Pluspunten

Prettige verkoopster, goede service

Duidelijke communicatie over bezorging

Pluspunten

communicatie was netjes. Eerste bedrijf wat communiceert via WhatsApp, erg handig! Levering zeer positief. Bezorgers waren netjes, alle spullen aan karton/ plastic werd weer meegenomen.

Pluspunten

ook vanwege de afstand maakt het niks uit, jullie komen gewoon netjes het bed afleveren op de gewenste datum en tijd. ook was het personeel wat het bed in elkaar kwam zetten netjes en vriendelijk en gingen goed met mijn spullen om.

Pluspunten

Goed advies en service. Bed wordt gratis bezorgd en gemonteerd. Top Service!!

Pluspunten

Erg netjes, bed naar 2 hoog getild en daarna gemonteerd. Ik was de laatste klant, en de jongens waren nog steeds zeer klantvriendelijk en service gericht. Ik werk zelf als witgoed bezorger en ik weet als geen ander hoe belangrijk dit is voor een bedrijf. Mijn complimenten voor de service. Het bed ligt ook fantastisch.

Perfectie is om naar te streven, maar heb geen minpunten.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle levering, toffe monteurs. Ik raad Aximatras zeker aan. Top kwaliteit van de producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige vrouwelijke telefoniste.

Bed besteld en gebeld wanneer het geleverd kon worden. Het bed kon zaterdag geleverd worden. We hadden het zo geregeld dat ons oude bed zaterdag ochtend opgehaald werd. Ons oude bed was nog niet weg of we werden gebeld dat het bed niet geleverd kon worden door het weer. Dat kan ik wel begrijpen want op sommige plekken was het erg glad, maar dat was al een week van te voren aangegeven. Alleen wij zaten nu met het probleem, we hebben geen bed meer! Samen overlegd en in de buurt was een soort gelijk bed voor dezelfde prijs in de aanbieding dus wouden we het bed bij aximatras maar afzeggen en dat andere halen in de buurt. Want we moeten toch slapen. We hebben gebeld maar kregen een hele agressieve man aan de lijn die ons beschuldigde van 'het niet geven om de chauffeurs gezondheid.' Met daarop volgende 'ik wil geen klanten zoals jullie.' Op de site staat duidelijk aangegeven dat een bestelling geannuleerd kan worden. Ik vind het een belachelijke reactie en zou deze zaak nooit aanbevelen. Het gaat hun niet om je nachtrust maar hun centen. Tenminste daar lijkt het op.

Pluspunten

Vriendelijkheid van de jongens die het bed brachten. Keurig op afspraak.

Geen.

Pluspunten

Super service en mooi op tijd geleverd!

Pluspunten

Bellen je van te voren op om te melden dat ze er aan komen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Afspraken beter na komen (er zou vtv gebeld worden ) , de bezorgers beter instrueren ten aanzien van bezorgen (niet alvast de matras op straat zetten in afwachting van klant, onprofessioneel) maatvoering matras 22 cm is minder.

Pluspunten

We werden super goed geadviseerd en geholpen, daardoor slapen wij nu als roosjes

Nvt

Pluspunten

Goede informatie en klantvriendelijkheid

Pluspunten

Afspraken worden netjes en correct nagekomen,bij vragen wordt je goed en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Goede kwaliteit bedden en een top service.

Pluspunten

Houden zich aan afspraken/leveren op tijd,goede service ze nemen zelfs verpakking weer mee terug en oude lattenbodems/matras.vriendelijk en dat voor een zeer goed prijsje kwalitatief goed.

Ik zou niets weten.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great service and most importantly- great mattresses! Would highly recommend

Pluspunten

Goede service! Het bed kan geleverd worden wanneer jij dat wil, geen probleem als dit nog 2 a 3 weken duurt.

Geen verbeter punten alles was top geregeld en werd vriendelijk voor je gemonteerd.

Pluspunten

Matras aangekocht, ondanks dat er bij stond dat het op voorraad was, werd ik meteen door Aximatras geinformeerd dat dit niet leverbaar was op het moment. Was echter toch binnen 2 weken geleverd na een telefonische afspraak. Goede en duidelijke service dus. Levering was vlot en op de aangegeven tijd, matras ligt heerlijk!

Pluspunten

Het bed was én goedkoper dan bij de concurrent én werd gratis bezorgd en gemonteerd. Verpakkingsmateriaal netjes meegenomen. Twee beleefde mannen. Ik had het bed ruim van te voren besteld omdat ik dacht dat er een flinke levertijd op zat. Dat viel wel mee. De dag van te voren belde ze nog even op om de levering nogmaals te bevestigen. Goed persoonlijk contact!

Geen.

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk

Pluspunten

Goede service en de verkoopster is niet opdringering

Pluspunten

Goede service en vriendelijk personeel. Supersnelle bezorging. Ben zeer tevreden

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel met goed advies in de winkel Prijs/kwaliteit-verhouding van de matras goed Vriendelijke, nette bezorgers van het matras

Pluspunten

Super service! Zelfs kunnen leveren bij een huis waar het op het eerste oog niet leek te gaan passen.

George Stephensonstraat 9

8013NL Zwolle