2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede bedden, gratis levering

Beter luisteren naar de vraag van de klant en op tijd leveren zoals op de website staat aangegeven (indien het niet mogelijk is om op tijd te leveren, graag tijdens bestelproces aangeven)

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige bezorgers + bed netjes in elkaar gezet.

Tijdsvakken van het bezorgen nakomen. Mijn afspraak stond gepland tussen 09.00 en 10.00, om 10 uur wordt ik gebeld dat ze het niet gaan redden (goh) en dan ze tussen elf en twaalf komen.. Daarnaast had ik in de winkel besproken dat mijn bed eind augustus begin September binnen zal komen, midden augustus heb ik naar de winkel gebeld en werd er verteld dat mijn bed eind augustus bij mij thuis bezorg zal worden (week 34). In week 33 had ik nog niks van het personeel gehoord en heb ik wederom gebeld, gaven ze aan dat mijn bed nog niet binnen was gekomen en dat die pas midden September komt, daarnaast had ik dat moeten weten aangezien ze dat in de winkel toen ik het bed ging aanschaffen ook naar mij hadden gecommuniceerd.. Al met al vind ik de gehele ervaring tegenvallen en beveel ik dit bedrijf niet aan bij andere, aangezien je niet op ze kan rekenen in mijn ogen. Daarnaast had ik het passend gevonden om een kleine gift te krijgen (cadeaukaart) of een kortingsbon op bijvoorbeeld bed textiel.

Pluspunten

Net en vakkundig personeel in winkel zowel als bij levering, en levering vond plaats op tijdstip dat mij het beste schikte. Tevens snelle en vakkundig installatie van de boxspring en netjes al het verpakkingsmateriaal mee retour genomen. Ook het betalen van het gehele aankoopbedrag bij levering zonder aanbetaling vooraf vond ik erg prettig.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke, meedenkende mensen. Snelle levering! Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Korting op showmodel.

Pluspunten

vriendelijk, attent, kennis van zaken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het gekochte bed is goed afgeleverd en in elkaar gezet..Qua prijsverhouding is het een goed bed met een goede matras.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Afspraken worden nagekomen. Keurige afhandeling van onze aankopen.

Pluspunten

Mooie zaak; vriendelijke en goede advisering. Daarbij een prima prijsstelling

Pluspunten

Zeer vriendelijk en heerlijke matrassen!

NiksZ gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Goede levering, alle verpakkingsmateriaal is netjes mee genomen, vriendelijk personeel

Pluspunten

Gewoon makkelijk om mee te praten

Pluspunten

Goede communicatie, klantvriendelijk

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie toen er iets mis was met een van de matrassen. Na een erg vriendelijk en positief telefoontje werd binnen de kortste keren het betreffende matras vervangen. Goed bedrijf, dat niet alleen probleemloos en snel levert, maar ook een zeer professionele after sales afdeling! Aanrader.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle reactie na bestelling. Snel geleverd in overleg! Garantie op producten.

Sneller reageren op mail/vraag

Pluspunten

Snelle levering van de aankoop Alles wordt op de plaats gezet en gemonteerd Afspraken worden goed nageleefd Wij zijn erg blij met onze aankoop en we slapen heerlijk op onze nieuwe boxspring

Tot nu toe geen min punten Wij zijn erg positief

Pluspunten

Alles perfect geregeld ook communicatie met het bedrijf was prima

Wij hadden graag een factuur willen hebben kunt uw die als nog na sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Leveren op afspraken dag

Pluspunten

Meedenkend Snelle levering

Pluspunten

Top dat de matras naar huis wordt gebracht. Vriendelijke hulp.

Pluspunten

Wat een gaaf bed zeg, als ik dat geweten had dan had ik veel eerder een boxspring gekocht. Het slaapt fantastisch en wat een goede service zeg. Kan dit bij iedereen aanbevelen. Wij zijn ook zeer tevreden over de chauffeurs die het bed in elkaar zetten en de verpakking en zelfs ons oude bed weer meenamen. Echt geweldig

geen

Pluspunten

Nette manier van werken verpakkingsmaterialen weer mee teruggenomen.

Nvt

Pluspunten

Snel en accuraat

Geen idee

Pluspunten

Snelle levering. Correct personeel. Zowel in de winkels als de vervoerders. Chapeau!

George Stephensonstraat 9

8013NL Zwolle