Pluspunten

Uitstekende service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg mooie douchecabine, verrassend eenvoudig te monteren, een echte verrijking van onze badkamer!

Gewoon doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verpakking ok

douche bak heeft oneffen en blaasjes op boord front zowel links en rechts geen mooi afwerking hopelijk bij volgende bestelling beter of geld trug

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed advies gehad ook over andere mogelijkheden.

Pluspunten

Goed materiaal (quick fix 1105), goede constructie. Behulpzaam en vriendelijk.

Filmpje uitbreiden met hoekstukjes plaatsen (compleet maken). Omdat er geen showroom is: misschien veel detailfoto's beschikbaar maken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel vriendelijk, een degelijk antwoord op al mijn vragen en de levering was op tijd zoals beloofd! De douche zelf is ook kwalitatief heel goed. Heel tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Concurrerende prijzen. Ruime keuze.Telefonisch goed bereikbaar en uitstekende technische ondersteuning. Snelle levering.

Geen punten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meedenkend en behulpzaam

Het was mij niet duidelijk dat ik zelf contact op moest nemen voor een bezorgafspraak.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komen hun afspraken na. Producten worden netjes en op tijd geleverd. Handleiding is simpel en duidelijk. Producten zijn makkelijk te monteren. Goede service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

ze communiceren super!! laten weten of iets lukt of niet. wat en wanneer en eventueel iets later, dat vind ik geweldig. Waarvoor dank!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het bedrijf is meedenkend over de oplossingsrichting voor bepaalde locale omstandigheden. Wij hadden te maken met beperkte hoogte van badkamer in het chalet waarin de douchecabine geplaatst moest worden. Uiteindelijk hoefde aan de douchecabine zelf niets te worden aangepast, maar is het plafond verhoogd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Handleiding miste, meteen via email opgestuurd.

Zijkanten zaten verkeerd gemonteerd. Waardoor de hoekpunten er niet op konden. Maar voor z'n lage prijs kan dat gebeuren. Verder alles netjes geleverd en zeer snel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het bedrijf heeft zich volledig gehouden aan de afspraken. Alles is dus 100% OK

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede en duidelijke info via telefoon en medewerking om even wat op te zoeken

de douchecabine was al onderweg voordat we een afspraak maakten, dus sneller kan niet!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles is gewoon goed. Zelfs op een zaterdag (normaal zijn ze gesloten) werd ik uitgebreid door een medewerker gebeld, omdat ik er niet uitkwam met in elkaar zetten. En tot in het kleinste detail werd er over een klein schroefje gecommuniceerd en opgestuurd omdat het niet helemaal paste. Normaal vind ik een 10 overdreven, maar niet bij dit bedrijf. Verdiend.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alles paste perfect, ik hield geen schroefje over

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De after sales . Je maakt het niet vaak mee dat er heel aandacht wordt besteed om tips te geven over een verkocht product. Douchcabine,nl geeft werkelijk een heel goede service. Ga zo door !

geen , alles top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na 3,5 jaar ging een geleidertje van de deur van onze douchecabine kapot. Na een mailtje met de vraag of we een dergelijk geleidertje konden bestellen, kregen wij een mail dat deze ons reeds kosteloos was toegezonden. Prima service dus!

Het duurde wel anderhalve week voor het geleidertje er was, waarschijnlijk doordat de adressticker van de afzender net zo groot was als de adressticker voor de geadresseerde. Door de pennenstrepen op de stickers denken we dat de postbode hem al een keer retour had gedaan. De stickers enigszins aanpassen zou een optie zijn. Maar gezien de rest van de service is dit wellicht wat muggenzifterij van onze kant ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We kunnen nog geen oordeel hebben, want de cabine is nog niet geplaatst

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede telefonische informatie door Sander, zeer snelle levering (2 dagen af bestelling), zeer nette correcte bezorgdienst (RW Koeriers International). Dozen waar cabine in verpakt is blijven vooralsnog ongeopend i.v.m. verbouwing maar kom later terug met een oordeel over de kwaliteite van de geleverde douche cabine MILANO Basic.

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer korte levertijd van de Milano basic douchecabine samen met een regendouche combinatie set met thermostaatkraan. Montage was niet moeilijk, in de verpakking zit nog een extra handleiding wat de montage eenvoudiger maakt. Basic staat voor de standaard uitvoering van de douchecabine de kwaliteit is perfect.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België