Goed!

Goede snelle levering. Zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid

Prima service en behulpzame verkoper!

Hele prettige ervaring gehad met de koop van onze nieuwe douchewand.

Zeer tevreden !

Zeer tevreden duidelijke website Makkelijk te bestellen goed en netjes product ontvangen

• Betrouwbaarheid

Goed product tegen scherpe prijs

Wij hebben een douchecabine besteld met zwarte profielen. Na lang zoeken vonden we dit een mooie cabine tegen scherpe prijs, maar het is toch altijd bang afwachten voor de kwaliteit. De cabine lijkt tot nu toe van heel goede kwaliteit! Bijvoorbeeld: de deur sluit goed, geen oneffenheden in de aluminium profielen of in de ramen, ... We zijn er heel tevreden over. De handleiding had nog wat duidelijker gemogen, maar dat kan ook aan ons liggen ;) We zijn toch wel een vijftal uur bezig geweest om het ding uit te pakken en in elkaar te steken. De levering was door een vriendelijke vrouw en samen (twee vrouwen!) hebben we de loodzware cabine tot aan onze deur gedragen.

Alles klopte!

Omdat we tijdelijk op de camping wonen was het niet handig om een waterontharder voor ons nieuwe appartement met gratis 50 kg zout te laten bezorgen en daarom hebben we de artikelen opgehaald. Dat vergt van douchecabine.nl een iets andere aanpak dan standaard, maar alles verliep vlekkeloos. De spullen werden zelfs in onze auto gelegd.

• Betrouwbaarheid

Douchecabine.nl denkt actief mee met je wensen en verleent zeer goede service!

Tijdens mijn keuze van het type douche wand werd goed meegedacht en advies gegeven. Tevens werd zeer goed vlot de bestelde douche wand geleverd. De kwaliteit van de wand oogt zeer goed.

Super service & prijzen

Fijne site, super service via mail gehad met kiezen, en geleverd volgens afspraak. En, niet onbelangrijk, wat een prachtige doucheplaat!!!

Snelle levering en leverdag netjes nagekomen

Snelle levering en leverdag netjes nagekomen

• Betrouwbaarheid

Vakkundig advies door zeer vriendelijke medewerker

Duidelijk advies omtrent maatvoering en producteigenschappen. Aflevering volgens afspraak verlopen, mede door behulpzame chauffeur. Door het prettige contact en de goede adviezen een aan te bevelen bedrijf. Hier geldt : " De klant is koning ! "

• Betrouwbaarheid

Prima website,snelle levering en zorgvuldigheid.

Zie boven

• Betrouwbaarheid

Zeer behulpzaam en meedenkend!

Telefonisch contact gehad over de aanschaf van een douche deur. Ik werd zeer goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je! Daarnaast hanteren ze scherpe prijzen, kortom zeker aan te raden!!

• Betrouwbaarheid

Zeer klantvriendelijk en snelle service!

Na enorm te twijfelen wat voor een soort nisdeur ik zou kiezen, was de beslissing snel gemaakt naar aanleiding van het advies van de medewerker. Super!

Goed en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Zeer goed geholpen, goede prijs/kwaliteit verhouding!

Zeer behulpzaam, snel handelen kortom zeer klantvriendelijk👍

• Betrouwbaarheid

Vlotte levering, meedenken met niet standaard plaatsing

Omdat de douchecabine niet op de standaard manier geplaatst kon worden eerst telefonisch informatie gevraagd. De directeur van douchecabine heeft mij toen in zijn magazijn uitgenodigd om de mogelijkheden te bekijken. Toen we daaruit waren werd het bouwpakket de volgende dag door hem persoonlijk gebracht. 't Scheelde natuurlijk dat de afstand niet zo heel groot was. Ook kreeg ik wat extra onderdelen om de douchebodem van de cabine goed te kunnen plaatsen. Zonder extra kosten. De handleiding van de cabine was wel even puzzelen en niet altijd even duidelijk. Gelukkig had ik wat advies meegekregen. Het zelf monteren van de cabine is zeker goed te doen, maar het vereist wel een zekere mate van kennis en handigheid met aansluiten en aanleggen van sanitair. Tip: - het aandrukken van het dikke rubber van de achterwanden gaat heel goed met zo'n plat verfroerstokje. - Omdat de cabine met flexibele leidingen is aangesloten heb ik twee stopkraantjes gemonteerd in de aanvoerleidingen. Advies voor de leverancier: de flexibele leidingen kunnen best aan twee kanten zijn voorzien van een draaibare wartel, en dan twee halfduims knieën met 2 maal binnenschroefdraad

• Betrouwbaarheid

Vlotte medewerking, creatief meedenken, snelle respons en vriendelijk

Prettig bedrijf om mee samen te werken

Fijne webshop

Laatst voor tweede keer iets besteld, wederom perfect!

• Betrouwbaarheid

Goede duidelijke en snelle service

Een mooie douchewand besteld en snel bezorgd. In 1 woord top!

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en fijne prijzen

Snel geleverd en prima prijs - kwaliteit verhouding

Geweldig goed geholpen.

Ruime keuze producten ,scherpe prijzen. Juiste informatie gekregen om keuze te maken.Bestelling op tijd en van track&trace link voorzien zodat je bestelling kan volgen. En als extra 100 dagen bedenktjjd. Dik tevreden met geleverde spullen.

Goed snel en betaalbaar.

Goed.

• Betrouwbaarheid

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De bestelling werd snel afgeleverd. Een nadere vraag over de douchecabine werd meteen beantwoord. Kortom een dikke tien.

• Betrouwbaarheid

Prima service en snelle levering

Douchedeuren besteld en direct werd er gebeld om een en ander te regelen. Vervolgens snelle en correcte levering.

• Betrouwbaarheid

Goede producten met een scherpe prijs

Veel keus aan goede producten met een zeer snelle levering. Vaker besteld en steeds een werkdag later in huis gehad.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België