Pluspunten

Zeer snel werd contact gelegd bij gebleken fabrieksfout en werd er heel veel moeite gedaan om tot een genoegzame oplossing te komen. Er werd snel en adequaat gehandeld op een zeer prettige manier. Alle lof.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Er werd zeer snel op onze aanvraag gereageerd. Super snelle levering en correcte service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We hebben via Douchecabine meerdere producten besteld en kregen deze zeer snel geleverd. Helaas is bij een levering gebleken dat het douchescherm een productiefout bavatte. Na contact te hebben gehad is dit snel en adequaat opgepakt. We werden snel terug gebeld en kregen binnen enkele dagen een nieuw scherm geleverd. De oude werd netjes mee genomen.

Productiefouten komen overal voor, de wijze van het oplossen van een 'probleem' is niet voor iedereen weggelegd. Hiervoor hebben wij geen tips, want dit proces verliep bijzonder prettig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelke levering, goede service!

Pluspunten

Goed advies en overtuigend

Transportbedrijf beter afspraken laten maken en niet onverwacht voor de deur laten staan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vorige week douchepaneel Milano gekocht. Hij is nog mooier in het echt dan hij al was op de site! Ik werd ook perfect geholpen met al mijn vragen, prima service en zal zeker andere ook bij jullie aanbevelen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prettig contact & prima service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering. Zeer goed verpakt met alle noodzakelijke onderdelen, schroeven enz.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eindelijk een verkoper die met je meedenkt, met verstand van zaken.

Geen verbeterpunten.

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België