er met mij werd meegedacht en tot de juist aankoop zijn gekomen

Super levering

Super levering duidelijke site

Goed en snel

Telefonisch contact gelegd en alles door gesproken. Keurig antwoord gekregen en een telefoontje toen de spullen de volgende dag binnen waren. Kon ze in mijn geval in Elst afhalen. Top

Snelle en persoonlijke bezorging

Snel geleverd goede kwaliteit en persoonlijk in de avond bezorgd helemaal super

Alles naar verwachting

Alles zoals verwacht, heel netjes verpakt en snel verzonden.

• Snelheid / levertijd

Goede service en voltte evering

Douchecabine gekocht. Mijn vragen via mail werden snel en correct beantwoord. Levering zoals afgesproken. Heel tevreden!

In 3 letters TOP....

27-12-20 besteld, 28-12 's ochtends door Douchecabine gebeld dat het bestelde artikel niet meer leverbaar was. In plaats van een Wiesbaden bad wand zou een kwalitatief gelijkwaardige bad wand bezorgd worden "zonder meerprijs". Ondanks de december bezorgdrukte , werd deze op 31-12 in de ochtend onbeschadigd** afgeleverd. **Dit kan ook niet anders met zo'n verpakking, bad wand is super eenvoudig te monteren, schroeven, pluggen, metaalboortje en inbussleutel zitten erbij. Qua materiaal gebruik is er nergens op bezuinigd, het geheel heeft een luxe uitstraling.

• Snelheid / levertijd

Heb douchecabine en douche en wastafelkraan besteld, keurig op tijd geleverd, na 2 maanden probleempje met thermostaatkraan, gebeld met prettige medewerker die mij adviseerde hoe ik dit kon oplossen. Later in de middag teruggebeld door douchecabine nl om te vragen of het gelukt was. TOP!

Geweldige service

Overzichtelijk duidelijk en snelle verzending. Aanrader.

Goede prijs / kwaliteit

zeer lange levertijd, wel medegedeeld maar duurde toch nog weer langer dan doorgegeven.

Mooie oplossing

Mooie oplossing tijdens de verbouwing van de badkamer. Douchecabine netjes geleverd en aangesloten. Goede communicatie.

• Snelheid / levertijd

Goede kwaliteit en zorgvuldedig verpakt geleverd

Ik had een badwand met schuifdeur besteld en deze was zeer netjes verpakt en compleet geleverd. Na montage ben ik er ook erg blij mee, schuifdeur sluit erg soepel en is van zware kwaliteit.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België