Ik heb een composiet douchebak gekocht ziet er geweldig uit met een RVS goot . Prima service en levertijd. Is het geld echt waard!

Goede spullen snelle levering

Heb de artikelen volgens afgesproken tijd geleverd en zijn volgens verwachting

• Snelheid / levertijd

Zo blij met de goede service !!

Spiegel met radio en bluetooth besteld. Snelle levering! Omdat de badkamer nog niet klaar was,is de spiegel pas 2 weken later opgehangen. Helaas zagen wij toen pas bij lichtval oneffenheidjes wat leek op lichte beschadigingen. Contact opgenomen en werd meteen goed opgepakt. Foto's doorgezonden waarbij met bepaalde techniek bekeken kan worden wat het is. Gelukkig bleek het soort lijmrestanten te zijn. Het probleem is zo snel opgelost dat je geen tijd had om na te denken. Superfijn ook het telefonische contact,waar zij zelf mee kwamen. we hoefden nergens achteraan te gaan. Gewoon een dikke tien voor dit bedrijf en zijn medewerkers!

• Snelheid / levertijd

stevig materiaal, toebehoren minder goed tot slecht

Ik had niet voor de goedkoopste douche cabine gekozen. bij het uitpakken ziek het ook op dat de baken, het glas en panelen van goed stevige kwaliteit was. echter na het aansluiten bleek dat zowel de afvoer als de aanvoer op meerdere plekken lekten. bij gebruik voelt de handdouche als speelgoed aan. er komt heel weinig water uit de thermostaat kraan en is ook niet te verhogen. dat is even wennen en misschien de nieuw norm om minder water te gebruiken. we hebben zelf nieuw aan en afvoer set er op gezet en hopen we de douchecabine nog lang te gebruiken. voorzichtig aan.

• Snelheid / levertijd

Nadat we ons douchescherm hadden besteld, heb ik een paar keer gestuurd i.v.m de levering. Ze antwoorden meteen en doen wat ze kunnen. Vonden we echt top!

voorlichting duidelijk,

• Snelheid / levertijd

fijn berdijf komt zijn afspraken na

snelle levertijd en goed servie

Goede uitleg eerlijke antwoorden

Levert op tijd en duidelijke uitleg over alles neem De tijd en beantwoord alles keurig

• Snelheid / levertijd

Vriendelijk, vlotte transactie en levering. Goede verpakking.

• Snelheid / levertijd

heel fijn geholpen en super service

erg fijn geholpen aan de telefoon nadat bleek dat de bestelde douchecabine niet leverbaar was. Douchecabine.nl heeft echt meegedacht en perfecte service verleend!

• Snelheid / levertijd

Produkt, levering en installatie handleiding ok

Ik heb geen enkel probleem ondervonden. Alles was in orde van de eerste keer. De plaatsing is voorspoedig verlopen en de douchedeur functioneert naar behoren!

• Snelheid / levertijd

Heel betrouwbaar en eerlijk en prijs kwaliteit..

Heb eerst een telefoontje gedaan om meer uitleg over mijn product.. Ze waren heel behulpzaam en vriendelijk.. Ook het doucheglas was zeer goed verpakt na het plaatsen ervan ,was ik super tevreden en zeker prijs kwaliteit. Zeker een aanrader.

Prima tot nu toe.

Prima service, goede informatie. Snelle verzending. Moet alleen nog de cabine uitpakken en plaatsen. Er kan dus nog een vervolg komen.

• Snelheid / levertijd

Snelle en uitstekend verpakte levering

Het was snel geleverd en zat uitstekend goed verpakt zodat het onbeschadigd aankwam. Inmiddels staan we al bijna 2 weken achter deze mooie nisdeur te douchen.

Verzending volgens afspraak

Snelle verzending

• Snelheid / levertijd

Goed advies en heldere communicatie

Telefonisch contact opgenomen betreft een douchedeur. Goed geholpen en advies bleek ook te kloppen. De levering die volgde verlies vlekkeloos en ik werd netjes op de hoogte gehouden hiervan. Aanrader.

• Snelheid / levertijd

Als installateur moet ik toegeven goede kwaliteit voor een goede prijs, wel geen bedrijfs korting

Super service , snelle levering

Super snelle levering

• Snelheid / levertijd

Toilet besteld. Vooraf schriftelijke vragen gesteld die zeer snel beantwoord werden. Levering verliep ook goed. Komt betrouwbaar over. Heel prettig dus. Het toilet moet nog geplaatst worden. Nadien kan ik pas aangeven of dat ook zo goed bevalt.

• Snelheid / levertijd

Perfect geleverd op tijd geen extra kost vriendelijke chauffeur

Zeer tevreden van bestelling tot levering van mijn douche scherm Prijs en qualiteit ok

• Snelheid / levertijd

Service en top u cabine.

Hele mooie cabine geplaatst met 8 mm glas. Na afspraak zelfs op zaterdagmorgen op kunnen halen ivm een spoedklus.

• Snelheid / levertijd

Alles wat besteld was, is op tijd volgens afspraak persoonlijk thuis afgeleverd, met nog wat extra advies over het installaleren

• Snelheid / levertijd

Goed product en top service

Ik heb een badwand besteld, mooie badwand en niet te duur. Er was wat onduidelijk voor me bij het inbouwen dus heb ik een bericht gestuurd met een vraag. Vervolgens ben ik telefonisch erdoorheen geholpen. Altijd lastig online iets vertrouwen, bij deze zeg ik doen.

Prima service en snel

Bestellen en afleveren was prima geregeld, het product was goed verpakt en voldeed aan alle wensen.

Top service!

Levertijd was heel snel, persoon die leverde was heel vriendelijk, artikel was super goed verpakt, alles verliep toppie

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België