Prima firma

Goede prijzen, snelle levering.

Echt heeeel goed

Goed advies zonder verkoopdrammers. Alle rust gekregen om een keus te maken.

Snelle levering, goede communicatie

De cabine werd zeer snel en netjes geleverd, niets kapot, bij telefonische bereikbaarheid ook geen problemen, vragen werden snel beantwoordt zowel telefonisch als via de mail.

Tevreden

Goedkoop en vriendelijk

Zeer tevreden. De prijs is zeer gunstig. De eigenaar zeer vriendelijke en meedenkend..

Prachtige kwaliteits douchdeur

Wij hebben een douchdeur met zwarte lijst besteld. Pakket werd snel geleverd in goed beschermde verpakking. Montage was met bijgaande informatie eenvoudig zelf te doen. Zeer tevreden met resultaat en na weken van gebruik is de conclusie: Een aanrader!

Zeer snelle levering super

Binnen 1 dag geleverd top .

• Snelheid / levertijd

Prima, geen op- en/of aanmerkingen.

Zie hierboven.

Super tevreden

Goede tips nette verzorging

• Snelheid / levertijd

Super service en snelle levering

Een medewerker heeft uitgebreide informatie verschaft over de douche cabine. Is zelf nog gaan meten met de zekerheid dat het niet te hoog zal zijn wat dus wel het geval was. Mij daarna een link gestuurd naar een cabine die in principe nog niet op de site stond die wel zou passen en die uiteindelijk bestelt

Uitstekende kwaliteit douchedeuren

Wij bestelden de flex douchedeuren 195cm bij 90cm en 8mm dik. De deuren kunnen halverwege naar binnen en naar buiten knikken en sluiten naadloos op elkaar aan. Uitstekende kwaliteit glas, ophang- en sluitwerk. Snel geleverd en goed gereageerd op aanwijzingen in de verzendbox.

• Snelheid / levertijd

kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed.

Van het begin tot het eind(bestellen,betalen,ontvangen,monteren) goed geregeld en behandeld! Ben zeer tevreden. Jan Jansen

Mensen met kennis

Denken mee in oplossingen wij hadden een bijzondere situatie ,na overleg met de verkoper van Douchecabine.nl konden wij met een kleine technische aanpassing een douchecabine plaatsen die wel past in onze badkamer dit heeft ons veel extra kosten bespaart de douchecabine werd snel geleverd wij zijn zeer tevreden met een mooie douchecabine

gemiste kans

van wegen mijn niet standaard wens (een badwand tussen 2 wanden plaatsen dus aan beide kant een profiel.) had ik eerst een vraag gesteld over een product hierop heb ik helaas nooit antwoord gehad. vervolgens 2 badwanden besteld. Hierover werd ik wel gebeld of dat dat klopte, toen heb ik nogmaals mijn plan verteld. een los profiel bij bestellen was niet mogelijk. Er was er maar 1 op voorraad en de volgende zou een paar dagen later komen. uiteindelijk is de bestelling pas een week later verzonden.(hier over is wel goed gecommuniceerd) dit maakte voor mij niet uit omdat ik optijd was met bestellen. eenmaal binnen bleek waarom dat niet kon het profiel is verlijmd met de badwand. Opzich niet vreemd wel jammer dat dit nergens staat aangegeven en dat de handleiding bijvoorbeeld niet online staat. een voordeel van de late levering was wel dat 1 van de badwanden binnen 14 dagen retour kon. de andere heb ik toch geplaatst en op een andere manier vast gezet

Gewoon top materiaal

Douchebak en douchescherm gekocht , echt kwaliteit producten voor een mooie prijs , we zijn zeer tevreden. Was makkelijk en snel te plaatsen . Snelle levering , was nie thuis en mij gebeld of ze mochten leveren

fijn contact, goed advies

fijn

• Snelheid / levertijd

Wij komen zeker nog eens terug als klant.

Goede uitleg voor het plaatsen en monteren. Snelle levering en altijd bereid om het nog eens uit te leggen. Mocht iets niet duidelijk zijn.

Prima kwaliteit, prima bezorging

Gewoon goed

Buiten gewoon

Mooi product ,goede prijs, vlot bezorgd, goede communictie.

Prima advies

Al twee keer bestelling geplaatst. Beide keren correcte levering en advies

• Snelheid / levertijd

goed afgehandeld en even vertraging maar door de feestdagen

Goede service een minpunt douche gun metal besteld 150 cm maar de slang is maar 140 em ook pakking voor aansluiting douchekop ontbrak Vandaag kontakt gehad met medewerker zeer tevreden hierover dit gebeurt bij de meeste bedrijven niet Pluimpje hiervoor Marlie westenberg

Goed product

wastafelkraan aangeschaft en dit is van goede kwaliteit

Snel en goed

Makkelijk de juiste spullen gevonden voor een goede prijs. Snelle levering.

• Snelheid / levertijd

Goed advies en goede prijs kwaliteit

Goed advies gekregen. Verkoper kon goed meedenken met mijn situatie

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België