Slechte klantenservice

Slechte service. Berichten in whatsapp worden snel afgedaan zonder erkenning van het probleem. Online bestelling gedaan waarvan dagen later bericht dat de artikelen niet geleverd kunnen worden

Mooie artikelen en snelle verzending en afhandeling retour snel. Erg tevreden.

prima keus

Mooie artikelen en goede service!

Mijn 1e bestelling bij Annadiva verliep super goed. Erg tevreden over de aankoop en over de snelle levering. Mijn 2e aankoop verliep net zo goed, alleen was het badpak iets te klein waardoor ik het terug heb gestuurd. Ook de retour transactie verliep goed, binnen korte tijd stond het geld weer op mijn rekening. Fijne en snelle service.

Goede webshop

Mijn Primadonna beugelbh twist was niet op voorraad en moest uit een andere winkel komen. Dit duurde naar mijn idee erg lang, maar na bellen met de klantenservice werd deze na anderhalve week bij mij bezorgd. Het is een mooie bh en deze was keurig verpakt. Helemaal tevreden dus!

Snel geleverd, netjes verpakt en alles goed verzorgt. Eventuele retoure ook duidelijk aangegeven hoe te versturen.

Snelle levering en mooi verpakt maar 1 minpuntje

Ik probeer jullie te bereiken voor persoonlijk advies, maar jullie zijn lastig te bereiken. Je kan wel inspreken en wordt dan teruggebeld, echter wanneer je dan bij de 1e poging niet opneemt ( omdat ik dan aan het werk ben) wordt er geen nieuwe ondernomen. Dat vind ik jammer Verder alleen goede ervaringen

Geweldige service

Goede communicatie aardige geduldige dames aan de telefoon. Ze begrijpen dat het kopen van een badpak online niet altijd eenvoudig is, maar toch gelukt.

Goed geregeld

Snelle bezorging in mooi pakketje. Ook de gedeeltlijke retourzending is vlot verwerkt. Tevreden met het product, ziet er goed uit.

Via de site bestellen gaat super. Vandaag bestellen is ook echt morgen in huis. En alles netjes ingepakt, echt TOP

Vriendelijk & ervaren personeel

De enige winkel waar ik altijd goed advies krijg. Lieve vriendelijke dames die hun vak verstaan. En natuurlijk , niet te vergeten, het goede en mooie aanbod. Hele fijne winkel!

Van bestelling tot ontvangst dikke prima!

Ik heb drie bikini's besteld bij Annadiva en vind ze stuk voor stuk faboulous!! Helaas 1 terug moeten sturen omdat de cup wat te ruim was, maar ook het retourneren ging makkelijk en snel! Ik shop zéker nog vaker hier en kan niet wachten om mijn nieuwe bikini's te dragen op vakantie naar de Carribean dit jaar!

Bestel graag bij Annadiva fijne service, en denken graag met je mee!!

Prima service,ze denken graag met je mee!

Top, goede communicatie en snelle levering

Mooie website, goede filters en goede service .

Perfecte service

Mooi badpak, je krijgt wat je beloofd wordt. Prachtige vrouwelijke badpakken en bikini’s. Ook ontdekte dat er bijzonder mooie lingerie bij jullie te koop is!

Wat een snelle goede service!

In de winkel niet op voorraad, werd besteld en de volgende dag al thuis.

Mooie bh en snel geleverd

Voor mijn grote maat heeft Annadiva mooie bh’s en ook steeds nieuwe kleuren. Nu een mooie lichtblauwe bh besteld en heel snel geleverd. Ben er blij mee.

Riverty niet fijn

De maat van mijn bestelling was niet goed. Ik heb retour aangemaakt bij Riverty maar krijg geen code om retour te zenden. Werkt helemaal niet prettig en zou een reden zijn om niet meer bij anna diva te bestellen

Ik bestel graag bij Annadiva. De bestellingen worden steeds snel geleverd. De service is prima.

Geweldige sevice

Super mooi assortiment

Fijne service, snelle levering!

Prachtige lingerie! ♡ Bestel een volgende keer graag weer, kijk er nu alweer naar uit.

Keurig en altijd leuk een naam erop, voelt heel persoonlijk

Netjes snel geleverd

Goede service en snelle levering

Geweldige collectie ! Ook veel in grote cup maten

Al diverse bikini's besteld en past altijd perfect ! Goede prijs kwaliteit

Australielaan 8

5232BB Den bosch