Pluspunten
VerbeterpuntenIk heb laatst een bestelling bij jullie gedaan en 3 dagen later waren vele armbandjes die ik bij jullie heb besteld met Korting. Dat is jammer want als ik drie dagen later had besteld dan had ik de korting ook gehad.
Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Onze excuses voor het ongemak, wij zetten de acties altijd minimaal 24 uur voor officiële ingang al live om teleurstellingen te voorkomen. In de toekomst kunt u direct contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] waarbij wij u een tegemoetkoming zullen bieden. Succes met de verkoop en tot een volgende bestelling
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten. Goede service.
Verbeterpuntenbij verder zoeken op internet zijn de prijzen toch best duur.
Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Wij zijn ervan overtuigd de beste prijzen te bieden, wanneer u producten elders goedkoper kunt kopen tegen gelijke voorwaarden kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] waarna wij direct de prijzen aan zullen passen. Succes met de verkoop en tot een volgende bestelling
Pluspunten
zeer snelle levering !! :-)
Bedankt voor uw bestelling en uw beoordeling. Succes met de verkoop en tot een volgende bestelling
Pluspunten
Pluspunten
Super snel in levering, leuke spullen
VerbeterpuntenBeetje weinig keuze. :D
haha, toevallig dat u het zegt wij zijn momenteel ons magazijn aan het verbouwen en gaan van 6000 artikelen uit voorraad het komend jaar richting de 20 000 verschillende artikelen. Bedankt voor uw bestelling en uw review, succes met de verkoop en tot een volgende bestelling!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de producten die ik besteld had. Zo snel daar ben ik heel blij mee. Ik heb het bij andere bedrijven wel anders ervaren.
Pluspunten
Goed bedrijf en snell verzenden.
VerbeterpuntenI asked for white jewelry boxes instead of black as shown in the pictures , but you send black even when i added extra a note with my order. please , try to act on the extra notes from the customers.
Thank you for the order, we only have the goods in stock which are shown on our website so the jewelry boxes where only available in white. If you cannot use the black boxes please contact our customer support: [email protected] and we will credit the black boxes.
Pluspunten
ik ben tevreden over de behandeling over het wegblijven van mijn pakketen maar dat lag geheel aan ups
Onze excuses voor het ongemak, dit lag inderdaad geheel buiten onze macht maar fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice.
Pluspunten
Snelle levering, fijn dat ik op rekening mocht kopen.
Pluspunten
goede en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer snel en vriendelijk leuke producten
Pluspunten
Snelle service Iets kapot of niet goed dat word goed opgelost
VerbeterpuntenDe showroom mag opgeruimder overkomen
Bedankt voor uw bestelling en onze showroom mag inderdaad opgeruimd worden, helaas zijn we tijdens de vakantieperiode een beetje onderbezet maar dit wordt zeker een aandachtspunt voor de komende weken.
Pluspunten
Goede services en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering zeer tevreden
Pluspunten
Je wordt snel geholpen, ook als je eeb klacht hebt wordt t meteen opgepakt en netjes opgelost.
Pluspunten
Snelle levering na betaling!
Pluspunten
Mooie artikelen
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen. Een toegankelijke site. Heldere communicatie met het bedrijf. De prijs kwaliteit is goed en het fijne is dat ze altijd up to date zijn. De laatste trends zijn er makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenDe koffie in de showroom...
Haha Laurent, bedankt voor de positieve review en speciaal voor jou hebben we ook filter koffie gehaald dus hopelijk kunnen we de volgende keer een kop zetten die ook jij lekker vind :). tot de volgende keer.
Pluspunten
problemen, zoals vergeten materialen of schade, worden snel en goed opgelost. Bestellingen worden snel uitgeleverd
Verbeterpuntensoms worden materialen vergeten of is er iets beschadigd
Bedankt voor uw bestelling en uw review. Onze excuses voor het ongemak fijn om te horen dat alles wel direct opgelost is. Wij doen onze best om de orders zo goed mogelijk te verpakken helaas kan er altijd iets beschadigd raken. Succes met de verkoop.
Pluspunten
Snelle levering. duidelijke foto's
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Bij elk product op factuur een kleine foto incl. prijs dat is super handig. Leuke spullen voor leuke prijs, de bestelde tassen werden al meteen weer verkocht ! Snelle levering
VerbeterpuntenDoos was behoorlijk beschadigd (kan ook bij post zijn gebeurd) Meer informatie bij product was wel handig. Brillen standaard waardeloos alle andere displays wel prima, hout display erg mooi. Menga Trading blijf de producten zorgvuldig controleren (lijmresten, beschadiging, draadjes enz)
Bedankt voor uw bestelling en uw review, Wij doen onze best de bestellingen zo goed mogelijk te verpakken, wanneer de doos beschadigd aankomt kunt u het beste direct een foto mailen naar onze klantenservice: [email protected] wij zullen dan direct defecte artikelen vergoeden of vervangen en de schade verder met onze transporteur afhandelen. succes met de verkoop en tot een volgende bestelling!
Pluspunten
Goede spullen, snelle levering. Goede oplossing bij fouten
VerbeterpuntenLevering beter checken. tot nu toe, altijd iets mis mee.
Bedankt voor uw bestelling en onze excuses voor het ongemak, fijn om te horen dat het een en ander wel direct goed opgelost is.
VerbeterpuntenGeen Ga zo door