Zeer hulpdame mensen, goed aanbod, goede administratie. Vragen ook een beoordeling van de plaats na het verblijf
Prima geregeld allemaal. Hoeft eigenlijk niets te doen. Alles gaat vanzelf. Al eerder met DogsIncluded gereist en nu weer. Heb er zin in
Het is heel fijn om bij jullie te boeken i.v.m. de zeer duidelijke informatie van zowel het huis, de omgeving, de dierenarts, heen-en terugreis met zelfs voorstellen qua overnachting als tussenstop,… TOP!
Heel handig de link voor hotels lang de reisroute. Niet zelf door alle mogelijkheden heen worstelen en er dan achter komen dat er toch geen honden meemogen.
Gewoon goed.
Ik had er al vaker over gehoord en gelezen op internet, en nu geboekt omdat we ook 2 hondjes hebben die we graag meenemen waar ze ook daadwerkelijk welkom zijn, en de keus b.v. met omheining wat praktisch is als je ze vrij wilt loslaten. Mooi parken in Nederland ook.
Fijne communicatie als je meer dan 2 hondjes wilt meenemen op je vakantie adres.
Dit is mijn eerste boeking hier, dus kan er nog niet zo veel over zeggen.
Ben steeds vlot en op correcte manier geholpen met raad en daad .
Het boeken was geen probleem we gaan er van uit dat de woning ons ook gaat bevallen en dan boeken we zeker nog een keer
We wilden een weekje naar een leuk huisje in Duitsland, niet te ver weg, een omheinde tuin zou leuk zijn. Een half uurtje zoeken later was het raak! Ben benieuwd, we zijn al jaren niet weggeweest.
Al vaker bij dogsincluded geboekt en nog nooit problemen gehad.
Zeer goed geholpen en er staan vele vakantie woningen op de site waar ik nog naar toe zou willen met de honden, ga in de toekomst vaak een woning boeken bij dogsincluded
Alles is overzichtelijk,en daarom snel geregeld
Het is heel fijn om voor een overnachting makkelijk een hotel te vinden waar je met twee honden welkom ben.
Niets
Op zoek naar een vuurwerkvrij huis kwamen we al gauw op de site van Dogsincluded terecht. Er was veel te kiezen. We kozen een mooi huis in de Brabantse bossen. Onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De boeking ging reuze makkelijk. We werden getroffen door de persoonlijke toon en het opvallende enthousiasme. Dogsincluded is een aanrader!
Afgelopen jaar ook via jullie dit hotel geboekt als tussenstop naar Hongarije met onze honden. Duidelijke en snelle communicatie en bevestiging. Goede en correcte info over hotel etc. Zeer hondvriendelijk hotel!
Reeds jaren klant ,zeer tevreden ,alleen vorig jaar paniek toen jullie failliet waren maar is in orde gekomen doordat de betaling bij novasol was gebeurd .weet niet bij wie de betaling nu gebeurd
het vakantiehus dat we bij jullie boekten was ruim, zeer schoon en meer dan volledig uitgerust. we hebben zeer genoten van de omgeving. hoewel de hondenstranden aan de baai van mont st.michel betekenden dat je minimaal 2 km. naar het water moest lopen was dat voor de hond geen probleem, die houdt toch al niet van water, maar de ruimte op het strand betekenden voor Bambi lange rondjes rennen en met oesterschelpen spelen. mijn man en ik hadden al eens eerder op jullie website gekeken, maar zo geweldig verzorgd met leuke tips hebben jullie onze verwachtingen meer dan overtroffen. Nog 1 tip, zorg dat je voor de schoonmaak contant geld bij je hebt!
De vraag die gesteld is betro het wel of niet vuurwerkvrij zijn van de woning. Jullie hebben geen uitsluitsel kunnen geven. Ik vind dit vreemd aangezien het een huisje op een europarcs park is. Ik kan mij niet voorstellen dat het park niet aangeeft of het vuurwerk vrij is.
Zoekopdracht geven en alles wordt voorgeschoteld.
De juiste informatie meteen duidelijk op de mail. Je kunt met een gerust hart weg met de honden en hoeft niet alles zelf nog uit te zoeken wat betreft belangrijke informatie als een uitlaatgebied, een dierenarts.
In het verleden al vaker geboekt en zelfs na het onverwachte overlijden van onze vorige hond binnen alle mogelijkheden die er waren correct geholpen
Antwoord liet wat wachten op zich. Maar het antwoord was duidelijk.
Kennemerplein 6-14
2011 MJ Haarlem
Zoek je een hondvriendelijke vakantiebestemming? Dan moet je bij DogsIncluded zijn! DogsIncluded is dé specialist voor reislustige baasjes die met hun hond op vakantie willen. Op de website van DogsIncluded vind je zeer veel (reis)informatie en kun je eenvoudig zoeken & boeken in een assortiment van meer dan 250.000 hondvriendelijke accommodaties. Daarnaast ontvangen klanten bij hun vakantiereservering heel veel praktische informatie voor hun vakantieverblijf (dierenartsen, hondenopvang, dierenwinkels, etc... ter plaatse)