Kwaliteit top service

Snelle levering Top service van bestellen naar levering naar slapen Gebruiksklaar opgeleverd Levertijd kort gemakkelijk te volgen via info app planner

Netjes, volgens afspraak en vlot

Mooi nieuw bed, zeer tevreden. Door Corona in fabriek enige vertraging met levering maar daar kan Axi niks aan doen. Plaatsing in goed overleg, vlotte communicatie en aardige jongens.

Hele goede service lieve en aardige bezorgers lang gewacht op het bed maar dat komt door de corona maatregelen Daar had ik alle begrip voor bed is perfect slaapt lekker en er blij mee zeer tevreden

Goed advies, keurige levering

Goed advies en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bed is keurig door 2 mannen in elkaar gezet en geplaatst. Nemen al het verpakkingsmateriaal mee. Nette aflevertermijn. Ondanks coranategenslag bij de fabrikant (waarvan wij keurig op de hoogte werden gebracht) hebben wij het bed toch zo goed als binnen de afgesproken termijn mogen ontvangen.

Gewoon goed

Ondanks Corona toch nog vrij vlot 2 bedden geleverd gekregen.

Gek genoeg in 1 jaar 2 bedden gekocht omdat ik ben gaan samen wonen en er een groter bed kon komen. Super fijne communicatie en beide bedden zijn keurig neergezet. Niet geheel onbelangrijk: het slaapt heerlijk.

Uitstekende service

Geen op of aanmerkingen, gewoon top

Prima service, heerlijk bed

Snelle levering, vriendelijk personeel en het bed is perfect.

Op een prettige manier geholpen in de winkel. Bed was naar verwachting en goed en snel in elkaar gezet.

Goede ervaringen mee

Zeer goede service

Top matras, top service

Top matras, top service

Prima bezorgd en in elkaar gezet.

Heerlijk om niet zelf te klooien met het in elkaar zetten van een bed met opbergbodem. Verpakking werd ook mee terug genomen door de bezorgers. Prima.

goede service

prima service en de mannen hadden bij de montage alles ook netjes opgeruimd.

Süper

İk heb weinig te vertellen snel krachtig

Fijne service

De bezorgers waren erg vriendelijk en het bed was zo in elkaar gezet.

Uitstekend!!

Keurig geholpen...alles goed afgestemd, ook wat levering vezorgen betreft! Top en duidelijk geregeld, tijdstip bezorgen. Instaleren bed, alle plastic, karton alles keurig meegenomen. Kortom niks op aan te merken!!

Prima geholpen

In de winkel zijn wij goed geholpen, tijdens de bezorging was ook alles naar wens.

De topper is iets te hard voor ons, voor de rest ligt hij prima een goed bed,

Goede service, goed geregeld

Je wordt goed geholpen, genoeg keuze in de winkel en niet duur en netjes afgeleverd en in elkaar gezet

Heerlijk bed, prettige verkoopster en keurige bezorging.

Erg blij met ons nieuwe bed, we zijn erg tevreden en slapen nu veel beter. Lekker vroeg naar bed dus!

Bed ligt heerlijk en de service van aximatras is geweldig

Top service en kwaliteit

Blij met de opbergboxsprings. Ik had opbergruimte nodig en dat heb ik nu. Mooie kwaliteit. Heel blij mee.

prima service

Hulpvaardige medewerkers zowel in de winkel als in de bezorging. alles was prima geregeld

Ik heb zeer tevreden

Ze hebben het bed na overleg op zaterdag geleverd en dat kunnen wij zeer waarderen

George Stephensonstraat 9

8013NL Zwolle