Mee gedacht.

Na het plaatsen van mijn bestelling, werd ik netjes opgebeld en gevraagd of de betreffende stel poten onder mijn douche bak zouden passen. Het was niet het geval en de betreffende meneer heeft mij een ander systeem aanbevolen. Ook gaf deze meneer nog een paar tips.

Dik tevreden.

Was eigenlijk al gesloten (dag voor Kerst) maar kon het toch nog "even" (90 km rijden) ophalen.

Goed advies

Gebeld niet bereikt. Netje werd ik terug gebeld en werden professionele vragen gesteld zodat aan het eind van het gesprek de juiste onderdeel opgestuurd werd Binnen en dag was het onderdeel binnen

• Snelheid / levertijd

duidelijke communicatie over de levering

Het bestellen via de website gaat heel makkelijk. Na bestelling werd ik gebeld dat de gewenste douchebak een wat langere levertijd zou hebben i.v.m. vervoersproblemen vanuit Engeland. Er werd meegedacht over eventuele alternatieven. Uiteindelijk was de gewenste douchebak toch op tijd in het depot in Nederland en werd deze de daaropvolgende dag al afgeleverd. Goede producten tegen een goede prijs

• Snelheid / levertijd

Prettig en denken met je mee. Geven goed advies.

Goede douchecabine met prima service

Toen er een probleem was kreeg ik in het weekend nog een geode ondersteuning

• Snelheid / levertijd

Echt aan te bevelen. Prima en snelle service en goede communicatie. Ik had een verkeerde kleur douchebak besteld en werd door een medewerker gebeld of ik de kleur die ik besteld had wel klopte omdat de kleur van de douchecabine anders was. Het werd gelijk aangepast en kreeg ook het te veel betaalde bedrag t.o.v. de andere douchebak terug gestort. Top geregeld allemaal!

Goede douchecabine met prima service

Toen we een probleem tegen kwamen werden we zelfs in het weekend verder geholpen

Doen wat ze zeggen!

Bestelling ging makkelijk, nog even gebeld voor een vraagje. Hierna order geplaatst. Alles kwam volgens afspraak binnen, volgende keer shop ik hier zeker weer!

Doen wat ze zeggen!

Goeie service , top

De verkoper belde me dat wat ik besteld had niet op elkaar paste , eerlijk en ben er blij van. anders had ik het terug moeten sturen. Ik raad iedereen douchecabine.nl aan

perfekt

Tevreden

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid / levertijd

product is snel geleverd en en voldoet aan de beschrijving en verwachting

• Communicatie N.v.t.

Positief

Telefonische servicegerichtheid zeer goed.

• Snelheid / levertijd

Strakke degelijke deuren en vriendelijk geholpen.

Bij telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De vouwdeuren zijn degelijk en mooi van kwaliteit.

Prima service!

Alles naar wens, bestelde item was op tijd geleverd!

Industrieweg 4-M

6662 PA Elst

Over Douchecabine.nl

Bestel uw douchecabine veilig en snel bij Douchecabine.nl Douchecabine.nl is al 19 jaar de grootste online specialist in douchecabines, met een uitgebreid aanbod douches, douchecabines en complete douchecabines. Het volledige sanitair assortiment van Douchecabine.nl leveren wij tegen scherpe prijzen , doordat wij rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Actief sinds 2005 | Wij bezorgen altijd gratis | Levering door Nederland en België