Heel snelle levering,produkt supergoed verpakt, goede kwaliteit, bij vragen geemailed naar de klantendienst die ons super hebben geholpen. Resultaat, prachtige douchecabine op ons bad, eindelijk ook douchen !!! Was al heel lang aan het zoeken naar een douchecabine met 1 vast wand en bij jullie gevonden wat we zochten. Maandag besteld, woensdag geleverd. Dank u wel....

Hele goede service

Ik ben heel goed geholpen. De douchecabine was vertraagd maar ze hebben er alles aan gedaan om de levering te bespoedigen. Ook de zorg en begrip voor de klant was uitstekend. Prima communicatie

• Snelheid / levertijd

De glazen douchedeuren staan geweldig en voldoen aan mijn verwachting.

Hij staat geweldig. Voldoet aan mijn verwachting.

• Snelheid / levertijd

Alles goed geregeld. Prima douchecabine met 80 liter boiler voor een goede prijs.

• Snelheid / levertijd

Ik ben er super blij mee!

Eerst werden telefonisch al mijn vragen vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk heb ik een douchecabine in U form gekocht. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik heb een dag van tevoren nog levertijd veranderd en zelfs dat was geen probleem. Douchecabine werd de volgende dag geleverd. Ik ben erg tevreden met de aankoop en de service.

Volgens overeenkomst

Stipte levering volgens de gemaakte afspraak bij bestelling

• Snelheid / levertijd

Geleverd wat er besteld is

Juiste onderdeel ontvangen.

Heel goede service

Bij Douchecabine een spiegel besteld met radio en verlichting. In het digitale display zit ook een klokje, dat werkte niet goed. Na kort overleg via mail en telefoon werd de klacht doorgespeeld naar de leverancier. Binnen een week is de spiegel omgeruild, zonder gedoe of discussie. Wij zijn zeer te vreden met de service en klantvriendelijkheid van Douchecabine.nl.

• Snelheid / levertijd

Gemakkelijk, snel, kortom goede service

De bestelling werd op het aangegeven tijdstip afgeleverd en nagekeken op schade door de chauffeur.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid / levertijd

Bijzondere service! moest echt met spoed een doucewand hebben en kon deze zelfde dag nog ophalen!

Een andere leverancier had iets geleverd wat niet klopte en deze kon me niet verder helpen. Douchecabine.nl had als enige in Nederland een bij ons passende douchecabine. Eentje met een beperkte hoogte. Deze kon dezelfde dag nog opgehaald worden (zelfs na sluitingstijd zodat de loodgieter bij ons de volgende dag toch verder kon) Uitzonderlijke service en een mooie degelijke douchecabine!

goede service

goed geholpen en snel geregeld

• Snelheid / levertijd

Fijn contact en snel geleverd

Na goed advies werd de douchecabine snel geleverd.

• Snelheid / levertijd

Duidelijke en goede communicatie.

Super webshop

Mooi materiaal met een top advies en snelle levering

• Snelheid / levertijd

Goed advies en mooie kwaliteit !

Heb advies gevraagd hoe ik iets kon oplossen en kreeg een professionele oplossing. De douche deur was de volgende dag al bezorgd...super snel. En een hele mooie douche deur van een mooie kwaliteit en prijsverhoging.

• Snelheid / levertijd

Douche cabine retour super snel afgehandeld

Ik heb mijn bestelling geretourneerd omdat deze toch niet nodig bleek blij de badkamer reparatie. ( oude douche cabine bleek nog in orde ) en het retour is super goed en snel afgehandeld.

Vlotte levering!

Vlotte levering, plaatsing is nog niet gebeurd!

slechte omgang met klanten

Ik heb een schuifdeur besteld, helaas was er iets fout gegaan met de afmetingen (ivm verbouwen). Ik had contact opgenomen met het bedrijf, ten eerst heel onbeleefd de manier waarop je aangesproken wordt ( aanvallend). Waar het uiteindelijk op neerkwam dat je gewoon pech hebt als je iets verkeerd heb besteld, want als je de doos heb op gemaakt kan het niet retour. Kosten retour komen erbij en de grappige deel is dat er werd gezegd dat alles wat je retour stuurt wordt gecontroleerd en als het pakken wordt afgekeurd, mag je fluiten naar je geld. TERWIJL DE PAKKET DIE WIJ HEBBEN GEKREGEN, DE CABINE IS OF GERETOUNEERD OF HET IS EEN SHOWMODEL. Ik heb uiteindelijk weer klusjes man gesproken en alles uitgelegd, om evt andere oplossing te vinden. We zijn er nog steeds mee bezig. Ik vind het erg jammer dat ik niet bij een andere sanitair bedrijf heb gehaald. terwijl mijn bestelling 4 weken later aankwam.

• Snelheid / levertijd

Betrokken, professioneel en korte lijnen

Prettig bestellen en bij telefonisch contact word er meegedacht als items niet op voorraad zijn.

• Snelheid / levertijd

Alles is goed gegaan, op tijd geleverd, en heel aangekomen.

Zie hierboven

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid / levertijd

Uw service e.d. Was uitstekend.

Uw service e.d. Was uitstekend.

• Snelheid / levertijd

Klantgericht, zeer goede en punctuele service

We zaten in tijdnood voor de levering van een douchebak. Telefonisch kreeg ik goed advies en toezegging over de strakke levertijd. Andere leveranciers waren een stuk minder behulpzaam. En het werd zelfs een dag eerder geleverd! Echt super

Prima levering

Prima levering

Uitstekend product + snelle levering

Duidelijke informatie op de website Communicatie over betaling en levering op tijd en stond Snelle levering

• Snelheid / levertijd

Verast omtrent de goede en snelle levering

Bij een andere dealer na een half jaar nog geen douchebak, hier bij douchecabine.nl enkele dagen en ik had mijn materiaal.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België