Filtre

Fijne service, snel geleverd

Weer een mooi setje van mijn favoriete merk tegen een hele leuke korting! Keurig verpakt en snel thuis bezorgd. Wederom blij met Anna Diva.

The service was professional & everything arrived on time.

I went to the store one day and the ladies were nice & helpful - I could really see they understand what they are talking about. They were also willing to order a bra for me because I didn't like the color they had in the store.

Geweldige webshop

Een fijne webshop met een zeer ruime collectie. Tot 2 keer toe een bestelling gedaan. Helaas door een lichamelijke afwijking moest ik ze terugsturen. Na het terugsturen stond binnen enkele dagen het betaalde bedrag minus de verzendkosten weer op mijn rekening. Ontzettend jammer dat ik uit hun zo ruime keuze niet meer durf te kiezen. Voor alle andere nieuwe klanten...het zoeken en bestellen bij annadiva is zeker de moeite meer dan waard.

Éindelijk een BH die meteen goed zit en ook heel mooi is voor de grotere maten.

Snelle levering en mooie producten.

Ben tevreden over zowel de winkel als onlijn.De verkoopster is vriendelijk en deskundig.

Snel en keurig ontvangen.

Handige site, makkelijk bestellen. Werd keurig op de hoogte gehouden van de verzending. Goede aankoop!

Goede communicatie

De bestelling ging vlot. De levering duurde iets langer dan normaal, maar ik ontving hierover heel snel een mail met uitleg. Prima!

de perfecte bh voor grote borsten

Een goede beugelbh, die charmant is een geweldige steun geeft. Ik heb inmiddels 4 kleuren ! Bedankt voor goede service en het maken deze super BH in een grote maat :)

Gemakkelijk en fijn

Een fijne en duidelijke website om te bestellen. Veel keus. En retourneren gaat ook erg makkelijk en snel! Tot binnenkort voor de volgende bestelling!

Super fijne online lingeriewinkel!

Fijne winkel, snelle levering en achteraf betalen met Riverty mogelijk.

Goede opvolging van bestelling en zeer goed bereikbaar per e-mail en whatts app

Spontaan meedenkend en klantgericht

Wat een fijne zaak. Jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten. Ik bestel nu sinds een tijd online bij deze winkel. Laatst was iets niet meer leverbaar. Toen kreeg ik een keurige mail, met excuses en een code voor gratis verzenden mocht ik het alternatief willen bestellen. Ook op vragen die ik stel altijd keurig antwoord. Daarnaast krijg je de bestelling altijd snel en leuk ingepakt. Heb inmiddels al vele bestellingen gedaan

Top kwaliteit en levering

Snel verzonden de volgende dag zoals beloofd. Super mooie kwaliteit lingerie en brede selectie aan maten en merken. Heb hier echt de fijnste beha gekocht die ik ooit heb gehad. Ik ga hier zeker weer kopen.

correcte levering en fijne keuze

Nu 2x2 setje gekocht hier. Het aanbod is overzichtelijk en uitstekende. Tijdens 'de Sale ' mooie aanbieding len. Fijn winkelen zo!

Maten kloppen Pasvorm supergoed

Beste kwaliteit, mooi verpakt

Mijn favoriete merk bh’s kon ik eenvoudig bij AnnaDiva bestellen. Daarnaast hebben ze fijne aanbiedingen die ik in de speciaalzaak niet krijg. Dat gaat vaak tot 20% en hier is de korting veel hoger. Hierdoor kan ik wat vaker bh’s bestellen, wat heel belangrijk is vanwege de steun die ik nodig heb.

Grandioos. Website duidelijk, fijn afgehandeld

Mijn bestelling duidelijk kunnen doen, levering goed kunnen volgen. Helaas een stuk retour verzonden, dit werd ook netjes en snel afgehandeld. Top zal vaker eens kijken naar leuke aanbiedingen.

Prima service, goed verpakt

Ik zou graag nog een keer bij jullie fysieke winkel langs willen komen, helaas niet bij mij in de buurt.

Snel en goed

Eerste bestelling. Met alles goede ervaring: Kwaliteit bh en zoals beloofd de volgende dag al binnen. Ook Servicedesk goede ervaring mee ivm een issue met het aanmaken van het account. Vriendelijk en kundig. Probleempje was snel verholpen.

Prachtige BH

Wat een fijne webshop, prachtige producten en wat een service, Volgende dag in huis en mooi en goed verpakt.

Prima service!

Snelle levering en mooi verpakt.

Ik ben vriendelijk geholpen bij de klantenservice. Mijn probleem hebben ze goed opgelost.

Mooie bikini's en zwempakken.

Snelle verzending! Mooie pasvorm. Maat klopt precies.

Super aardig en precies het advies dat ik zocht

Ik vind het passen van een BH niet echt het meest fijn om te doen, maar bij Anna diva vond ik dit totaal niet erg. Super vriendelijk en precies het advies wat ik zocht. Goed geslaagd voor een normale en sport BH. Mijn favoriete winkel vanaf nu!

Prima en snelle service, mooi verpakt zonder de onnodige extra doosjes erg leuk een persoonlijk kaartje er bij in ik bestel graag mijn favorite merk via Annadiva

8 Australielaan

Den bosch 5232BB