Filter

Gemakkelijk en snel

Makkelijke site , snelle levering en artikel is precies zoals het beschreven stond. Heel blij mee.

Voor mij is er geen betere winkel

Zo’n fijne website en zo aardig personeel! Echt een aanrader

Helaas waren de BH's die ik besteld niet de juiste voor mij. Ik heb ze retour gestuurd en het is allemaal heel netjes en vlot afgehandeld. Echt top services!!

Perfecte service!

Mooie lingerie, perfect passend, wordt per mail op de hoogte gehouden als een artikel later geleverd wordt. Geweldige setjes, kortom een aanrader!

Perfect!

Mooie website, ruime keuze, snelle verzending en goede klantenservice!

Prettige winkel met de juiste service!

Fijn winkelen bij Anna Diva. Zowel in de winkel zelf waar je relaxed wordt geholpen als online shoppen . Goede webshop vanwaaruit je jouw keuze gemakkelijk kunt maken en bestellen.

De artikelen worden heel netjes ingepakt naar je gestuurd. Is er een artikel uitverkocht, wordt je daarover geinformeerd en heb je heel snel je betaling terug

Vriendelijk personeel, snelle bezorging

Drie bh’s online besteld, twee retour via de winkel. Snelle levering, netjes verpakt en in de winkel allervriendelijkst geholpen.

Mooie collectie en snelle levering

Deze webshop heeft een mooie collectie lingeriemerken en maten. Makkelijk bestellen, achteraf betalen en snelle levering.

FANTASTISCH

Goede, overzichtelijke en uitgebreide site. Bij vragen erg snelle reactie, binnen 1 uur. Duidelijke communicatie over vertraagde levering. Ik ben enorm tevreden!

Vlotte levering

De levering was vlot en zonder problemen. De kwaliteit van de bh prima, alleen moet ik er zelf nog even wennen. Het zit minder comfortabel dan ik had verwacht, hoewel de bh op zich van prima kwaliteit is.

Geweldig.

K heb een favoriet bh merk en onlangs heb ik twee stuks besteld bij Annadiva. Keurig aangekomen, juiste maat en helemaal blij mee. Hiervoor bestelde ik een bikini en die bleef nogal lang weg. Ik ben toen keurig op de hoogte gehouden met informatie en excuses dat dit artikel zo lang onderweg was. Dat vind ik super netjes, meestal hoor je dan niets totdat je er zelf achteraan gaat. Ik houd ervan als een bedrijf je nog als klant ziet en niet nummer zoveel. Dus Annadiva ga zo door !!!!

Zoals altijd prima!

Alles goed verlopen, snel ontvangen.

Szybka obsługa, dobry kontakt, pomoc w dobraniu odpowiedniego rozmiaru.

Zamówiłam kilka rzeczy, ale niestety wybrany przeze mnie rozmiar topu od bikini był nietrafiony. Po rozmowie tel. Z obsługą doradzono mi jak wykonać zwrot i jaki jest odpowiedni rozmiar. Teraz już tylko czekam na nowy poprawnie dobrany top od bikini. I będę się pakować na zasłużone słoneczne wakacje z nowym bikini

• Poleciłbyś nas? Tak

Blij met Marie -Jo

Heel fijn dat jullie Marie -Jo in grotere maten hebben, zit mij toch heel erg mooi. Ik ben fan !!

Gewoon goed

Geholpen zoals het hoort!

Mooie site, duidelijk. Nette en correcte verzending, mooie verpakking. Helemaal tevreden!

Ontzettend goede ervaring. Ik had een bestelling gedaan en net toen ik afgerekend had, stond er nog een kortingscode. Ik heb toen gelijk nogmaals een setje besteld en direct een mail erachteraan gestuurd dat de eerste bestelling geannuleerd kan worden. Binnen 24 uur mail terug met dat de bestelling geannuleerd wordt en dat mijn geld vannacht op mijn rekening terug gestort zou worden. Alles wat beloofd is, is waar gemaakt. Ik bestel graag nogmaals bij Annadiva.

Snelle en goede bezorging

Altijd een snelle en goede bezorging en netjes verpakt.

Stijlvol en kwaliteit

Prima pasvorm, goede kwaliteit en perfecte ondersteuning voor de grote buste. Daarnaast ook nog eens zeer stijlvol. Ben zeer tevreden.

Mooie lingerie, goede service, alles word goed opgelost.

Artikel in verkeerde maat ontvangen.

Artikel ontvangen in de verkeerde maat. Onbekend wat er nu gaat gebeuren, die uitleg stond immers niet op het retourformulier. Krijg ik alsnog het artikel in de juiste maat geleverd? Is er geen 4-ogen controle op leveringen? Ik bestel niet vaak online, maar een foutieve maat ontvangen is teleurstellend.

Snelle en keurige levering.

Ik koop nergend anders meer mijn bh's dan bij Annadiva

Snelle verzending en een mooie goede kwalliteit van de bh's waardoor het draagconvoor super is.

Top product!

De bestelling kwam iets later, maar daar kreeg ik netjes bericht van. Hele goede service en netjes verpakt.

8 Australielaan

Den bosch 5232BB