Nete jongen goede uitleg van product

Vriendelijk geholpen als kant in de winkel en je hoeft geen voorschot te betalen bij aankoop en volgens afspraak geleverd en de aankoop gemonteerd door de bezorgers.

Vriendelijk, gastvrij en zeer prettig!

Heel prettig geholpen! Linda weet waar ze over praat, denkt goed mee, en geweldig hoe snel alles geregeld is en thuis bezorgd is. Ook de bezorging en plaatsing, niets anders dan enkel lof!

In een woord geweldig.

Je wordt er zo fijn geholpen. Linda neemt alle tijd voor je. Je gaat ook heel tevreden de winkel weer uit. En ook de jongens die bezorgen zijn geweldig.

Goed advies gekregen en daar wordt ook ruim de tijd voor genomen!

Fantastisch en super tevreden

Goeie kwaliteit vriendelijke mensen Alles wordt geleverd en netjes in mekaar gezet ..Ben heel tevreden

Bij het kiezen heel goed geholpen en duidelijke uitleg. De bezorgers hebben alles netjes en goed afgeleverd. Ook alles netjes in elkaar gezet. Dus we waren erg tevreden.

Goede service en afspraak is afspraak

Zeer vriendelijk ontvangst in de showroom (winkel)....Goede en duidelijke uitleg en vakkennis. Bezorging en montage volgens afspraak en zeer klantvriendelijk.

Perfect!

Mijn tweede bed hier gekocht. Het bed werd snel geleverd. Ziet er tip top uit. De bezorging was ook top!

Fantastisch en kundig advies en service!

We hebben nu ons 2e bed bij Le Febre aangeschaft. De eerste was al perfect, maar nu we onze elektrische boxspring hebben kan het toch nog perfecter! Prima advies van Linda gehad. Je merkt dat daar heel veel ervaring en klantgerichtheid zit. De logistiek was perfect. Aan ons verzoek om snel te leveren werd probleemloos voldaan. De levering zelf was uitstekend. Een dikke 10! En, we slapen heerlijk!

Fijn snel en service gericht bedrijf!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Hier weten ze waar ze over praten en geven goede adviezen. Het bed is ook keurig netjes geleverd en in elkaar gezet. Super service en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel en dat voor leuke prijzen. Kortom een aanrader ik ben blij met ze.

5/5

Heel goed behandeld Lieve mensen

prima service, prima matras

Mensen van le Febre reageerden heel relaxt toen ze de gekochte matras brachten en bleek dat ik een verkeerde afmeting had doorgegeven. Verkeerde matras weer meegenomen en een paar dagen later de juiste matras. Prima service dus

Tevreden klant

Hoeslakens en 2 kussens en boxsprings gekocht. Aardige mensen.!

Wat mij opviel is de persoonlijke service echt een pluspunt.

Wat ik voornamelijk echt fijn vond was de persoonlijke service, een hele vriendelijke verkoopster die niet alleen maar bezig is met het moeten verkopen. Maar ook zich echt bezighoud met wat de klant graag wil. Liefst familie van Loenen

Mooie kwaliteit in producten,klant gerichte oplevering.

Duidelijk in verkoop mogelijkheden etc . Professionele plaatsing van bed en uitleg gebruik et.

Super tevreden

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, na een goed gesprek waar wij onze wensen en situatie hebben besproken werd ons een advies gedaan. Dit ter plaatse uitgeprobeerd en overgegaan tot aankoop. Ook aan een super snelle levering werd meegewerkt geweldig Binnen een week geleverd en gemonteerd. Prima bedrijf geweldige mensen.

IK ben blij

Ik ben erg tevreden. Ik heb een prachtig bed. Ik heb geen rugpijn meer door het slechte bed. Het bed van 'Febre Slaapcomfort' is geweldig. Het is super en de service is professioneel. De ontvangst is echt de beste, ze zijn erg aardig en begrijpelijk.

Goed geholpen, prima service,

Goed advies, in het verleden diverse bedden aangeschaft, recent weer en kom er graag in de toekomst weer. bedankt voor de goede service.

Goed advies en deskundig!

Wat een top bedrijf! De medewerkers zijn erg deskundig en vriendelijk. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt voor de Caresse Goldline 7010 boxspring. Het bed slaapt fantastisch een echte aanrader!

Onovertroffen

Wij hadden een waterbed maar na wederom een lekkage gekeken naar een "conventioneel" bed. Het vakkundige advies bij Le Febre heeft uitstekend uitgepakt, en onze verwachtingen overtroffen. Door de zeer korte levertijd (enkele dagen) konden wij snel het oude waterbed vaarwel zeggen, en slapen uitstekend.

Fantastisch!

Altijd vriendelijk personeel, en kwalitatief goeie producten. Ik heb voor mezelf maar ook samen met andere hier bedden gekocht, en altijd dik tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding!

George Stephensonstraat 9

8013NL Zwolle