Uitstekend geholpen

Bij onze douchecabine zat helaas een foute handleiding waardoor de douchedeur te kort uit kwam. Geweldig opgelost door een bredere deur op te sturen. Fantastische service!

• Snelheid / levertijd

Goed advies bij de keuze materiaal, t.b.v. onze douche.

Goed telefonisch contact over de keuze van de materialen en tips over het plaatsen.

Alles vlot verlopen

Heel tevreden , 2 weken na mijn bestelling een telefoontje gekregen dat de goederen klaar zijn voor levering. Datum en tijd afgesproken, alles goes verpakt geleverd.

• Snelheid / levertijd

Snel geleverd en zeer makkelijke installatie.

We zijn een tijdje op zoek geweest naar en U-vormige douchecabine. Die was alleen online te vinden. Hier besteld en snel in huis. De installateurs die de cabine hebben geïnstalleerd waren erg te spreken over de kwaliteit en instructies. Dat zien ze niet vaak blijkbaar.

• Snelheid / levertijd

Prima douchecabine voor een prima prijs

Snelle levering Prima kwaliteit budget douchecabine Adria 219 complete douchecabine Afvoerslang mindere kwaliteit Stand handdouche niet handig kan om hoog en omlaag maar niet op en neer

• Snelheid / levertijd

Goede informatie en hulp bij bestellen en uitstekend product.

Ik heb een acryldouchebak op pootjes van 100 x 100 besteld. Zeer solide uitvoering en supersnel geleverd.

Super goed geholpen

Op internet zag ik een douche scherm, maar vind het toch altijd lastig om zoiets via internet te bestellen. Ik woonden te ver weg om even langs te rijden maar wilden toch die douche scherm hebben dus even opgebeld. Ik werd super vriendelijk te woord gestaan door een meneer. De vriendelijke meneer zei: "ik ga even voor u in het magazijn kijken en belt u zo weer terug" De meneer belde later weer netjes terug en vertelde dat de douche scherm nog leverbaar was en hij heeft ook direct gekeken of er geen beschadigingen waren. Nou dit verdient echt een pluim want dan heb je even het vertrouwen dat als je gaat bestellen wel iets goed krijgt bezorgd. Ik moest het dan wel via internet bestellen maar hij zou deze dan direct met de koerier meegeven. Alles is goed aangekomen en we zijn hartstikke blij hiermee

• Snelheid / levertijd

snelle levering en goede prijs

snel geleverd en ook de cabine die ik geplaatst heb was makkelijk te monteren.

Alles klopte

Snelle en correcte levering, mooie kwaliteit.

Goed en snel geregeld

Mooie spullen voor een goede prijs! Alles netjes in elkaar laten zetten door de aannemer, miste toch wel een handleiding, zat een heel klein a4'tje bij om de cabine in elkaar te zetten. Gelukkig had de aannemer er meer geplaatst en is alles goed gekomen. Blij mee!

• Snelheid / levertijd

Prima service, snelle levering, niet duur!

Heb een douchedeur besteld, gekocht en gekregen. Binnen 36 uur. Prachtige deur. En de service is top. Eerst besproken wat precies bedoeld wordt met de de maten en de uitleg heel duidelijk en precies. Echt fijn en veilig om bij zo'n bedrijf je badkamercabine te kopen.

• Snelheid / levertijd

Op zondag een douchescherm besteld. Deze werd de dinsdag er op geleverd. Zeer tevreden over product en snelheid van levering.

• Communicatie N.v.t.

Hele goede service

Erg goede service en erg vriendelijk. Goede duidelijke beschrijving en persoonlijke uitleg

Een woord is een woord, levering binnen de 24 u, geslaagd

• Snelheid / levertijd

Eindelijk gevonden wat ik zocht. En dan nog supersnel geleverd!

Duidelijke website. Met enkele klikken gevonden wat we zochten. Dat is bij anderen helaas niet zo. En dan nog eens supersnel geleverd.

• Communicatie N.v.t.

Prima communicatie

Goed contact via mail en telefoon in verband met de levertijd en de bezorging.

goede afspraken

eerste samenwerking verliep goed

Heel goede service

De service was heel goed. Ondanks dat de badwand later toekwam dan gedacht, hielden ze ons hiervan op de hoogte. De wand is ook van uitstekende kwaliteit en was gemakkelijk te installeren.

Zeer netjes

netjes geleverd alleen miste de gebruiksaanwijzing mailtje gestuurd volgende dag netjes hersteld top service

• Snelheid / levertijd

Alles netjes en op tijd geleverd

Goede aftersales

Na transportschade aan een douchebak snel gehandeld door zelf nieuwe bakken te bezorgen. Super service.

Zeer goede service

De cabine ging kapot. De mensen van douchecabine.nk hebben er alles aan gedaan om snel een nieuwe te regelen. Binnen een week was hij er. Super!

Zeer prettig geholpen

Ik had begrepen dat er geen showroom was terwijl ik de douchebak toch wilde zien voordat we tot aanschaf wilden overgaan. Na telefonisch contact konden we toch langs komen in Elst. Aldaar was er een en ander voorbereid qua kleuren en er werd zelfs een douchebak uitgepakt. Kwalitatief was deze bak veel beter dan wat hiervoor hadden gezien. Heel prettig geholpen en een aanrader.

Ik

Goede mooie douchewand

Veilig en goed ingepakt geleverd

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België