Maat tabel klopt materiaal voldoet aan mijn verwachtingen .Alles is netjes ingepakt met de benodigde informatie over mijn bestelling erbij. Conclusie ...een 10 waardig.

Geweldig!!!!!

Prima, duidelijk site, snel verorberd en goed verpakt! Ga Huet zeker ballet bestellen of ga naar de shop in Nijmegen. Heel erg tevreden!

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen, de volgende dag al bezorgd en keurig verpakt!

Snelle levering en achteraf betalen!

Magere sale qua aantal aanbiedingen en percentage kortingen.

Goed op tijd geleverd

De bestelling is goed verpakt. Helaas was niet alles passend. ( had ik ook gegokt) Retourneren is ook duidelijk en fijn dat je daar ook de tijd voor krijgt. Deze keer ervoor gekozen om het te retourneren bij de winkel zelf. Daar wordt je ook erg fijn geholpen.

Duurde erg lang voordat de bestelling binnen was en bikini was ergens anders 50 procent goedkoper

Mijn ervaring met Anna diva is langzaam qua levertijd!

Altijd een zoektocht naar een mooi badpak met een grote cupmaat, besteld met het idee dat het toch niet goed was maar het badpak zit perfect! Heel er blij mee!

Fijne webwinkel met grote cupmaten

Bh’s en bikini’s shoppen vind ik altijd verschrikkelijk; merken die verschillend vallen en daardoor 20 verschillende aan moeten doen voordat je er eentje hebt die goed past. Bij Annadiva klopt de matentabel en kon ik precies de maat bestellen die me direct goed zat. Het enige wat ik miste is een matentabel voor de bikinibroekjes. Daardoor toch een keertje moeten retourneren en een nieuwe bestelling moeten doen. Het retourproces was erg makkelijk en ook de levering was erg snel. Kortom, ik ben erg tevreden en kom zeker nog een keer online shoppen.

Topmerken, veel keus en een vlotte levering. De bestelling wordt netjes verpakt geleverd.

Super winkel

Mooie lingerie, goede kwaliteit, echt top

Ben blij met mijn aankopen. Waren na bestelling de volgende dag al thuis.

Fantastische producten van topkwaliteit!

Ik vind het fijn om bij Annadiva te bestellen. Het pakketje wordt tijdig bezorgd en wordt met persoonlijke aandacht verpakt. Na gemerkt te hebben dat de mooie bh's van Panache 2 tot 2,5 jaar mee gaan, is Annadiva mijn favoriet!

Ik bestel mijn bikini's en ondermode bijna altijd bij Annadiva.Zeer snelle levering en heel netjes verpakt. De website is overzichtelijk en soms pak ik ook nog een mooie korting mee.Groetjes van een zeer tevreden klant.

Geweldige winkel

Volop keuze in mijn favoriete merk"prima donna" Tijdens bestellen vergeten de korting code in te vullen. Na mailcontact werd deze alsnog toegepast op de artikelen die ik wilde behouden. Nette service, alles leuk ingepakt, vriendelijk kaartje erbij .

Prachtig badpak kost wat maar alles waard aanrader

Goede service maar langzaam. Heb artikel geretourneerd maar nog steeds geen bevestiging ontvangen van de retour. Ook een nieuwe bestelling geplaatst en wel een bevestiging ontvangen maar verder al 5 dagen niets meer gehoord.

Snel en vakkundig

Prachtige lingerie!

Het bestellen gaat makkelijk. Je wordt van bestellen tot levering goed via de mail op de hoogte gehouden. De lingerie is mooi in papier verpakt. Een cadeautje om uit te pakken! Ik koop alleen nog maar bij Annadiva.

Goede hulp in de winkel

Goed en ervaren winkelpersoneel

Goed!

Vaak kijk ik op de site van Annadiva, als ik iets speciaals zoek! Eerlijk is eerlijk ik kijk ook bij andere lingerie site’s of winkels (prijs vergelijken) maar kom toch vaak uit bij Annadiva, goede prijs en dan laat ik het in de winkel bezorgen bv of ik bestel of koop Het in de winkel. Bij vriendelijk personeel. Kortom tevreden en goed.

Fijne service

Via de website had ik een nieuw Lingeriesetje besteld. Prachtige merken die kwalitatief sterk zijn. Ik keek uit naar de bezorging, helaas bleef deze uit doordat de bezorgservice kennelijk had aangegeven dat het pakket werd geweigerd en dat het pakketje werd geretourneerd. Erg jammer, maar de medewerkers van Annadiva hadden gelijk contact met mij opgenomen om dit te checken. Zij hebben vervolgens de bestelling opnieuw verzonden en deze kwam in goede orde aan. Fijn deze oplettendheid en service!

Hele fijne website

Ik heb met veel plezier hier mijn spullen gekocht. De keuze voor grote maten is naar mijn inzien ruim en dat geeft mij een goed gevoel. De website is overzichtelijk er staat bij hoeveel werkdagen het duurt voordat je pakket wordt bezorgd dat is zeer prettig.

Snelle levering , goed verzorgd ingepakt. Prima kwaliteit. Al jaren een heel tevreden klant. Ik kan altijd op jullieverteouwem

Perfect!

Duidelijke webside, makkelijk bestellen. Keurige afhandeling/bezorging.

Makkelijke website en eenvoudig om te bestellen. Snelle en correcte levering.

8 Australielaan

Den bosch 5232BB