Het is correct!!

Ik draag al jaren de bh van prima donna, zo bestellen via Annadiva gaat perfect, goed verzorgd is het aangekomen, bedankt en succes met het bedrijf. gr Sieta

Tiptop! Uitstekende service!

Super goede sale aanbieding van een bikini die ik al heb, maar graag ook in een ander kleurtje wilde. Helaas was er een foutje bij de productie geweest en zat er een verkeerd maatlabel in gestikt. Met twee mailtjes over en weer is dit tiptop opgelost. Super fijn dat er tegenwoordig nog bedrijven zijn die zo makkelijk te contacteren zijn én daarbij ook meteen denken in oplossingen. Een foutje kan altijd voorkomen, maar als je weet dat er zo’n goede service achter een bedrijf staat bestel ik een volgende keer zeker weer!

Snel en goed

Veel keus, in alle maten, duidelijk omschreven hoe de cup valt.

Mooi verpakt en snelle levering

Voor onder mijn trouwjurk had ik een strapless bh nodig, had ik tot op heden niet kunnen vinden die goed zat. Dus ik had een gewone bh gekocht in de hoop dat dat zou gaan, maar helaas. Die zou je echt gaan zien op de rug. Dus in een laatste poging bij Annadiva terecht gekomen, want hier was er nog 1 strapless bh in mijn maat te krijgen, overal al uitverkocht. Gelijk besteld en gelukkig xit die wél goed en comfortabel! Bestelling werd vlot verzonden en was goed verpakt. Ik ga ze zeker onthouden als ik weer iets nodig heb.

Goede service!

De bh zat helaas niet zoals gewenst, dat blijft (te) lastig als je online koopt. Ik ben ermee naar de winkel gegaan en daar als nog super goed geholpen. Zij zorgden voor de retour en heb nu mega fijne (voedings)bh.

Prima product, zeer snelle levering

Helemaal tevreden met de zeer snelle verzending van mijn bestelling EN de snelle en probleemloze afhandeling en terugbetaling van de teruggestuurde verkeerde maat.

Keurige afhandeling en hulp

Bij annadivaxbenniknheel goed geholpen mwrxadviea en toen de bh uiteindelijk niet paste was dexretourmwtgodexvia returnista erg eenvoudig en duidelijkk . Ook betaling achteraf is perfect geregeld. Pluim voor de meiden daar.

Schitterend

Snelle levering van een schitterende bh in mij maat die nergens anders verkrijgbaar was

Snelle en correcte levering. Mooi verpakt.

Duidelijke website en razendsnelle levering.

Precies gevonden wat ik zocht. Op zaterdag besteld en maandag al geleverd. Mooi verpakt.

mooie lingerie goede service

Annadiva begrijpt lingerie als geen ander. Maat, pasvorm, kwaliteit, en gewoon het simpele feit dat cup F ook mooie kantjes en randjes en details mag hebben. Ik ben altijd super tevreden als ik bij Annadiva heb geshopt.

Zeer snelle levering

Levering via DHL dus zeer snel geregeld. Alles netjes verpakt en in orde.

Mooie bh's voor een goede prijs. Retour is onhandig

Het retourzenden is erg onhandig.

Snelle levering en duidelijk

Bestelling plaatsen zeer makkelijk Duidelijke website Goede prijs Snelle levering

Alles keurig geregeld ook retour

Als beetje geleverd. Mooie bikini’s. Retour sturen ook goed geregeld

Lang gewacht op bestelling, maar communicatie heel erg vlot en vriendelijk.

Moest bijna een week op mijn bestelling wachten. Dacht even dat ie kwijt was misschien. Toen ik mailde kreeg ik direct en heel vriendelijk antwoord. En bij het ruilen in de winkel (maat was niet goed), ook zeer vriendelijk geholpen.

Prima webshop, geweldige klantenservice

De medewerkers zijn aardig en hun service is ver boven verwachting!

Goed advies en snelle levering

Als tip stond bij deze bikini top, dat het beter was een cupmaat groter te bestellen voor een goede pasvorm, dat heb ik gedaan en het zit uitstekend!

Alles wondt netjes verpakt en discreet verzonden

Snelle verwerking van retour

Altijd als ik bestel krijg ik mijn bestelling snel en keurig geleverd!! De zorgvuldigheid waarmee mijn bestelling verpakt is met de daarbij geleverde informatie vind ik iedere keer bewonderingswaardig! Ik heb daarom Annadiva al aan meerdere kennissen van mij aangeraden.

Het ging anel. Netjea verpakt. Met een duidelijke begeleidende brief erbij.

Goed!

Niet echt iets aan op te merken. Goede levering, mooi verpakt. Alles kwam goed aan. Retourneren was goed te doen. Het enige jammere vind ik de retourkosten, maar dat komt echt omdat wij erg verwend worden met gratis retourneren.

mooiste bikini ever

De bikini zit prachtig , perfect op maat ! Mooie stevige stof en mooie kleur.

Perfecte service met een persoonlijke noot

Goede beschikbaarheid, communicatie en levering. Netjes ingepakt met een kaartje erbij

8 Australielaan

Den bosch 5232BB