Het kan beter

Jammer dat ik een BH bestelde die niet eens beschikbaar was. Fijn dat dat bedrag wel is teruggestort. Jammer dat ik een BH heb binnengekregen die niet mijn maat was, terwijl die wel goed is besteld. Nu wachten op het lange process, retourverzending en restitutie.

Snelle verzending en retourneren ging makkelijk

Een bikiniset van beachlife gekocht wat perfect zat. De maat die niet goed aansloot makkelijk in de winkel kunnen ruilen.

Levering

Ik was niet thuis toen dhl aan de deur kwam 50 meter van mijn huis zit een dhl punt Maar de bezorger brengt het naar een ander dorp waar ik het op moet halen Dit vind ik heel frustrerend en niet practisch En zeer onlogisch. DHL doet maar wat. En je kan ze niet bereiken. Ik ben helaas niet de enige in ons dorp met deze klacht

Niet aan te raden

Als je Europese maten besteld krijg je UK maten. En dan krijg je niet de Europese maat die je hebt besteld. Bij iedere andere webwinkel van dit merk krijg je de Europese maat zoals je hem besteld maar bij Annadiva krijg je de verkeerde maat. Vervolgens neem je contact op en dan blijven ze stug volhouden dat je zelf de retourkosten moet betalen ook al hebben hun 3 verkeerde bikinimaten opgestuurd. Ik vind het werkelijk schandalig. 1x besteld maar NOOIT MEER.

Een bikini besteld snel geleverd maar helaas zat hij niet mooi.Heb hem retour gezonden maar nog geen terug betaling ontvangen. Toch beveel ik jullie wel aan voor de snelle levering!

Super goed

Als je erzelf niet uitkomt, helpen ze altijd met heel veel gemak.

Bestellen makkelijk, moment van levering onduidelijk

Bestellen ging goed. Retour aanmelden ook. Helaas was moment van levering onduidelijk.

Heel tevreden

Een bikini besteld na 1 dag binnen de maat is prima en van hele mooie kwaliteit. Ik ben heel tevreden echt een aanrader.

Mooie kwaliteit voor een lagere prijs dan andere sites

Gewoon goed

Netjes verpakt Snelle levering Misschien ga ik binnen kort een keer naar de fysieke winkel

Keurig en snel geleverd

Keurig verpakt, snel geleverd

Top ervaring

Snel geleverd, niet helemaal wat ik wilde maar fijne ervaring.

Prima producten, prima service

Op tijd verzonden. Goed op de hoogte gehouden verloop van de zending

Top bedrijf

Zo'n fijne service. Altijd snel en correct. Ik bestel hier erg graag.

Prachtige lingerie en snelle levering

Mooie merken, veel maten, veel keus, keuzestress, snelle levering en retourneren gaat makkelijk.

Zoals het hoort.

Bestellen, communicatie, levering en product prima!

Goede kwaliteit, goede service en snelle verzending!

De bh's passen perfect. De levertijd was wel wat lang

Mooi verpakt en goede service

Jammer dat de levering soms lang duurt

Goede website , verschillende modellen tops en broekjes , prima service , bij retouren ook super snel je geld terug

Prima bezorging.

Goede afhandeling

Mooie spullen en snelle levering

Mooi goed zittende lingerie

Goede lingerie, Mooie goed zittende lingerie met een goede maat tabel. Goede website, een klein minpuntje laat de klant dmv een berichtje weten als iets onverhoopt niet op voorraad is en in backorder staat. Verder geen minpunten.

Mooie kwaliteit

Zit goed maat is juist

Australielaan 8

5232BB Den Bosch

073 - 8512017

Over Annadiva

Annadiva is een lingerie- en badmodewebshop gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en online sinds 2012. Ruim dertien jaar geleden startte Mariëlle van der Loo met een missie: vrouwen met een grotere cup helpen aan luxe lingerie en badmode. Dit idee ontstond vanuit een eigen behoefte. Annadiva voert ook haar eigen merk in lingerie, badmode en nachtmode. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste aanbieder van luxe lingerie in Nederland en België. De succesformule? Snelle, specialistische en vooral persoonlijke service. Naast de webshops heeft het bedrijf ook drie fysieke winkels in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Amsterdam.