Altijd mooie woningen

Ik boek regelmatig via dogs included wij zijn nog nooit teleurgesteld. Die woning zijn altijd super mooie en netjes, de hond altijd welkom. Heel tevreden over hoe jullie alles regelen.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd makkelijk als je voor 2 honden iets moet zoeken.

Simpel en goed

Simpel en goed

Prettig

Superfijn , met 3 honden is het altijd zoeken ! Meestal maar max. 2 toegestaan. Je kunt precies filteren wat je wensen zijn , dat werkt erg makkelijk en snel

Goede en snelle communicatie

Wij hebben al diverse keren een miweek met de hond op een vakatiepark via dodsincluded geboekt en we zijn telkens zeer tevreden

• Kennis & Vakmanschap

We zijn zo goed geholpen iedere keer. Voor ons tot nu toe een dikke 10. Dankjewel

snelle reactie

reageren snel op een vraag. boeken ging vrij makkelijk.

Gewoon goed

We komen hier al meerdere keren en kunnen alleen maar complimenten geven voor de huisjes en de service van Monique.

Prima geregeld allemaal

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Uitstekende site 10

Dat het soepel zeer correct en overzichtelijk is

• Kennis & Vakmanschap

Reserveren is gemakkelijk. Je geeft het aantal personen, honden, nachten en locatie aan. En op de kaart kun je locaties zoeken

• Kennis & Vakmanschap

Logisch vervolg gezien onze eerdere ervaring

Na tweemaal een vakantie geboekt te hebben aan de Costa Blanca via Dogsincluded gaan we nu naar de Costa Brava. Gezien de eerdere ervaringen verwachten wij dat het deze vakantie ook weer helemaal goed komt

• Kennis & Vakmanschap

Zeer goed verzorgd door Dogsincluded.nl wel een verrassing dat we moesten melden bij Novasol

Zeer keurig verzorgd vooraf door Dogsincluded en tijdens ons verblijf door Novasol. Het huis was schoon en aan alles wat we wilden geen gebrek. Dina onzeteckel vond het ook geweldig, ze kon alles goed in de gaten houden wat er buiten gebeurde. Misschien 1 klein minpuntje wanneer je met een hond komt die niet goed luistert, huisje nr 111 heeft geen omheinde tuin.

• Kennis & Vakmanschap

Eigenlijk gewoon zoals altijd, geweldig

Wij boeken al lang voor vakantie met honden en altijd, was alles super geregeld. Ik kan niet anders zegen. Hou, dit vol!

Uitstekende ervaring met Dogs Included

Prima ervaringen. Meerdere keren (overigens steeds hetzelfde vakantiehuis :-)) geboekt, maar proces van boeken verloopt prima.

• Snelheid/Levertijd
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Als gewoonlijk goed

Een vraag over een vakantiehuis is snel doorgespeeld en duidelijk teruggekoppeld.

goed en makkelijk

De vakantie is makkelijk en snel te boeken. Zelfs de honden worden vermeld, super leuk. Je krijgt ook gelijk een link met informatie over de omgeving end.

• Kennis & Vakmanschap

De betaling is vlot verlopen.

De vakantiewoningen worden goed omschreven.

Super ervaring met Dogs included

We boeken al een paar jaar met Dogs included en worden altijd goed geholpen. Leuke huisjes in Nederland met omheinde tuinen. Onze hondjes vinden het ook geweldig.

• Kennis & Vakmanschap

Altijd snelle en prima service

Ik heb de boeking omgeboekt en ik kreeg snel antwoord dat eerste boeking was geannuleerd en nieuwe boeking was bevestigd

• Kennis & Vakmanschap

zeer goede plaats voor de hoendjes

voor de hondjes is het een feest direct in het bos

• Kennis & Vakmanschap

makkelijke site en goede service

boeken nu voor de vierde keer bij jullie en hopen dat ook dit weer een leuke vakantie word

Ontzorgend!

Fijne ervaring met dogsoncluded, snel antwoord, meedenken, oplossingsgericht.

• Kennis & Vakmanschap

Ruime keuze en vlot boeken

Ruime keuze aan vakantiehuizen voor hondenbezitters. Alle boekingen verlopen vlot via de portaalsite. Wij zijn al jaren fan!

Overzichtelijk en duidelijk

Duidelijke website! Hierdoor is het prettiger om te boeken. Je weet direct waar je aan toe bent. Dankuwel.

Kennemerplein 6-14

2011 MJ Haarlem

Over DogsIncluded

Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)