Pluspunten
Klantvriendelijk (vooraf telefonisch contact gehad; vragen werden duidelijk beantwoord). Levering was sneller als gepland. Tevreden dus!
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt, goede kwaliteit
VerbeterpuntenEr misten toch wat schroefjes en het zou handig zijjn als er gaatjes waren voorgeboord.
Pluspunten
Product is zoals beschreven
VerbeterpuntenLevertijd was niet zoals afgesproken en veel te lang. Ook was de communicatie hierom erg slecht.
Pluspunten
Ik ben uitstekend geholpen met uitgebreide mondelinge toelichting via de telefoon. Er waren wat onderdelen aangepast in de fabriek wat niet overeenkwam met de tekening. Daar werd direct en goed op gereageerd. Ik ben keurig teruggebeld en alle problemen binnen no time opgelost! Men gaf aan dat ook de instructie direct is aangepast voor dit product. Je wordt dus uitstekend geholpen!
Pluspunten
- de zeer uitgebreide begeleiding van, en toelichting op de montage van de douchecabine na een telefoontje. Er wordt heel goed meegedacht, je merkt dat hier mensen zitten die graag willen dat ook ná de koop alles verder in orde komt. - de uitstraling van de Milano Basic met antracietkleurige wanden, de benaming 'Basic' brengt je op een dwaalspoor, met een mooie doucheset heeft het geheel een ronduit chique uitstraling (wij hebben de grote uitvoering, aan te bevelen als je voldoende ruimte hebt). - bij deze douchecabine hoefde gelukkig géén siliconenkit gebruikt te worden.
Verbeterpunten- de montagehandleiding mag wel wat duidelijker - de rozetten van onze thermostaatkraan waren te diep voor de messing draadstukjes die door de gaten van de achterwand gevoerd moeten worden. De vakhandel had hier wel een eenvoudige oplossing voor (een extra moer en ring waardoor de draadstukjes verder naar binnen gemonteerd konden worden), maar het was toch handiger geweest als met dit soort situaties van te voren rekening wordt gehouden, dit type rozetten is m.i. heel gebruikelijk. - de hart-op-hartafstand voor de montage van de douchestang staat niet aangegeven in de handleiding, dit geldt ook voor de douchekraan. Nu moet je eerst de achterwand uitpakken om daar achter te komen. - de montagehandleiding zou apart verpakt moeten zijn. Nu moet je soms eerst alle pakketten open maken om deze handleiding te pakken te krijgen (of douchecabine.nl bellen, mij werd direct de handleiding per mail toegestuurd).
Pluspunten
Snelle levertijd, degelijk product Uitgebreide telefonische toelichting/advies
VerbeterpuntenWellicht Zou een iets duidelijkere handleiding de montage van de cabine iets vergemakkelijken. Aan de andere kant werd dit uitstekend aangevuld door een uitgebreid telefonisch advies.
Pluspunten
exact wat ik had verwacht
Verbeterpunteninstallatie instructies standard per email opsturen
Pluspunten
persoonlijke communicatie over de gedane bestelling en advies in het voordeel van de klant!
Pluspunten
goede service en nazorg met aanvullende tips voor het monteren van de douchecabine en douchevloer.
Verbeterpuntengeen , ga zo door.
Pluspunten
advies en flexibel
Pluspunten
Duidelijke factuur, snelle levering volgens afspraak,telefonisch goed bereikbaar
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Douche cabine Milano 80x130. Prima verpakt. Behoorlijk werk om de zaak in elkaar te zetten, maar nu hij staat (in ons huis anno 1890) ziet het er prachtig uit.
VerbeterpuntenNiet gemakkelijk om in elkaar te zetten. Glasplaten wegen bijelkaar zo'n 125 kilo. Dat betekent flink sjouwen naar 1-hoog. Ondanks een extra gebruiksaanwijzing hebben we behoorlijk zitten puzzelen hoe een en ander in elkaar gezet moest woprden. Wat meer duidelijk extra aanwijzingen kunnen de zaak gemakkelijker maken. In elk geval geen klus voor de gemiddelde Ikea knutselaar.
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling en goede producten. Paar keer aan de telefoon gehad voor overleg en uitstekend geholpen.
VerbeterpuntenValt niks te verbeteren
Pluspunten
Goede pre- en aftersales Vriendelijk, deskundig en behulpzaam!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende prijs /kwaliteit verhouding
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, Mooie cabine, goede prijs
Pluspunten
Precies gekregen wat je besteld!
Pluspunten
Goede communicatie. Goed bereikbaar, zowel per telefoon als per mail. Als je problemen ondervind met monteren krijg je uitgebreid advies. Ze doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Goede producten voor een goede prijs.
VerbeterpuntenMontage instructie kan veel beter. - De instructie is te globaal. - Een aantal oplossingen om het water aan te sluiten op de kraan ontbreekt. De inbouwruimte nodig om achter de douchecabine het water aan te sluiten wordt niet vermeld. Meegeleverde kwaliteit douchekop, douchekophouder en glijstang ophanging is slecht. (plastic rotzooi) Bij mij brak de douchekophouder al na 1 week tijdens het verzetten van de douchekop in een andere stand.
Pluspunten
De zending (een douchacabine) was goed verpakt en snel geleverd. Er wordt veel aandacht besteedt aan een correcte verzending. Alles was op compleetheid gecontroleerd. we zijn zeer tevredend over Douchecabine.nl
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er wordt direct gereageerd als je een vraag of probleem hebt. Problemen worden daadwerkelijk direct opgelost. Snelle en correcte levering ,duidelijke overzichtelijke bestellingsbevestiging. kortom dat is hoe een webshop in mijn ogen moet werken !.
Pluspunten
Wij hebben 2 jaar terug een douchecabine gekocht. Nu was er 1 onderdeeltje beschadigd. Een mailtje verstuurd en binnen 1 week hadden we het onderdeeltje kosteloos in huis. Wat een geweldige service.
VerbeterpuntenService zo houden!!!
Pluspunten
1 dag na ontvangst betaling en contact vervoerder geleverd alles in goede staat ontvangen, miste een klein rubber afdek dopje maar na een email werd ik gebeld dat het dopje die dag nog op de post ging, prima geregeld, het is een mooie cabine (Milano Maui 100 ) met een nette afwerking, er was nog een Silicone plan toegevoegd .
VerbeterpuntenDe beschrijving niet heel duidelijk, maar verder geen contact nodig gehad om hem te plaatsen.
Industrieweg 4-M
6662 PA Elst
Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België