Heel goed!

Snelle levering Goede prijs

Kan niet beter

kwaliteit

ondanks een verkeerde levering door mijn eigen schuld, prima opgelost.

Een feest om uit te pakken

Het was gewoon een feestje om uit te pakken met liefde ingepakt jammer dat het niet paste en het er niet groter is mocht er ooit nog een komen ik hou me aanbevolen duizend hoezen bekeken maar deze was de mooiste bij onze slaapkamer zoek voorlopig niet verder heel veel dank

Niet conform product.

Het dekbed dat ik toegestuurd kreeg komt niet overeen met de foto's. Als ik daarop wijs, krijg ik al antwoord: "de leverancier levert ons de foto's aan. Als u niet tevreden bent, kan u t terugsturen" Nu vind ik dit wel een TE gemakkelijk antwoord. Als je professioneel met iets bezig bent, dan ken je je producten. En als op zulke fouten gewezen wordt, dan zou je verwachten dat de foto's ondertussen toch gewijzigd worden, of tenminste de waarschuwing bevatten : het dekbed is NIET wat u op de foto ziet. Ook het voorstel 'stuur maar terug' als oplossing is makkelijk, want ik heb zelf de verzendkosten betaald... Dus kortom : ik hou het dekbed, ondanks dat het niet conform is, anders ben ik nog tijd én kosten kwijt. In elk geval : goed voor 1 keer en nooit meer.

Prima service met oog voor detail

De dekbedden zijn mooi ingepakt en logistiek prima afgehandeld.

Snelle verzending,goede kwaliteit

Zeer tevreden een snelle verzending..heel leuk ingepakt!

Mooie dekbedhoes, mooie aanbieding!, op andere sites veel duurder. En dan ook nog mooi verpakt alsof ik een cadeau kreeg😊👍

Mijn bestelling was een waar cadeautje!

De bestelling was redelijk snel aangekomen en bleek ingepakt als een mooi cadeau. Grappig, omdat het product inderdaad een cadeautje voor mezelf was. Dit maakte de fijne ervaring, dat het uitpakken van een pakket toch al is, extra bijzonder!

Uitstekende kwaliteit en service!

Bestelde artikel is prachtig ingepakt! Kwaliteit boven verwachtingen! Snelle verzending! Geen op en of aanmerkingen. Tot de volgende bestelling!

Het bestelde product (bed bretels) werd snel geleverd en de verzendkosten waren gratis. Kanttekening: pakketje van € 11,- leuk inpakken, verpakken in een grote doos en dan ook nog gratis leveren, vond ik wat overdreven ;-). Het kon makkelijk in een envelop door de brievenbus. Beter voor het milieu en dan houden jullie er ook nog wat aan over.

Snelle levering, mooi product

Binnen de verwachte termijn geleverd, mooi verpakt en goed product

Prima, goed verzorgd en leuk ingepakt!

Prima ! Leuk ingepakt, goed verzorgt!

Leuk verpakt en snel bezorgd!

Keurig verpakt , en snelle levering

Op tijd geleverd, mooi ingepakt met een extra presentje.

Het was een plezier om het dekbed uit te pakken. Zo mooi verzonden! Top!

Wow! Ik koop een dekbed en ik krijg een prachtig verpakt kado thuis gestuurd. Wat een verrassing. Op naar de volgende!

Duidelijke site, top levering !

Snelle service, duidelijke site, keurig ingepakt, gratis verzending, top!

Uitmuntend!

Prachtig product. Mooi verpakt als geschenk. Snelle levering. Meer dan tevreden!

Mooie dekbedhoes

Vlotte levering, mooi ingepakt☺️ En prachtige hoes

Ik kreeg het dekbedovertrek wat ik van Pip had besteld heel snel geleverd en mooi verpakt als een cadeautje!

Snel geleverd, en gratis . Bedbretels werken naar behoren , heel fijn !

Prima site, goed prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestelling werd snel geleverd en mooi verpakt.

Van bestellen tot en met bezorgen: heldere communicatie, vlotte levering.

Snel goed en mooi verpakt.

Net even water dan gemiddeld. Je verwacht het bij Morpheus en het is dan ook zo. Prima!

Vaartweg 4

1211 JH Hilversum

Over Morpheus-beddengoed

Morpheus-beddengoed is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardig beddengoed, waaronder dekbedden, kussens, hoeslakens en matrasbeschermers. Het assortiment richt zich op het bieden van comfortabele en duurzame producten die bijdragen aan een goede nachtrust. Morpheus-beddengoed biedt klanten een brede keuze aan materialen en maten, met een focus op kwaliteit, luxe en klanttevredenheid.