Goede website , verschillende modellen tops en broekjes , prima service , bij retouren ook super snel je geld terug

Prima bezorging.

Goede afhandeling

Mooie spullen en snelle levering

Mooi goed zittende lingerie

Goede lingerie, Mooie goed zittende lingerie met een goede maat tabel. Goede website, een klein minpuntje laat de klant dmv een berichtje weten als iets onverhoopt niet op voorraad is en in backorder staat. Verder geen minpunten.

Mooie kwaliteit

Zit goed maat is juist

Wederom Top!

Voor de 2de keer besteld. Vandaag besteld morgen in huis. Toen bleek dat er vanuit de fabrikant vertraging was met mijn bestelling, contact gehad en supervriendelijk en behulpzaam met mij meegedacht. En uiteindelijk geregeld dat ik wat er wel op voorraad was, keurig de volgende dag geleverd kreeg. Kortom.. Top service!

Heel blij met mijn snelle levering van mijn prachtige bikini

Prima service en retour.

Snelle service retour procedure goed verlopen. Geld snel retour gestort.

Bh en bikini besteld. Snel binnen, en super mooi!! Heel blij mee.

Verzorgd

Snel . Met zorg ingepakt. De fit past perfect.

Netjes verpakt. Bhs zaten perfect

Een fijn behulpzaam mailtje bij het bestellen van de verkeerde maat. Zo is het toch goed gekomen!

Goe

Snelle levering Mooie producten

Goede en snelle service

Hier kun je van op aan!

Altijd een ruime keuze uit de beste merken. Hele snelle levering en mocht je iets terugsturen wordt dat ook vlot afgehandeld. Communicatie héél goed. Is het druk, bellen of mailen ze je vriendelijk terug! Ik ben al jaren tevreden!

Snelle levering, jammer dat bestelling niet paste

Adequate communicatie n.a.v. niet leverbare bestelling.

Elke ervaring was positief rondom deze bestelling. Enige minpunt was dat het niet meer leverbare artikel nog niet als dusdanig was aangegeven.

Is een top winkel

Online besteld en gelijk goed echt top

Keurige levering

Tevreden volgens verwachting!

Correct

Goede info . Pakket was er zeer snel, en netjes verpakt

Mooie kwaliteit!

Prima contact met klanten!

Bestel al jaren bij Annadiva, Mijn ervaring is erg goed. snelle levering en mooie merken lingerie en badmode.

Goede service, snel en inspelend op wat de klant wil.

Prachtige bikini, zit fantastisch

Maat is perfect, cup 1 maat groter.

service top

mooi verpakte goede spillen ontvangen

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.