Goede levering en goede kwaliteit

Goede spul..

Goede mooie inloopdouche.

Makkelijk te bestellen, goed service. Alleen geen nederlandse omschrijving erbij, gelukkig handige klusjesmannen. Heb wel 1 opmerking. Stond bij als inbouw of direct op de vloer te plaatsen. Kon bij mij niet direct op de vloer dus moest inbouw. Alleen zaten er geen poten bij om hem in te bouwen. Kan zijn dat ik dat verkeerd begrepen heb, maar nu moesten we zelf nog poten gaan halen. Verder prima in orde. Tnx.

Alles prima geregeld

Als ging helemaal volgens verwachting. Alles netjes ingepakt en verzonden. Ben een tevreden klant. Verder geen communicatie met de winkel nodig gehad.

• Communicatie N.v.t.

Prima gegaan!

Vraag over over kitten en op maat zagen heel snel beantwoord(gebeld) daardoor snel kunnen bestellen en daardoor snel geleverd !

• Snelheid / levertijd

Super, klantvriendelijk, snel, top!

Spullen voor de badkamer nodig, vrijdag gebeld, goed gesprek en advies gehad en daarbijde wens geuit voor levering op maandag. Even viel een stilte, in afwachting van een sneer of ik wel helemaal van deze wereld was, was het antwoord 'gaan we regelen! Alles inderdaad keurig maandag als besteld afgeleverd, werkelijk super!

• Snelheid / levertijd

Fijn geholpen met een mooi set producten

Na het bepalen van onze keuze op de website werden de goederen besteld, betaald en volgens de teruggekoppelde planning uitgeleverd.

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering keurig geholpen op al mijn vragen en van goede kwaliteit

Prima prijs/kwaliteit

Douchecabine besteld, werd volgende dag direct gebeld dat levering vertraging had opgelopen, uiteindelijk geleverd op voorspelde datum. Was voor mij geen probleem, als ik op juiste wijze op de hoogte wordt gehouden is het voor mij ook goed. Prima klantenservice dus. De bestelde douchecabine heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Cabine was goed ingepakt en degelijk en netjes afgewerkt, makkelijk te monteren met duidelijke handleiding. Geen spijt van bestelling bij Douchecabine.nl!

• Snelheid / levertijd

De Coolblue onder de badkamer artikelen

Eerst gebeld,dat ging prima, vriendelijke man die goede info gaf.(gelukkig geen " toets een 1 een 2" etc) Hij keek of t op voorraad was en schatte de levertijd op dit of woensdag in. Het kwam dinsdag,keurig op tijd. De douche wand was enorm goed ingepakt en de tekening was duidelijk. Hier wordt ik heel blij van!

Zeer positief ervaren

Snelle levering. Deskundige aansluiting en plaatsing. Monteur denk goed mee. Verlengen per week is geen enkel probleem.

Goede informatie die klopt

Alles op tijd geleverd en keurig in orde

• Snelheid / levertijd

Prima product tegen scherpe prijs. Mooi douchewand

Prima ervaring. Douche scherm was kwalitatief product.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid / levertijd

Snelle levering maar website mag aangepast worden

Hadden een paar vragen over een douchecabine, echter na contact bleek de beschrijving niet helemaal te kloppen. Dit mag dus wel veranderd worden. Verder prima geregeld en snelle regeling. Netjes verpakt en goede montage instructie.

snel en behoorlijk goed

onze douchecabine werd snel geleverd en ze zijn ook vrijwel de enige met een cabine van 155cm, andere shops hebben alleen 140,150,160 en dat paste bij ons niet. Jammer alleen van de wat onduidelijke Duitstalige montagehandleiding

Super snelle levering

Goede service, snelle levering en betaalbare prijs

Hulpvaardig, meedenken

Ook snelgeleverd en volgens verwachtingen.

• Snelheid / levertijd

Fijne ervaring met medewerker die helpt, meedenkt en prettig in de communicatie is

• Snelheid / levertijd

Aardige vent die hem kwam leveren en snel in elkaar. Prima uitleg. Super telefonische service bij regelen.

• Snelheid / levertijd

Goed telefonisch advies, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Enigszins huiverig voor de kwaliteit ivm de prijs, maar deze is uitstekend. Ook duidelijke installatie instructie

Levering super

De levering was snel. Nu moet ik de cabine nog monteren.

goed product, prima service

Wegens fabrieksvertraging was mijn bestelling vertraagd maar ik werd continu telefonisch en per mail op de hoogte gehouden over de voortgang. Ook de mogelijkheid om alles te annuleren is zonder gedoe besproken. Hier heb ik niet voor gekozen en na 1 week vertraging heb ik alsnog de bestelling ontvangen.

goed telefonisch te bereiken en betrouwbaar

goed telefonisch te bereiken en betrouwbaar

Goeden service en vriendelijk

Was op tijd binnen, en als ik vragen had gelijk antwoord.

• Snelheid / levertijd

Vakkundig, meedenkend en vlotte service

zie boven

Goed product

Nu kan ik tenminste controle houden over de waterverzachter. Heel gemakkelijk te gebruiken

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België