Zeer klantvriendelijk en goede producten

Bestelling gedaan, fout gemaakt in e-mailadres en werd gelijk gebeld voor de bestelling. Sneller kunnen leveren dan gebruikelijk dus dikke 10 voor klantvriendelijkheid en service!

• Snelheid / levertijd

Snelle levering en perfecte bezorging

Douchedeur besteld in het weekend en op dinsdag al in huis. Omdat wij telefonisch niet bereikbaar waren heb ik een mail ontvangen van Douchecabine.nl met gegevens over de levering en de tijd van levering. Ik heb contact opgenomen en gemeld dat de mail ontvangen was en telefonisch nog even doorgesproken wat er fout ging. Dat lag dus aan onze telefoon en niet aan Douchecabine.nl. Prettig gesproken met Sander. Bedankt Douchecabine.nl, ben zeer tevreden!

Uitmuntende service

Douchecabine had door vervoer een getrokken deur opgelopen. Binnen drie dagen een nieuwe deur uit Duitsland geweldig. Een prima service .

• Snelheid / levertijd

Snel en heel netjes geleverd . Alles ziet er goed uit.

Als het bovenstaande . O ja het installeren ging prima .

• Snelheid / levertijd

Strakke douche cabine, van mooie stevige materialen

Snel geleverd ondanks vakantie periode. Montage handleiding was aan de magere kant, maar op vragen betreffende montage werd wel snel gereageerd. Zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat

• Snelheid / levertijd

Snelle service en levering!

Bij mijn eerste contact per e-mail voor meer informatie over een specifiek badscherm zeer snel en netjes te woord gestaan. Mede hierdoor de bestelling bij Douchecabine geplaatst. Netjes per e-mail updates over de bestelling ontvangen, en een paar dagen later werd het badscherm netjes afgeleverd door de bezorgende dienst. Kwaliteit van het badscherm is boven verwachting! De badkamer ziet er weer netjes en verzorgd uit. Bedankt!

• Snelheid / levertijd

Correcte en vlotte levering met precieze melding van leveringstijd

Zie hierboven

Snelle goede service

Duidelijke uitleg bij contact, goeie follow up en snelle levering

• Snelheid / levertijd

Goed telefonisch bereikbaar en goed geholpen. Je bestelde artikel slecht terug te vinden om bv te laten zien wat jr gekocht heb.

Geweldig geregeld

Hartstikke snelle service, prima telefonisch bereikbaar

goede ervaring

Snelle reacties op vragen. Foutje bij de levering werd voor me opgelost.

Snel en goedkoop

Snel geleverd en de laagste prijs voor de gewenste waterontharder. Prima!

• Snelheid / levertijd

Goede communicatie over levering en product

Douchecabine heeft mij goed geholpen met het uitzoeken van een passende douchedeur tussen twee muren. Ik was zelf al een tijdje opzoek naar een geschikte douchedeur, maar wilde er niet mee "slepen" wanneer ik hem in een winkel zou kopen. Via de website ben ik in contact gekomen met een van de medewerkers achter douchecabine.nl en hij heeft mij perfect geholpen met het uitzoeken van een geschikte douchedeur die ik zelf op maat kan instellen. Na wat passen en meten zit de douchedeur perfect! Bedankt voor de service en de snelle en goede communicatie.

Fijne shop, snel geleverd

Ondanks de vakantiemelding had ik mijn bestelling snel in huis

Mooie kraan!

Onlangs nog een extra zwarte kraan besteld voor in de badkamer. Had hier ooit al eens eerder besteld en dat was goed bevallen, vandaar dat ik nu weer besteld heb.

Goed bereikbaar

Goed advies gekregen wij kregen al snel bericht via de mail wanneer onze bestelling bezorgd wordt. Montage was niet moeilijk.

• Snelheid / levertijd

Prima levering, slechte handleiding.

De handleiding om de douchecabine te installeren was een drama. Allereerst enkel in het Duits, maar vooral super onduidelijk. Ik ben dus niet iemand met 2 linkerhanden, maar het was niet te doen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Producten snel en goed geleverd; communicatie alleen per telefoon (we zijn er bijna), zonder vooraf aangekondigde bevestiging per mail.

Snel en compleet

Ik had de douchcabine twee dagen na bestelling al in huis en, zeker zo belangrijk, alles wat er bij moest zitten, zat er bij. Alle onderdelen, tot het laatste schroefje, waren duidelijk genummerd, wat het makkelijk maakte de bouwinstructie uit te voeren.

Zeer positief

Duidelijke afspraken kun je maken en wat ze zeggen komen ze na. Zelfs een nalevering werd keuring thuis bezorgt. Het product voldeed aan de verwachtingen.

service prima

Zelf in elkaar zetten is natuurlijk een eigen keuze maar vond ik best lastig bij een nisdeur met vouwdeuren. Vooral het juist afstellen blijkt lastig en je kunt hem natuurlijk maar 1x vastzetten. blijft toch een kiertje tussen de strips. Maar met alle vragen kon ik goed terecht op de chat of via een belletje.

Prettig zaken doen

Zeer snelle service

Prima webwinkel

Douchecabine is een zeer goede site om al je badkamerinrichting te bestellen. De verkoopmedewerkers zijn betrokken en nemen de tijd om je al je vragen te beantwoorden, daarnaast denken ze ook mee aan oplossingen. Een echte aanrader.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België