Prima site

Juiste leveringen op tijd

Mooie uitgebreide collectie. Goede website

Product is zoals verwacht. Goed ingepakt, snel verzonden.

Goede kwaliteit en goede service

Mooie setje lingerie gekocht bij Annadiva , super kwaliteit, mooi gemaakt . Snel thuis gekregen. Maar helaas te groot en daardoor retour gestuurd. Ga ik zeker meer bij hún bestellen.

Goed!

Snelle service, netjes verpakt

Helemaal goed

Bestelling kwam snel binnen en was netjes verpakt.

Pasvorm uitstekend

Cupmaat klopt precies, stof is zeer fijn dragen

Netjes en snel bezord

Heb al vaker besteld. Ben altijd erg tevreden.

Snel geleverd,goed verpakt.duidelijke retourprocedure. Helaas was voor mij de pasvorm van mijn gekozen artikelen minder.Vandaar ook geretourneerd.Annadiva zou ik zeker aanraden bij andere mensen

Snel geleverd en prachtig verpakt.

Een fijne ervaring bij de eerste bestelling. Er volgen er meer,

Helemaal Top mijn bestelling was volgens DHL afgeven maar helaas niks ontvangen van DHL ,maar Anna Diva heeft ondanks dit het volledige bedrag vergoed .

prima ervaring

Snelle verzending, word goed op de hoogte gehouden. Mooi verpakt.

Hoge kwaliteit

Ik heb hier meerdere keren besteld en de producten zijn altijd goed en worden mooi verpakt geleverd

Ik ga volgende keer bestel weer

Rondom tevreden

Snelle verzending en adequate klantenservice als een pakje niet aankomt

Alles gaat altijd zonder problemen

Of ik nu retourneer of het houd. Altijd zeer tevreden

Super service!

Ik heb een aantal dingen besteld om in de winkel te passen. Daar werd ik uitstekend geholpen en ze hebben de rest voor me teruggestuurd. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Snel en betrouwbaar

De pasvorm is perfect en mijn pakket is snel geleverd

Fantastisch!

Zeer uitgebreid assortiment én in alle maten! Snelle levering en leuk verpakt, met een persoonlijk kaartje erbij.

Gewoon goed

Alles van begin tot eind is goed. Bestellen is makkelijk via de site. Levering kan je volgen en het is zorgvuldig verpakt. Kwaliteit is goed. Retour sturen is goed geregeld. Kortom ik ben zeer tevreden met Annadiva.

Alles volgens afspraak

Prettig ervaring, goed website en snelle levering.

Tóp, fijne winkel.

Winkelen en bestellen super makkelijk. Maar ook de winkel in de Utrechtse straat is heerlijk!

Fijne website met veel keus

Hele mooie merken en zeker, als je wat zwaarder bent. Goeie service met snelle levering!

Prima website

Snelle levering, heel fijn groot assortiment wat grotere maten. mooi verpakt.

Bestelling snel geleverd volgende dag al in huis 1x iets retour moeten sturen i.v.m. met maat maar ook daar snelle reactie op en binnen 2 dagen al geld terug Dus een klant erbij Toppie!¡!

8 Australielaan

Den bosch 5232BB