Kon artikel makkelijk vinden en bestellen. Snelle levering

Goede lingerieshop

Prima producten, mooie aanbiedingen van super kwaliteit, vlotte verzending die ook nog eens leuk verpakt is (geen plastic!). Kortom: zeer aanbevelenswaardig!

Top service voor een onlinewinkel!

Al jaren erg tevreden over Annadiva, mooie lingerie, wel aan de prijs, maar waar voor mijn geld en goede service. Zeer content met jullie.

Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie per mail en heel fijne service bij het passen in de winkel. Ook een retour werd keurig en snel afgehandeld.

Ben heel blij met annadiva goed advies en snelle levering en geweldige prachtige lingerie.

Prima verhouding prijs/kwaliteit

Mooi product, goede verpakking en juiste bezorging

Dit is een vertrouwde site.

Wat ik bestelde was er snel. Kwaliteit was perfect. Met grote borsten is t boven hesje heel stevig gemaakt net als een BH. Broekje was de goede maat en van binnen verstevigt. Het retouren ging heel gemakkelijk. En snel respons terug. En geld terug.

Grote cupmaat bikini

Via Annadiva een bikini gekocht, cup 85J. Werd snel geleverd en is van goede kwaliteit(Elomi). Fijn dat er af en toe sale is bij Annadiva, want in deze cupmaat is goedkoop duurkoop. Zo kan ik ook met mijn budget toch iets met goede steun kopen.

Hartstikke goed

Snelle levering binnen een dag

Prettige ervaring

Werd goed op de hoogte gehouden

Mooie producten en merken tegen interessante prijzen en met een nette en snelle levering.

Goed, alleen retourneren is lastig te vinden

Niks op aan te merken op de verzending. Retour verzenden is lastig te vinden.

Snelle de bestelde items in huis, met zorg verpakt. 1 item retour gestuurd, binnen een week was het geld weer teruggestort. Super service dus!

Hele fijne ervaring

De bestelling was mooi verpakt, mooie producten, goede communicatie met aankoop en met afhandeling! Ik kom zeker terug bij deze winkel!

Ik bestel hier nu 2 jaar en ik ben nog steeds zeer tevreden. Site is super ingedeeld makkelijk, duidelijk en de keuze is reuze. Als je vragen hebt dan is de klantenservice bereikbaar, geen vraag is te gek!

Zeer matig

Ik vind het terugsturen een omslachtig gedoe, weinig punten waar ik het naar toe kan brengen. Waarom geen retourlabel? De vervoerkosten kunnen van het te retourneren bedrag afgetrokken worden. Ik vind het prettiger bij Post NL

Bikini zat erg goed

Zeer snelle levering en zeer netjes verpakt. Echt goede service

Alles wat je kunt wensen van een webshop

Ik winkel altijd met veel plezier bij AnnaDiva! Het assortiment is zeer groot en er is altijd wel iets naar mijn smaak, in mijn (bh-)maat. Het hele proces van betalen verzenden retourneren etc loopt altijd goed! Ik was voorheen niet bekend met het achteraf-betalen-systeem Riverty, maar ook dat werkt prima.

Ruime keuze aan mooie kwaliteit lingerie

Mooie website zoveel keuze! Heel fijn gehopen door de klantenservice.

Eerlijk en betrouwbaar

Ben steeds tevreden met mijn aankoop En indien niet dan retour en goede opvolging en terug betaling perfect

Prima site

Prima site met een grote keuze.

Alles goed verzorgd moest door omstandigheden ( maat) 2 bikini bovenstukjes bestellen netjes verpakt en door een fout van de post jammer genoeg extra op mijn pakje moeten wachten. Retour ander bovenstuk super snel verwerkt. Ben blij met mijn nieuwe bikini en short.

Al jaren tevreden klant!

Ik koop hier al jaren de Prima Donna lingerie; omdat dit merk heel lang meegaat koop ik niet zo vaak, maar ben altijd heel tevreden!

Verrassend vlot!

Het is altijd een hele zoektocht om zwemkleding met mijn cupmaat 80I te vinden. Gelukkig heeft AnnaDiva nog best een uitgebreide collectie en had ik keuze. Bestelling was erg snel aanwezig. Voelt als een cadeautje om het pakketje uit te pakken!

8 Australielaan

Den bosch 5232BB