Prijs-kwaliteit boxspring

Goede verhouding. Fijne communicatie met Zwolle omtrent levering.

zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit voor een mooie prijs

Netjes vriendelijk en deskundig geholpen. Goede afspraken en keurig bezorgd en in elkaar gezet.

Uitmuntend. 10+ waard

Uitstekende service. Gekochte Boxspring is van zeer goede kwaliteit. Top in elkaar gezet en zeer vriendelijke medewerkers. Cijfer 10 plus

Snelle levering en service

Had op korte termijn een bed nodig, werd binnen 8 dagen geleverd en vakkundig gemonteerd. Op leverdatum waren ze ruim op tijd, 45 minuten later stond alles op zijn plek, alle verpakkingen ook meegenomen. Zou bijna vergeten te zeggen dat het bed prima slaapt.

Ontzettend lief personeel

Ik ben geholpen door een hele lieve vrouw. Niet de eigenaar maar een andere vrouw! Klasse voor wie ze is!

Zeer tevreden!

Fijn contact met Aximatras gehad. Zowel qua bestelling als levering netjes alles afgehandeld. Men had zich aanvankelijk in de locatie vergist, waardoor het bed een weekje later kwam. Geen probleem en toch netjes gecompenseerd met wat extra's. Zoals velen eigenlijk al schrijven: De jongens zetten het bed in elkaar en ruimen keurig de rommel op. In ons geval ontbrak er een onderdeel dat de week erop werd gebracht en geinstalleerd. Ga zo door zou ik willen zeggen! :-)

Slechte kwaliteit bedden en reageren niet op klacht

Bed gekocht, na aantal maanden begon matras door te zakken, na heel veel moeite (blijven mailen en bellen zonder reacties), eindelijk nieuwe matrassen gekregen. Nu een half jaar later heb ik hetzelfde probleem. Weer doorgezakte matrassen, ik weer bellen en mailen, maar wordt niet teruggebeld en er wordt niet gereageerd op mijn mails. Hele kwalijke zaak!!

Pluspunten

Super snelle levering . Echt top . Ook de mannen die het bed plaatsten . Complimenten!

Pluspunten

Bezorgers leveren alles netjes en zetten de zetten precies hoe jij het wilt. De bed wordt netjes met je doorgelopen of alles goed werkt. Beleefde bezorgers!

Pluspunten

Aardige personeel. Komen gemaakte afspraken goed na. Fijne bedden

geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levertijd Goed kwaliteit bed Goed service

Tijdens het bed in elkaar te zetten heeft een van de monteurs de stof aan onderkant beschadigd.

Pluspunten

Snelle communicatie en duidelijke prijsvermelding. Ook de betalingsmogelijkheden werden benoemd. Levering en monteren werd snel en netjes gedaan!

Graag iets ruimer van te voren afspraak maken voor de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, flexibel, prijskwaliteit

Lichte schade aan woning bij levering

Pluspunten

Gemoedelijke sfeer, deskundig advies en lekkere koffie♡

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering zoals afgesproken

Ik voel mij niet serieus genomen mbt tot mijn klacht. Bed is prima maar doe geen oog dicht door krakend/ritselend dekbed wat toch niet echt goedkoop was

Pluspunten

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

Goed advies, prettige sfeer. Snelle levering.

Pluspunten

Goede service en vriendelijk personeel. En niet onbelangrijk, een heerlijk bed. Hadden we eerder moeten doen.

Pluspunten

Netjes en correct

Pluspunten

Online duidelijk, snelle afhandeling om een afspraak te maken , keurige bezorging , in elkaar gezet en alle afval meegenomen. Helemaal geweldig !

Pluspunten

Ze zijn altijd positief en hebben een luisterend oor om jou te helpen.

Alles is goed

Pluspunten

Goed geholpen en eerlijk advies.

George Stephensonstraat 9

8013NL Zwolle