Vlugge bezorging ,netjes en vrolijk verpakt.En de retour vlug af gehandeld.

prachtig beddengoed en uitstekende service

Niets dan lof over Morpheus. Het beddengoed werd meteen geleverd en het uitpakken van het pakket was een feest, omdat het in prachtig vloeipapier verpakt uit de doos kwam, met een mooie strik eromheen. Dat is nog eens een leuke manier om je pakket te ontvangen. Als ik weer beddengoed nodig heb, kijk ik ongetwijfeld direct weer bij Morpheus.

Snel en netjes.

Een luxe cadeau.

Wat een “rijke” ervaring. Een dekbedovertrek dat wordt geleverd alsof je een luxe cadeau hebt gekocht. Heel goed verzorgd. Een aangename verrassing.

Als ik een nieuw dekbedovertrek zoek, zal ik eerst op de site van Morpheus kijken.

Alles prima verzorgd. O.a door de verpakking een echt cadeautje!

Snelle levering !

Snelle levering, en ik ben heel blij met mijn dekbedhoezen. Zoals altijd goede kwaliteit van Pip studio

Prima zaak, levert snel en goed

Het dekbedovertrek wat ik had gekocht was als cadeau prachtig verpakt. Heel leuk om zo je bestelling te ontvangen. Je ziet hiermee de zorg van de firma.

Goede snelle levering en een cadeau om te krijgen...!!!

Alles heel netjes, leuk en mooi verpakt. Je kan het zo cadeau geven.

Fantastisch!

Gemakkelijk te bestellen. Levering zoals beloofd. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, duidelijke uitleg over producten op website, ontvangen artikelen exact zoals beschreven. Blij mee

Nog mooier dan het plaatje en leuk ingepakt!

Ben heel blij met het geleverde sprei. Mooie kwaliteit en kleur. Contact met Morpheus was ook goed.

Prima service, snelle afhandeling

Prima webshop van Morpheus, Veel keus en duidelijke omschrijvingen. Snelle afhandeling na de bestelling.

Perfecte kwaliteit en geweldig klantvriendelijk

Voor de verjaardag van mijn 86-jarige moeder heeft een van de medewerkers (Rianne) ervoor gezorgd dat adebestellingen uit de webshop supersnel en keurig ingepakt klaar stond in het filiaal in Hilversum. Dank voor zoveel service!

Duidelijke website. Snelle levering.

snelle afhandeling van het juiste procduct

De ondersteuning bij de bestelling vanuit de winkel was heel goed. De snelle afhandeling, betaling en verzorging waren volledig naar wens. Dit is een prima manier om producten van Morpheus te betrekken.

Mooi kussen maar trage bezorging

Besteld bij Fonq zou het de volgende dag in huis zijn, maar dit duurde ruim een week. Dat had ik graag vooraf geweten. Wel tevreden met het product!

Goede en snelle levering zeer tevreden aanrader.

Prima advies en prachtige kwaliteit

Voor mijn nieuwe bed op advies van vrienden naar Morpheus gegaan. Daar ben ik heel goed geholpen en ik slaap nu in een heerlijk bed. Het donzen dekbed en linnengoed zijn ook prachtig en heel comfortabel. Later nog een dekbedovertrek van dezelfde kwaliteit erbij gekocht.

Alsof je een cadeautje aan jezelf geeft

Snelle service, de bestelde artikelen waren met zorg verpakt, versierd met linten en klokjes. Kon zo onder de kerstboom gelegd worden. Prachtig!!!

Perfecte service.

Alles volgens afspraak.

Mooie aandacht voor de verpakking. Word er supervrolijk van. Goede bezorging. En heerlijk geen verzendkosten. Geweldig materiaal.

Hele fijne anti allergische kussens

Al zeker 25 jaar koop ik bij Morpheus. Vroeger in de winkel in Hilversum en nu nadat ik naar Brabant verhuisd ben, kan ik gelukkig on line bestellen. Net een kussen vóór de oudste dochter besteld. Ze had nog een oude variant en een vriend met een donzen kussen, dus dat werd weer met dikke ogen wakker worden. Maar vanaf nu niet meer, 1 op haar bed en 1 op die van haar vriend.

Wat een feest

Snelle levering van de bestelde producten die voldoen aan verwachtingen. Pakket was met zorg ingepakt en zelfs een soort versierd, echt een feest om te krijgen! Dank!

Het pakket met handdoeken, washandjes en gastendoekjes was prachtig ingepakt, een cadeau om te krijgen. Na ontvangst in gebruik genomen waarna bleek dat er wat naadjes loslieten, gelijk vervangen zonder de 'kapotte' terug te hoeven sturen. Contact loopt fijn, snel en zonder zeuren. Dank voor mijn mooie handdoekenset. Super service.

4 Vaartweg

Hilversum 1211 JH