Nette winkel en webshop

Goede medewerkers in de winkel en bestellen via webshop gaat makkelijk en komt op tijd aan. Retourneren gaat ook goed.

Prima service!

Alles netjes ingepakt ontvangen.

Correcte levering

Fijne en duidelijke website om te bestellen. Goede aflevering

Heel goed !

Mooie kwalitatief goede collectie , snelle levering en mooi verpakt ! Echt kadootje voor je zelf !

Snel geleverd.

De online winkel heeft mooie artikelen. Het wordt mooi verpakt en snel verstuurd. De merken die verkocht worden zijn allemaal van zeer goede kwaliteit

Prettige benadering en hulp

De vriendelijkheid, maar geen opdringerigheid en de uitleg bij mijn vragen waren erg prettig! Ik kom zeker terug.

Mooie bh maar kleine omvang

De bh lijkt niet op maat te vallen betreft de omvang, valt klein. Wel een mooie bh maar door de kleine omgang gaan de cups punten waardoor die niet de comfort bieden die je zoekt. Daarbovenop zijn de retourkosten voor eigen rekening, belachelijk voor een bh van €59,95.

Prijs op dat moment prima, en dan nog prima service, vind het fijne bh maar wel prijzig!

perfecte kwaliteit

vlotte email reactie op vraag. levering op'rijd

Al jaren de beste in behulpzaamheid en kwaliteit van de producten.

Wordt altijd zo goed geholpen. De lingerie en of badmode is altijd modieus en van goede kwaliteit. Al jaren een tevreden klant.

Goede service,snelle levering

Snelle levering, heel netjes en secuur verpakt, en het retourneren gaat heel makkelijk. Jammer dat het je wel€7,95 kost.

Ik zou zozeer bij Annadiva bestellen.

Snelle reactie. Heel vriendelijk en klantgericht. Ook denken ze mee met de klant. Ze hebben hele goede aanbiedingen.

Goede service en levering

Snelle levering correct verpakt . Mooie spullen netjes op de hoogte gebracht al iets niet meer op voorraad is advies voor n vervangend artikel..ook retouren worden netjes afgehandeld...als ik iets bij annadiva bestel heb ik altijd n goed gevoel.

klant vriendelijk en mooie kwaliteit

Makkelijk bestellen, goede lingerie en goede kwaliteit. Retour zenden is gemakkelijk en goed geregeld. Zeer klant vriendelijk en wanneer op voorraad snel geleverd.

Hele fijne webshop!

Hele fijne webshop, de website is goed en gebruiksvriendelijk. Hij werkt ook goed op de iPhone. De modellen op de foto’s zijn ‘gewoon gevormde’ vrouwen, dat vind ik zelf super prettig. De extra smalle modellen met een kleine cupmaat, dat ziet er altijd heel anders uit dan wanneer je een vollere maat hebt. Dat doet annadiva heel goed! Annadiva heeft een goed aanbod, goede kwaliteit en goede merken. Voor alle leeftijden iets moois. De tips en informatie op de website zijn fijn. De verzending ging snel en soepel, en het retourneren ook. Ik ben geslaagd voor een stevige bh die ook voldoet aan mijn smaak! Bedankt Annadiva, ik zou zeker nog eens bestellen bij jullie in de toekomst.

Super kwaliteit

Aankoop is vrij prijzig van lingerie of bikini maar pasvorm is perfect. Voelt stevig en comfortabel.

Mooi en stevig

Moest even wachten op mijn bestelling, maar eindelijk een goede bh gevonden. Keurig verpakt en helaas 1 retour mieten sturen. Maar ook dat ging prima. Volgende bestelling ga ik snel doen.

Goede ervaring

Uitgebreide keuze, overzichtelijke website en snelle levering. Ik zal hier vaker shoppen!

Mooie , betaalbare lingerie

Er is volop keuze in bh’s in grote maten. Mooie modellen en heel betaalbaar. Snelle levering en prima service. Ook de bikini’s zijn prachtig.

Snelle service en advies

Makkelijk zoeken naar de juiste maat en model. Goede en snelle service!

Zoals je eigen ook verwacht van een goede winkel

Zoals je eigen ook verwacht van een goede winkel. Bestellen en met 1 á 2 dagen in huis. Ook kwaliteit van het artikel is prima.

Amazing and very attentive and helpful

Super caring, attentive and patient - both in the store and online! Quick to response and helpful! Highly recommend!!! ♥️

Duidelijke website.

Het artikel voldeed precies aan de verwachtingen en was keurig verpakt.

Erg klantvriendelijke webwinkel

Verzending is altijd snel. Vaak mooie aanbiedingen en een groot assortiment. Helaas viel mijn laatste bestelling tegen. Ik vond de kleur erg lelijk. Het was de eerste keer dat ik iets retour stuurde, maar dat ging ook prima, het werd supersnel afgehandeld. Zeker een aanrader!

8 Australielaan

Den bosch 5232BB